Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857701 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

trebuie un pic de îndârjire, timp şi efort.
Si as completa: si multi, multi bani. In justitie, nimeni nu misca nimic daca nu i se da. Aici chiar sint in cunostinta de cauza. Am 4 ani (intru pe al 5-lea) de cind ma judec cu statul.

Teoretic, avocatul nu are dreptate. Intr-un sistem corect, platesti banii aia chiar daca esti sanatos...
Chiar si daca nu esti in tara ?
« Ultima Modificare: 29.Mar.2013, 10:52:52 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline VAXXi

Da, chiar daca nu esti in tara, dar ai inca rezidenta. Daca te faci expat cu acte in regula si iti platesti impozitele in alta tara, treaba ta ce faci acolo, sanatate.

Offline M_TM

..am vazut zilele trecute Django..un alt film reușit,zic eu,al lui Tarantino...
Toate bune..dar,am avut un "dejavu"..mai bine zis "deja auzit"..
E faza cu sheriful vânat de her neamtu(nu al nostru) pentru furt si crime...
Din auzite (repet)..este militianul si secutistul nostru din anii 47-50..omul care a ajutat enorm la consolidarea puterii sovietice si care ,spre deosebire de cei de peste ocean,a fost susținut,nu vânat..si care prin anii 70 a ajuns colonel,chiar general...si a cărui copiii...nepoti..de 20 de ani....
Fain film..

Offline adrian_r5

Fain film..
O fi fain filmu' ... nu zic ba ... da' viata bate filmu'  ;)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline miaunica

Teoretic, avocatul nu are dreptate. .
ba are dreptate...tocmai pt ca el practica o profesie liberala...plateste niste sume frumusele pe la Barou si ce tine de el...de ce trebuie sa platesti niste servicii la dublu?!
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline adrian_r5

Medici pusi sub acuzare pentru decontari de analize medicale in valoare de peste 500 de mii de euro

"Activitatea infractionala a constat, in principal, in fraudarea de catre mai multi medici si angajati ai unor laboratoare de analize medicale a bugetului Casei Nationale de Asigurari de Sanatate prin decontarea unor analize medicale care nu au fost efectuate in realitate, cauzandu-se un prejudiciu de peste 500.000 de euro", se arata intr-un comunicat al Parchetului Capitalei, citat de Mediafax.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline BXXENL

Asta-i doar varful ice-bergului, cele ilegale de care s-au prins. Dar cat au furat "legal", mintind in legatura cu numarul de pacienti tratati in acea luna, tinand mult timp pe liste oameni decedati, cnp-uri invalide, facand tot felul de vaccine si imunizari unor copii nenascuti etc. M-am crucit ce am vazut cat am lucrat in casa de asigurari de sanatate. Acum cu SIUI le e mai greu sa fure, dar nu imposibil.
  • SX4 1.5
Alex

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
Imi pare rau ca am generat astfel de reactii. Eu n-am mai postat de foarte mult timp aici, tocmai pentru ca sunt prea multe injurii indreptate in absolut toate partile.
Parerile de rau tardive sunt inutile. Ideal e sa te gandesti inainte daca ceea ce generezi o sa te faca sa iti para rau mai tarziu ;)

Crezi ca e important ca sa te plangi intr-un asemenea mod fatalist si sa spui ca nu ai mai postat aici pentru ca sunt prea multe injurii indreptate in toate partile? Ar fi bine sa fii mai responsabil cu afirmatiile mai ales ca nu esti doar un simplu user si se presupune ca daca ai o functie esti in masura sa judeci si sa expui corect lucrurile. Din ceea ce ai afirmat tu rezulta ca e o situatie imposibil de tolerat si ca pe acest forum toata lumea se injura cu toata lumea in toate directiile. Si fac diferenta dintre injurie si injuratura.
Ori realitatea nu e deloc asa ;)

Ar fi mult mai fain sa incetam sa ne lamentam aiurea si sa luam lucrurile/viata, asa cum sunt in realitate. Nu cred ca e niciunul dintre noi mandru locuitor al vreunui glob de cristal si cand acesta s-a spart, subit, din exces de pudibonderie a aflat ca e imposibil de trait in lumea reala.

Un limbaj colorat, pitoresc, nu e neaparat un lucru rau. Cand unul se ia de mama si mortii altuia, atunci da, ceea ce spui tu e adevarat.
Eu unul nu am facut decat sa-l numesc pe Robert martalog (cititi dexul inainte sa va pronuntati ce inseamna considerand ca asta e o jignire/injurie) si in rest nu am spus nimanui nimic.
Altii, ce au discutat, nu ma priveste dar ma priveste cand vad ca unii nu au ce face si baga batul prin gard inventand false probleme doar pentru faptul ca ei au un cui impotriva cuiva.

De ce am postat asta aici?
Pai e simplu. Situatia asta e des intalnita in viata de zi cu zi. Asa ne place noua romanilor sa pozam in falsi sfinti in loc sa fim realisti si sa ne acceptam atat cu bunele, cat si cu relele si sa incercam totusi din asta sa facem o medie echilibrata si doar extremele negative sa fie sanctionate.

Asa cum noi romanii avem printre noi genii, asa au si altii din tari cu multa apa calda.
Asa cum noi romanii avem tiganii si alte "specii" care nu ne fac cinste si fura si dau in cap prin alte tari sau prin Romania, asa au si strainii pedofilii lor, mafiotii lor, etc.

Nu suntem nici mai buni, nici mai rai decat altii, ne invartim tot pe acolo.

Citeam mai devreme cu Vaxxi lamurea un coleg cum ca acel avocat are dreptate.
Pai sistemul in sine are mari probleme.

Eu, am un salar de 3000e pe luna. Cat impozit platesc la stat? Cat platesc la asigurarile de sanatate de la stat? Sunt tratat in mod diferit daca am o problema de sanatate? Nu. Atunci, unde este corectitudinea?
De ce sa nu existe un sistem al asigurarilor de sanatate facultativ si eu sa am posibilitatea ca sa-mi platesc asig. de sanatate la un alt furnizor de servicii decat statul roman?

Am avut un soc dupa 20 de ani de munca exclusiv in sistem privat sa iau contact cu un sistem de stat. Atata risipa de resurse, atat de proasta administrare a banilor, atat de multa indolenta a functionarilor respectivi nu mi-am putut imagina. Acei oameni intr-un mediu privat sau angajati undeva in Europa, in orice tara, in 10 minute sunt dati afara.
Si unde vrem sa ajungem cu tara cand noi traim intr-un fals adevar? Misto asta cu falsul adevar dar Romania asta este in ziua de azi. Insasi noi gandim/traim in felul asta si nu avem curaj sa spunem lucrurilor pe nume, sa protestam, etc.

Offline Laurentiu

@Kingy, nu ti-a CERUT marele, iubitul, bravul si eternul nostru conducator sa nu te mai uiti la ANTENE ? Uita-te la "lighene".  :-))
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!