Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857755 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline roberto

..................................................
Despre Tariceanu am o parere foarte buna. Am avut ocazia sa-l ascult intr-o expunere si m-a impresionat. Nu l-am cunoscut personal si in afara decat sa-l salut, nu a mai existat alt dialog.
.................................................

.........................................................
Tariceanu a fost PM, a fost presedintele PNL... de ce paiul meu nu a rezistat? De ce oamenii l-au schimbat? De bun ce-i?
Ai idee cat de infantil a aruncat cu banii cand era PM fara sa se gandeasca la viitor?

Asa sa vorbim sa ne aflam in treaba, e usor...

..........................................

Raman siderat de coerenta si consecventa acestor afirmatii.  :-))
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
Ramai in continuare. Fii statornic, decis, hotarat si consecvent  :clap:

Offline roberto

Ma intrebam doar ce naiba a facut sarmanul in cele 11 ore scurse intre postari.  :-))
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline Kingy

• Sr. Member
Daca matale nu pricepi ca una e una si alta e alta... vrei sa iti desenez io?

Expunerea care a avut-o la Galati dupa ani si ani de zile de cand nu mai era nici presedinte si nici PM a fost super ok.
Ceea ce a facut cand Romania a avut crestere economica si se puteau pune deoparte bani albi pentru zile negre dar el nu, a dat cu ei de toti peretii si si-a batut joc de resursele tarii, nu mai e ok.

Cred ca nu e suficient cum ai luat din context de data asta. Mai incearca.
Si tu ce faci? Ma urmaresti peste tot sa vezi ce scriu, le combini cum iti vine bine si dupa aia te arunci in afirmatii?

Tare mai imi vine sa-ti spun: get a life! Dar deocamdata nu o s-o fac...

Offline roberto

Ai primi un raspuns de genul: get your pills, dar inca ma abtin. Ma amuza prea mult baiguiala continua.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline Kingy

• Sr. Member
Crezi ca daca as lua pastile tu nu mai m-ai urmari peste tot, mi-ai rastalmaci toate posturile, etc?
Cauti si tu tot timpul conflict, discutii, doar-doar i-ai da apa la moara celui care ma baneaza pe motiv de... spam.

Stai relax, scrie ce vrei, o sa urmez rugamintea adminului, te ignor.
Insa ceea ce nu stie el e faptul ca cel mai tare te doare fix atunci cand esti ignorat. Totusi o voi face.

Ontopic.
Ce ziceti, ceva prognosticuri despre cat timp mai dureaza pana cand USL intra in dizgratia populatiei si incep sa apara proteste?
Daca ar fi dupa mine, cred ca deja ar fi trebuit sa iesim in strada... o sa vedeti ce pun si astia biciul pe noi.

De multe ori ma intristez cand citesc titlul acestui topic, sa fii nevoit sa traiesti in propria tara si sa nu fie o placere sa traiesti aici ci o corvoada.

Offline shpeedy

You two have a very dysfunctional friendship ... if there is such a thing.  :D
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
USL oricum este o constructie, o alaturare pentru ciolan! Asta a fost de la bun inceput...totusi e vorba de doua doctrine - la nivel declarativ cel putin, total diferite!
Eu previzionez ca nu apuca luna Noiembrie 2013!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Kingy

• Sr. Member
Eu am zis inca de la inceput ca nu vor supravietui prea mult impreuna.
E clar ca doctrinele sunt total diferite dar ca la noi, la nimeni. Politica nu se face pe doctrine, principii, idei clare specifice ci pe interes.
Insasi coabitarea de acum e contra naturii si nu se bazeaza pe nimic altceva decat pe interes.

Cum ipocrizia nu are limite, sa nu va mire ca peste ceva timp, USL se rupe si vedem ca PSD se aliaza cu PDL sau PNL cu PDL.
Adica iar romanii vor fi cei care vor pierde si totdeauna astia din politica vor castiga.

Offline shpeedy

Eu previzionez ca nu apuca luna Noiembrie 2013!

Io cred c-o sa apuca si Noiembrie 2013, si o sa se taraie cel putin pana la Alegerile Europarlamentare, daca nu chiar pana la Prezidentiale...
Platforma lor program pana in momentul respectiv o sa fie tot "Jos Base!".
Singura "variabila" in aceasta ecuatie o vad a fi controlul Justititiei, care s-ar putea sa schimbe aceasta derulare de evenimente intr-un sens sau altul. Las imaginatia fiecaruia sa zburde ... :D
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci