Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857740 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • Gen: Bărbat
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
offff, da, au introdus utilajul de sapat, si acum n-au bani sa-l "hraneasca" ca sa manance pamantul..... X-(
cartietul asta e "sortitit" RATB-ului....
o data cu metrolul  ar fi si Bd-ulTimisoara mai liber...  :-/
Today is the first day of the rest of my life

Offline shpeedy

...asta ca sa nu mai vorbim si de "slalom-ul" de pe Dr. Taberei...

Slava Domnului eu stau la Razoare si singura problema e incadrarea inspre Leu, dar as prefera sa pot folosi metroul in loc de masina...
« Ultima Modificare: 12.Apr.2013, 09:38:24 a.m. de shpeedy »

Offline VAXXi

Las' ca se scot si utilajele si-o sa ramana un traseu numa' bun de offroad  >:)

Offline shpeedy

Las' ca se scot si utilajele si-o sa ramana un traseu numa' bun de offroad  >:)

...doua trasee...  :-))

Offline NicNic

...doua trasee...  :-))

Bune, bune...

Doar un roman ar putea gandi asa ceva vreodata....

Cu toate ca am avut catev aintalniri in ultimul timp cu italieni, greci sau polonezi care mi-au prezentat situatii de la ei ce m-au facut mandru ca sunt roman! (chiar daca parem "mici copii" pe langa ei...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline adrian_r5

Nicolaescu explica taierea alocatiei pentru stomatologie: Am 4 lei din care trebuie sa dau 1 la stomatologie si 3 la cancer, unde am nevoie de 5. Intre a lasa un om sa moara si a-i repara cuiva o carie, aleg sa previn prima varianta

Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu a explicat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica de Pro TV, ca a optat pentru taierea alocatiei pentru stomatologie in conditiile in care fondurile sunt insuficiente si a ales sa le redirectioneze catre programe de sanatate mai importante. Ministrul a precizat ca este vorba despre o decizie politica.

... poate voi intelegeti ... da' pe mine ma depaseste treaba cu legatura dintre politica si medicina  :-?
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline M_TM

Nicolaescu explica taierea alocatiei pentru stomatologie: Am 4 lei din care trebuie sa dau 1 la stomatologie si 3 la cancer, unde am nevoie de 5. Intre a lasa un om sa moara si a-i repara cuiva o carie, aleg sa previn prima varianta

Ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu a explicat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica de Pro TV, ca a optat pentru taierea alocatiei pentru stomatologie in conditiile in care fondurile sunt insuficiente si a ales sa le redirectioneze catre programe de sanatate mai importante. Ministrul a precizat ca este vorba despre o decizie politica.

... poate voi intelegeti ... da' pe mine ma depaseste treaba cu legatura dintre politica si medicina  :-?
..e simplu.. :)...

Romania=PACIENTUL..
Politica=CANCERUL
Medicina=Doctorul mancat de CANCER..
..simplu...nu?.. :-?

Offline shpeedy