Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857755 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline bogdanb

Asta in conditiile in care rezultatele/initiativele noului management nu au intarziat sa apara:

Pai tocmai de-aia i-a dat afara, mama lor de capitalisti verosi !

In alta ordine de idei: tot n-am inteles de ce mama naibii cand creste petrolul creste si pretul la benzina, dar cand se ieftineste petrolul benzina uita sa se ieftineasca?

http://www.zf.ro/eveniment/pretul-petrolului-a-coborat-sub-100-dolari-pe-baril-10752612
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline VAXXi

Am imbatranit, deci ma repet  :-))

Offline Laurentiu

...de ce mama naibii cand creste petrolul creste si pretul la benzina, dar cand se ieftineste petrolul benzina uita sa se ieftineasca?
Pt. ca sintem tara cu cea mai ieftina benzina din U.E. ( http://www.realitatea.net/tara-cu-cea-mai-ieftina-benzina-din-uniunea-europeana_1159455.html ).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline BXXENL

Cata benzina produce bulgaria de are pretul atat de apropiat de al nostru. Doar 3 centi/l valoreaza faptul ca noi avem productie si ei nu?

Acum, la 5.8 cea mai ieftina benzina e 1.33 euro. Cat e la bulgari azi benzina?

« Ultima Modificare: 16.Apr.2013, 04:33:40 p.m. de BXXENL »
  • SX4 1.5
Alex

Offline VAXXi

"Noi" nu avem benzina. OMV are benzina.

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
Nu e nici la bulgari benzina "lor".

In fine...

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
"Noi" nu avem benzina. OMV are benzina.

Poate fi o performanţă, chiar juridic vorbind, să-ţi vinzi ţie însuţi, propriile bunuri.
Chiar o dovadă de "maturitate politică" şi o performanţă intelectuală, de ce nu ???
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline BXXENL

O masina a incercat sa ma calce pe trecerea de pietoni, si apoi soferul (neinspirat) s-a dat si jos la mine cu chef de scandal. AM nr lui de inmatriculare si prenumele si stiu ca are RCA expirat de o luna jumate.

Am vreo sansa cu politia? Nu sper neaparat sa ii ia permisul pt ca nu mi-a dat prioritate, mai mult a tinut cu tot dinadinsul sa accelereze si sa treaca razant pe langa mine, si apoi sa ma si bata :-j, dar macar sa ii dea amenda ca nu are RCA:P

Cunoasteti cazuri de genul? Sau sa nu-mi pierd timpul si sa ma incred in Karma?
  • SX4 1.5
Alex