0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Unii te-ar putea contrazice... sursa1 & sursa2
Eu citesc in special agrointel, pentru ca ma intereseaza in mod deosebit problemele legate de agricultura si il recomand pentru cei care cred ca nimic nu se poate in tara asta si nimic nu merge.
Eu citesc in special agrointel, pentru ca ma intereseaza in mod deosebit problemele legate de agricultura si il recomand pentru cei care cred ca nimic nu se poate in tara asta si nimic nu merge. Este imbucurator ca exista o publicatie care vede foarte multe lucruri pozitive si care le aduce in prim plan insistand pe motivele care le genereaza: spiritul antreprenorial, munca solida pe termen lung, dedicatia si sacrificiul si ... evident riscul asumat barbateste.O citire atenta a publicatiei arata cat de multe se misca "in tara unde ..." si cat de multe se pot face, in ciuda vicisitudinilor vietii.
dragilor, daca tot vreti sa deveniti "peizani coperatori", va invita fata, aci, la 50 km de Bucuresti, spre Oltenita sa faceti agricultura pana pocniti!...e pamant bun, mult, nelucrat...
1. Sa spunem ca totul este prost si nu exista sanse ... a ca si cum ne-am injura pe noi insine si pe ai nostri;2. In privinta sponsorizarii sa stii ca banii mei se duc deja undeva. Am gasit cativa oameni care gandesc precum cei descrisi mai sus si cu viziunea mea, de aici de departe, ne merge binisor ... si mai profitatbil pentru mine si pentru cei ce au aderat la ceea ce le-am propus.
Asigurările de sănătate nu sunt obligatorii! Un avocat din Timișoara a câștigat în instanță