Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857726 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
Intamplator am dat peste link.

Ceea ce fac antenele e o greseala majora. Insista prea mult criticandu-l pe Basescu si portocalii lui cand stim foarte bine cine si ce e Basescu sau portocalii.
Mai mult ar trebui sa discute pe marginea faptului cum ar trebui sa fim, sa gandim, etc. Indiferent de cei care sunt in acel moment la putere.

Viata noastra nu este cu nimic mai buna decat pe vremea PDL. A nu se intelege ca eram de acord eu pedeleii.
Asa ca, un proverb romanesc spune:
Pleaca ai nostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ca prostii!

Offline Laurentiu

Ceea ce fac antenele...
Muta discutia in "Topic la Off(ffffffff) Topice" ca aici ne vor sari altii in cap.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
Ce sa mut discutia ca tot ceea ce se intampla in tara asta unde sunt nevoit sa traiesc, fix pe antene se decide ;)  :-))
Poa' sa sara cine vrea cat vrea. Pe bune acum, exagerezi si tu  :-)) Mai sunt unii care bazaie una alta dar nu se poate vorbi de cenzura  :-))

Offline Laurentiu

Pe cine a deranjat subiectul "Topic la Off(ffffffff) Topice"  :-/ :-/ :-/

Care a fost "marele" motiv de a fost sters cu totul  :-/ :-/ :-/ Din cite s-au postat acolo nu a fost nimeni atacat, nimeni n-a fost injurat si nici discutii aprinse n-au existat. Sa fi fost de vina povestioara lui Lev Tolstoi (Blidul de lemn) sau serialul de pe Antena 3 cu "Istoria nestiuta" (1 aprilie 1941 Katyn-ul românesc - masacrul de la Fântâna Albă).

P.S.  Daca nici istoria si nici o povestioara nevinovata nu au loc pe un astfel de forum (la nivel micro), atunci chiar are rost sa ne intrebam daca mai e ceva bun in tara asta.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline adrian_r5

Pe cine a deranjat subiectul "Topic la Off(ffffffff) Topice"  :-/ :-/ :-/
Probabil pe unu' mai laș de felu' lui care n-a avut curaj sa-si asume raspunderea faptelor sale lasind un mesaj in care sa-si motiveze "isprava" >:)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

E mai interesant un "69" in masina decit o pagina de istorie pe care putini o cunosc.
  • Suzuki SX4

Offline adrian_r5

« Ultima Modificare: 01.Apr.2013, 09:58:17 a.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline shpeedy

... tot ceea ce se intampla in tara asta unde sunt nevoit sa traiesc, fix pe antene se decide ;)  :-))

Pai si e normal asa ceva ???  :D
Ultima oara stiam ca Antenele&Co sunt in proprietate privata (macar legal, nu vorbim de unde au venit primii bani :baston: ). S-a schimbat ceva intre timp ?
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline shpeedy

Pe de o parte pentru a expune un alt punct de vedere cu privire la achizitionarea terenurilor de catre straini, pe de alta parte in contrapartida cu postarile ce au ca sursa trustul Intact, m-am gandit ca poate intereseaza pe cineva - Falsa problemă a vânzării terenurilor către străini.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Laurentiu

Oameni in fata carora ORICIND si in orice situatie m-as ridica in picioare:
Citat
Nu m-am gândit să cerşesc. Mi-a fost ruşine. Că mi-ai dat dumneatale o bucată de pâine, zic “bodea proste”. Eu mai degrabă mă împuşc decât să cerşetoresc.
http://raduherjeu.ro/oameni-in-fata-carora-m-as-ridica-in-picioare-5/

"Trebuie să ne golim de prea plinul Eu, ca să mai intre in noi un pic de Dumnezeu." - Petre Tuţea

P.S. E valabila numai pt cine poate intelege cuvintele "CINSTE" si "DREPTATE".
« Ultima Modificare: 01.Apr.2013, 04:28:00 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4