Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857678 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
Cribo, asa este, multi au plecat. Din pacate exista o constanta. Nicaieri nu e ca acasa si sa i-o spuna lu' Mutu ala care zice ca nu-si doreste sa fie in Romania si sa duca o viata decenta.
Din pacate multi au plecat de nevoie si ii inteleg.

Imi permit sa emit parerea asta pentru ca am fost si de-o parte, si de alta.
Iar in momentul asta am o pozitie detasata fata de ceea ce, generalizez din pacate, in mod global, inseamna Romania.

Offline shpeedy

Laurentiu, ti-ai imaginat  vreodata ca Eba musca in halul asta?

Corect, este real - uite si partea de "proza". Doar la sonor s-a umblat, pentru "parfum"..

"Tensiunea dezbaterii raportului MCV în Parlamentul European i-a produs Elenei Băsescu (EBA) grimase nefiresti prin care îsi exterioriza trăiri interioare ciudate. În timpul cuvântării europarlamentarului Pino Arlacchi, EBA, probabil enervată, a început să muste efectiv în gol. Iesirea nervoasă nu a scăpat operatorilor parlamentului, care transmiteau sedinta de miercuri seară, de la Strasbourg. Starea Elenei Băsescu este de natură să îngrijoreze, mai ales că se afla în faza primară a unei sarcini, anuntate de altfel recent. Aceste simptome vin după un discurs halucinant rostit în urmă cu doua zile, în parlamentul european de EBA, care transfera scandalul alegerilor din PDL în plenul de dezbateri. Numerosi observatori au comentat în registru medical acest discurs. Dacă adăugăm si episodul muscăturilor de miercuri, problemele se complică pentru EBA si familia ei."

Stiam, te mai harjonesc din cand in cand sa nu atipesti, in lupta cu gramatica..vad ca te "palmuiesti" singur. Nu merita, toti am chiulit la gramatica, sa nu fim ipocriti.. :)

PS. Uitasem sa pun "proza" ..

"Impartial" ca-ntotdeauna, draga cribo25...  :D

Ce nu-nteleg eu este de ce totusi n-ai lasat si sursa textului ... de ce sa ne rusinam ... Jurnalul sau Antena3 ... tough choice ... ;)

Cat despre reprezentare, nu stiu care caz e mai grav :-/ - fufa aia la Strasbourg sau al doilea om in stat (care n-a facut nimic toata viata):

Scuze ca nu mi-am alocat timp mai mult pentru a cauta una din aparatiile la Antene in perioada suspendarii ... acolo muscaturi si spume ...  =))

Si trecand la lucruri serioase, o stire care a trecut neobservata azi - Legea lustrației, respinsă definitiv ... deh, se pare ca dupa atatia ani nu avem cum sa scapam de "banalitatea raului"...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Laurentiu

Cat despre reprezentare, nu stiu care caz e mai grav...

Mai grave sint situatiile de mai jos. Engleza ca engleza dar uimitoare sint cunostintele de limba romana ale unor politicieni si ministri titrati:

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14891
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Cum dracu' s-a facut ca toti incultii au navalit in PDL, iar academicienii viceversa?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

...toti incultii au navalit in PDL, iar academicienii viceversa?
Nu toti din PDL sint inculti. Ce am exemplificat mai sus, sint doar uscaturile (padurii) care au tinut sa se afle si in fruntea partidului.

Pt ceilalti (academicienii), nu s-a facut "publicitate" decit pt limba engleza. ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline adrian_r5

Mda, deci chiar tineti ca astazi sa-mi pierd traditionalul  :-)) si sa ma enervez  X-(
Mai ia o portie - Catedrala Mantuirii Neamului are nevoie de si mai multi bani de la stat

Purtatorul de cuvant al Patriarhiei se plange ca, din cauza crizei, donatiile credinciosilor s-au redus considerabil. A venit si cu o solutie: banii ar trebui sa vina de la autoritati.

... tare ghizdav purtatoru' asta de vorbe  >:) >:) >:)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

Iata un bun exemplu pentru prelatii nostri!!
Pe noi ne pui in rind cu lumea ?  Cipriotii nu au cheltuieli cu inca o "casa a poporului" cum avem noi asa ca, pot face donatii statului.
  • Suzuki SX4

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Mda, deci chiar tineti ca astazi sa-mi pierd traditionalul  :-)) si sa ma enervez  X-(

Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie,
Ţara mea de glorii, ţara mea de dor?
Braţele nervoase, arma de tărie,
La trecutu-ţi mare, mare viitor!

Nu te inteleg, cum poti sa nu zambesti macar la asa imagini, din contra zici ca te enervezi... :-/ :)
Unde mai gasesti asa veselie ca la noi, daca analizezi putin diferit tot ce vezi in jurul tau, in fiecare zi oriunde te gasesti ;-)
Si mai zici ca ai simtul umorului... ;) :-))

Ignis 1.3 GLX+

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
"Impartial" ca-ntotdeauna, draga cribo25...  :D

Ce nu-nteleg eu este de ce totusi n-ai lasat si sursa textului ... de ce sa ne rusinam ... Jurnalul sau Antena3 ... tough choice ... ;)

Draga shpeedy, bine ai revenit,  te dadeam disparut..Se pare ca se formeaza cateva tabere dragute foc, sa fie intr-un ceas bun, si rasete, 2-3 tone ( parca asta e unitatea de masura) . :)

Acum sa te intristez, sursa este cu totul alta, dar fiindca ne simpatizam de mult, prin "politica ce ne leaga"  iti voi dezvalui adevarul - este blogul http://roxanaiordache.wordpress.com/,iar in cadrul clipului, original ( pe YouTube) daca dai clik pe Show more  se deschide textul cu pricina, postat in intregime.Te astept cu drag in pivnita, la o sueta..cand ai timp.. :)
Ignis 1.3 GLX+