Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857741 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline shpeedy

Pai a tinut bine un an jumate... Au fost situatii in care nici macar nu se termina de turnat asfaltul intr-un capat ca se crapa in celalalt.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Laurentiu

Autostrada Arad-Timişoara se crapă...
Din poza nu prea arata a fi autostrada. Parca e un drum national cu 1 1/2 benzi pe sens.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline adrian_r5

Offline shpeedy

După Revoluţie, s-au construit cinci biserici pentru fiecare şcoală nouă. De ce românii donează pentru lăcaşe de cult şi n-o fac pentru şcoli.

Desi sunt adeptul credintei in viata omului, consider ca propovaduirea acesteia n-ar trebui sa se faca in dauna educatiei...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline BXXENL

Credinta si relgia sunt destul de diferite. Una o ai in suflet, nu te costa nimic, te mai calauzeste in viata, alta iti sufoca viata cu constructii megalomaniace si storc bani de la buget care ar putea folositi pt ceva util.

• SX4 1.5
Alex

Offline Laurentiu

Asa va arata Catedrala Mintuirii Neamului.
Despre a carui neam o fi vorba ?

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline adrian_r5

Asa va arata Catedrala Mintuirii Neamului.
Deocamdata din ce zice pe aici arata cam asa:

Offline Laurentiu

Unii mor de frig si foame iar altii cauta bani ca sa aibe in ce huzuri.
Citat
Biserica Ortodoxa cauta in continuare sa obtina si de la stat sumele de bani necesare pentru a finaliza Catedrala Mantuirii Neamului...

Milogii, oriciti bani ar avea, tot milogi ramin:
Citat
...in decembrie 2012, Patriarhia Romana a trimis primariilor din tara o scrisoare prin care cerea donatii de peste un milion de euro de fiecare pentru Catedrala.
http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-14644877-video-fotogalerie-cum-arata-catedrala-mantuirii-neamului-dupa-terminarea-fundatiei.htm
« Ultima Modificare: 19.Apr.2013, 01:06:35 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4

Offline Laurentiu

... e un drum national cu 1 1/2 benzi pe sens.
Acum am vazut la TV ca drumul respectiv NU e autostrada ci un DN ce "paseste" pe deasupra autostrazii. Si gazetarii E niste oameni asa cum avem in fiecare meserie.  :)
  • Suzuki SX4