Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857772 ori)

NicNic şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline adrian_r5

Opel a livrat 42 de masini unui inspectorat al statului

... oare acest "inspectorat al statului" tusea si stranuta daca se cumpara / folosea  Dacia  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline shpeedy

Pai Dacia e de vina ... ca n-au scos nici pana acum noul MCV pe piata ...  :D

Offline adrian_r5

shpeedy bacsi, ai dreptate ... doar l-au prezentat da' inca nu-i disponibil la vinzare ... am uitat :(

L.e. - de fapt din ce am inteles nu va mai fi MCV ci un break obisnuit cu 5 locuri ... cu 7 locuri fiind Lodgy-ul marocan.

Si daca tot am adus vorba de Lodgy - nefiind produs in UE se plateste vama pt. el  :-/
« Ultima Modificare: 03.Mai.2013, 10:39:11 a.m. de adrian_r5 »

Offline edy70

..........................................
Si daca tot am adus vorba de Lodgy - nefiind produs in UE se plateste vama pt. el  :-/

Am vaga idee ca de pe la mijlocul anului 2012 exista un acord de liber schimb ptr. produsele industriale intre Maroc si UE = taxe vamale O  :inteligent:  :D
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline bogdanb

... oare acest "inspectorat al statului" tusea si stranuta daca se cumpara / folosea  Dacia  :-/ :-/ :-/

Pai discutia de dinainte ar cam raspunde si la intrebarea de mai sus... nu m-ar mira sa fi iesit cu Opel mai ieftin decat daca ar fi luat Dacia/Renault.  :fluier:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline adrian_r5

discutia de dinainte
Care discutie  :-/

Offline bogdanb

Ceea ce a fost de la citat pana la postarea mea
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline shpeedy

Cum au reusit satenii din Negoiesti sa isi faca singuri sosea de centura

Ce surpriza  =)): Conform proiectului, centura Negoiestiului urma sa coste 1,8 milioane de lei. Edilii au ramas masca cand au aflat ca in final au de platit mai putin, si nu mai mult, asa cum se intampla de obicei.