Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857725 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Principalii manjiti sunt cei din Politie.
Si as mai adauga o institutie: JUSTITIA de la A la Z, cu personaje SANTAJABILE si care fac orice pt a-si pastra scaunele si locurile calde de "munca".

Este umila mea parere.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Laurentiu

Din ce am auzit în legătură cu Tepro, respectiv V. Săhleanu ( Dumnezeu să-l odihnească !) :
- miza achiziţiei Tepro de către "investitorii" cehi a fost deţinerea de către firmă a licenţei de export pe piaţa americană , de pe vremea "clauzei naţiunii celei mai favorizate". Obţinerea unei licenţe de export pe piaţa americană este un proces extrem de dificil şi durează, dacă nu mă înşel, 5 ani.
E pacat ca s-au intimplat asemenea lucruri sub directa observatie a Europei DEMOCRATICE dar si mai mare e pacatul ca se dau uitarii asa cum se dau multe lucruri importante.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
Timpul, la inceput estompeaza ceea ce s-a intamplat. Dupa aia, cu perseverenta-i tipica, sterge de tot...

Offline george_07

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
  • Gen: Bărbat
azi ora 22.00 la RTV a fost o emisiune interesanta despre certificatele de revolutionar. Declaratii incendiare ale unor 4 martori revolutionari care-l acuza pe Tovarasul Iiescu care a ordonat sa se traga in revolutionari, sa goleasca CC. Probabil ca nu se va putea dovedii niciodata daca este adevarat sau diversiune.
Generali care au primit certificate de revolutionar! A fost mare balacareala ce mai.... Vasile Blaga care a primit certificat de revolutionar la Stei, jud Bihor.

Pana la urma tara asta e frumoasa (ca peisaj vorbind) dar sa n-ai contact prea mult cu oamenii care o populeaza.

zarurile au fost aruncate!

Offline Kingy

• Sr. Member
Avem un talent nativ sa ne turnam singuri tarana in cap.

Daar, lucruri similare s-au intamplat si la altii. Lumea nu e deloc asa de diferita cum credem noi ca e.

Iliescu, un comunist de frunte, l-am pus presedinte. Si nu o data ci de 3 ori.
Basescu, in mod clar secu si comunist, ca na, nici nu avea cum altfel tinand cont de posturile ocupate inainte de revo, l-am pus si pe asta de vreo 3 ori presedinte.

Singurul care a fost cat de cat ok dar prea moale pentru un presedinte, Constantinescu.

Offline Laurentiu

Pana la urma tara asta e frumoasa (ca peisaj vorbind) dar sa n-ai contact prea mult cu oamenii care o populeaza.
Nu cu toti ci doar cu o parte care s-au cocotat calcind pe "cadavrele" semenilor ca magarii in fruntea tarii pt a obtibe beneficii si profituri in propriile lor buzunare.
  • Suzuki SX4

Offline george_07

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
  • Gen: Bărbat
din pacate oamenii cu bun simt sunt marginalizati si ies in fata profitorii. Asta e valabil in toate domeniile.

Istoria consemneaza actiunile conducatorilor. Soldatii  castiga batalia dar meritul este al generalului.
In al Doilea Razboi Mondial am inceput intr-o tabara si am terminat razboiul in cealalta.
In ziua de 22 dec. 1989 PCR-istii si Securisti au inceput ziua cu Ceausescu si dupa cateva orele erau "revolutionari convinsi".
Si iute asa au tranformat Republica Socialita Romania in Romania capitalista.

Asta e tara in care traim! Nu cred ca se va schimba prea curand, probabil niciodata!
zarurile au fost aruncate!

Offline Laurentiu

Si iute asa au tranformat Republica Socialita Romania in Romania capitalista.
Eu as spune ca au transformat-o doar in Romania. Capitalismul adevarat nu a ajuns pina la noi.
  • Suzuki SX4

Offline Kingy

• Sr. Member
Din pacate oamenii cu bun simt sunt marginalizati si ies in fata profitorii. Asta e valabil in toate domeniile.

Asta e tara in care traim! Nu cred ca se va schimba prea curand, probabil niciodata!
Tot din pacate, ai dreptate cu prima fraza. Sa fiu sanatos de cate ori am pierdut in viata din cauza faptului ca am fost cu bun simt, ca nu am apelat la pile si smecherii. Dar nu mi-a parut rau niciodata cand am pierdut pentru ca am pierdut cinstit in dauna castigului fraudulos si dezonorant.

Cu tara. Din pacate, iar ai dreptate. Sper ca acel cuvant, niciodata sa nu mai existe in fraza asta. Sta in puterea noastra sa incercam sa schimbam macar 1-2 de langa noi si tot e un castig.

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Eu as spune ca au transformat-o doar in Romania. Capitalismul adevarat nu a ajuns pina la noi.

A ajuns doar capitalismul de mucava. Si acesta o copie nereusita.. :)
Ignis 1.3 GLX+