Prietene te pot asigura, chiar enumara daca e nevoie, ca sunt tari in care te poti simtii in siguranta atunci cand te afli pe strada ziua in amiaza mare. Nu am zis ca in alta parte nu-i deloc, doar ca in RO taxele si impozitele care le platim fiecare ajung in pula aka sunt pentru burticile celor mari si nu pentru infrastructura, sigurata cetatenilor ori ajutor social.
Vrei sa-ti zic eu, apropo de tigani, ce mi s-a intamplat in aceasta dimineata?
Rulam linistit pe strada Traian si dupa intersectia cu str. Matei Basarab un grup de tigani aruncat cu pietre in spre masinile care rulau pe strada Traian si norocos cum sunt evident ca m-au nimerit. Am tras imediat pe dreapta dar nu am apucat sa vad unde au fugit, un s-au ascuns. Banuiesc ca s-au dus intr-o curte din zona care-i plina de TIGANI si unde, recunosc, ca nu am avut curajul ca nici macar sa-i intreb de ce cacat arunca cu pietre in masini. E un fel de sport ...
Nu mai tarziu de acum 2 zile prin zona TEI (zona cu magazinele de electronice) din curtile alea pline de tigani erau vreo 5-6 puradei care aruncau cu pietre in tramvaiele care treceau prin fata curtii lor. Intamplarea a facut sa prind chiar momentul cand chiar au nimerit unul din geamurile tramvaiului care evident ca s-a spart.
P.S. Am umblat prin periferiile oraselor Viena si Paris la ore nu tocmai potrivite si uite-ma si acum aici postand pe forum.
P.P.S. In orasul Braila am fost amenintat de fata cu politia rutiera cu sabia si cu faptul ca nu mai apuc sa ies din orasul ala de fata cu organul care chiar el la un moment dat (cand eram intors cu spatele) s-a facut ca-mi fute una in cap. Asta-i tara in care traim @whizzy si poate ca-i asa pentru ca sunt oameni care considera asta o stare de normalitate.