0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
ca sa-si faca ei Universitati in secoul XXIII.
Cele de mai sus sint doar o parte din jefuirea tarii. Sint de acord ca in capitalism nu mai aveam piata dar cu o retehnologizare, o readaptare a ceea ce aveam, puteam face fata cu brio economiei si nu mai eram acum cenusareasa sau colonia Europei.
Eu zic sa tai un "X" ... parerea mea ... pe persoana fizica
Sa nu uitam niciodata valorile acestui popor si sa nu ne mai minimizam atat in fata omenirii. Avem si noi un Vlaicu, Coanda, nea ala cu vaccinurile, sportivii din gimnastica sau alte sporturi, oameni de cultura precum un Zamfir, Popesco, etc. Ne-am invatat sa acceptam ca suntem naspa si aia e, am si adoptat minciuna asta.In fine, lucrurile sunt complexe si tare nu-mi place cand vine cate unul si-mi spune el ca detine adevarul... adevarat.
Dupa dooj' de ani de guvernari incompetente si hoate, economia e ingropata.
Gabi, in linii mari sunt de acord cu tine dar, oare dacii care locuiau pe aici in urma cu mii de ani nu erau si ei destul de avansati "tehnologic"? Si ei aveau arme, bijuterii, haine, alea, alea... Ca daca nu erai un popor capabil din mai multe puncte de vedere, nu prea aveai cum sa te impui, chiar si doar ca sa te aperi nu neaparat sa-i cotropesti pe altii.Nu stiu de ce adoptati asa de usor faptul ca modernizarea Romaniei a fost facuta de altii si ca noi eram niste primitivi si ne-au civilizat altii.Daca eram niste primitivi nu mai eram un popor atat de raspandit ca areal. Faptul ca romanii sau cum se numeau ei ii gasim pe un teritoriu atat de vast, unul dintre cele mai mari din Europa, arata ca acei oameni erau ceva la timpul lor.
Si cine sunt groparii, de ce nu reliefezi clar si raspicat, nu doar asa o tanguiala si analiza la modul general..Si nu numai groparii din vitrina ci si cei din spatele vitrinei, n-ai curaj??
Dar sunt sigur ca daca ne-am pune pe agricultura si zootehnie, tinand cont de conditiile geoclimatice de la noi, batem la cur tot ce misca in Europa.
...iar cei care-au impartit tot romani au fost pana la urma, ca nu stiu cazuri de privatizari cu pistolul la tampla.
... sunt convins ca la piovra e bine mersi in continuare la toate nivelurile.