0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Am spus ca in general, dintre ziaristi, astia de la A3 si pe alocuri Realitatea, mai sunt si corecti si spun lucrurilor pe nume... dar nu am pus la indoiala cum ca nu ar fi loiali si aserviti intereselor unei tabere, anume USL. Doar ca din cand in cand le mai dau la temelie si uselistilor.
Vrei politica, devii o specie din lumea politicii. Daca te trezesti tu sa fii ala corect, incoruptibil, etc, sistemul te zboara instant afara. Cu siguranta e rau ca e asa dar...Politica e o mare, mare curva si din pacate, privind la viitor, imaginea e una destul de trista pentru ca trebuie sa te lupti cu balaurii la propriu.
Etalon de corectitudine nu prea exista in general iar in Romania e campion la a fluctua in functie de tot felul de lucruri care mai de care mai subiective.Eu ma bucur oarecum ca sunt unii care mai si dau la temelie ca pana acum cativa ani, mai toti erau impartiti si aserviti cuiva.Acum inca mai exista unii gen bufonul Badea care urla tare: iesi afara Ponta ordinara...De acord cu ce spui tu cu Neagu Djuvara. Din pacate nu am avut ocazia sa-l cunosc altfel decat la televizor.Despre Tariceanu am o parere foarte buna. Am avut ocazia sa-l ascult intr-o expunere si m-a impresionat. Nu l-am cunoscut personal si in afara decat sa-l salut, nu a mai existat alt dialog.Da, sunt PNL-ist. Nu ca sa fac politica ci ca sa fac ceva si pentru oameni. Stiu, pare cam penibil cel care spune ca vrea sa faca asta. Mai ales in contextul contemporan. Totusi am reusit sa fac oamenii sa spere, sa vada pozitiv lucrurile, alea, alea... sa vedem ce-o mai fi ca nu se face primavara cu o floare (ma refer la actiunea cu oamenii).E complicat si mult de discutat si de PNL sunt destul de nemultumit. E un partid prea boem, cu prea multi poeti care discuta abstract si nu aplica nimic. Nu sunt oameni de actiune, oameni cu carisma, lideri, formatori de opinie, cum spuneam, cam "poeti".E drept, nu as vrea oameni de actiune precum Vanghelie, Udrea sau altii dar parca totusi e nevoie si de o mana ferma, sau mai multe.PDL au o filozofie foarte simpla si stiu ce au de facut. Suntem aici sa furam sa ne fie noua bine. e valabil pentru 95% din pedelisti. Dar PDL nici nu e un partid, e o adunatura de hoti si de pungasi. PSD in schimb, sunt un amalgam de comunisti, hoti, oameni super ok care chiar vor sa faca ceva dar destul de greu sa se manifeste printre primii, tot felul de vanghelei la nivel mai mare sau mai mic dar macar stiu ce vor, fix precum PCR, sa fie partid mare, sa tina unul cu altul, etc... Lor sa le fie bine si sa mai scape si pe la oameni cateceva printre degete si astfel sa le inchida gura.Cum spuneam mai sus, e complicat si e greu de descris in cateva cuvinte cum stau lucrurile cu partide, viata socio-politica din Ro si e vai si amar de viitorul nostru pentru ca nu se intrevede nimic bun.
Da, sunt PNL-ist. Nu ca sa fac politica ci ca sa fac ceva si pentru oameni.
E aiurea judecata matale stand pe tusa si dand indicatii
Poate ca prefer sa fac ceva pentru oameni stand in afara politicii...
Gata cu Autobanu' si pe topicu' asta, Laurentiu ?