Imi pare rau ca am generat astfel de reactii. Eu n-am mai postat de foarte mult timp aici, tocmai pentru ca sunt prea multe injurii indreptate in absolut toate partile.
Parerile de rau tardive sunt inutile. Ideal e sa te gandesti inainte daca ceea ce generezi o sa te faca sa iti para rau mai tarziu

Crezi ca e important ca sa te plangi intr-un asemenea mod fatalist si sa spui ca nu ai mai postat aici pentru ca sunt prea multe injurii indreptate in toate partile? Ar fi bine sa fii mai responsabil cu afirmatiile mai ales ca nu esti doar un simplu user si se presupune ca daca ai o functie esti in masura sa judeci si sa expui corect lucrurile. Din ceea ce ai afirmat tu rezulta ca e o situatie imposibil de tolerat si ca pe acest forum toata lumea se injura cu toata lumea in toate directiile. Si fac diferenta dintre injurie si injuratura.
Ori realitatea nu e deloc asa
Ar fi mult mai fain sa incetam sa ne lamentam aiurea si sa luam lucrurile/viata, asa cum sunt in realitate. Nu cred ca e niciunul dintre noi mandru locuitor al vreunui glob de cristal si cand acesta s-a spart, subit, din exces de pudibonderie a aflat ca e imposibil de trait in lumea reala.
Un limbaj colorat, pitoresc, nu e neaparat un lucru rau. Cand unul se ia de mama si mortii altuia, atunci da, ceea ce spui tu e adevarat.
Eu unul nu am facut decat sa-l numesc pe Robert martalog (cititi dexul inainte sa va pronuntati ce inseamna considerand ca asta e o jignire/injurie) si in rest nu am spus nimanui nimic.
Altii, ce au discutat, nu ma priveste dar ma priveste cand vad ca unii nu au ce face si baga batul prin gard inventand false probleme doar pentru faptul ca ei au un cui impotriva cuiva.
De ce am postat asta aici?
Pai e simplu. Situatia asta e des intalnita in viata de zi cu zi. Asa ne place noua romanilor sa pozam in falsi sfinti in loc sa fim realisti si sa ne acceptam atat cu bunele, cat si cu relele si sa incercam totusi din asta sa facem o medie echilibrata si doar extremele negative sa fie sanctionate.
Asa cum noi romanii avem printre noi genii, asa au si altii din tari cu multa apa calda.
Asa cum noi romanii avem tiganii si alte "specii" care nu ne fac cinste si fura si dau in cap prin alte tari sau prin Romania, asa au si strainii pedofilii lor, mafiotii lor, etc.
Nu suntem nici mai buni, nici mai rai decat altii, ne invartim tot pe acolo.
Citeam mai devreme cu Vaxxi lamurea un coleg cum ca acel avocat are dreptate.
Pai sistemul in sine are mari probleme.
Eu, am un salar de 3000e pe luna. Cat impozit platesc la stat? Cat platesc la asigurarile de sanatate de la stat? Sunt tratat in mod diferit daca am o problema de sanatate? Nu. Atunci, unde este corectitudinea?
De ce sa nu existe un sistem al asigurarilor de sanatate facultativ si eu sa am posibilitatea ca sa-mi platesc asig. de sanatate la un alt furnizor de servicii decat statul roman?
Am avut un soc dupa 20 de ani de munca exclusiv in sistem privat sa iau contact cu un sistem de stat. Atata risipa de resurse, atat de proasta administrare a banilor, atat de multa indolenta a functionarilor respectivi nu mi-am putut imagina. Acei oameni intr-un mediu privat sau angajati undeva in Europa, in orice tara, in 10 minute sunt dati afara.
Si unde vrem sa ajungem cu tara cand noi traim intr-un fals adevar? Misto asta cu falsul adevar dar Romania asta este in ziua de azi. Insasi noi gandim/traim in felul asta si nu avem curaj sa spunem lucrurilor pe nume, sa protestam, etc.