0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
6 - "Daca explici ceva atit de clar incit oricine poate pricepe, se va gasi cineva care sa te inteleaga gresit".
... o sa ne laudam cu un mastodontic kitch national care sa ne caracterizeze ca natiune si neam ...
Potrivit avocaţilor, între Dristor Kebab şi Patriarhie au existat unele negocieri, însă suma cerută de Patriarh ar fi fost inacceptabilă."Noi am vrut să dăm, dar pretenţiile Patriarhului au fost de-a dreptul îngrozitoare. Ne-a spus că el mai puţin de 5 milioane de Euro nu ia".http://www.timesnewroman.ro/politic/8990-decizia-intrarii-in-post-atacata-de-dristor-kebab-la-curtea-constitutionala
Din pacate, romanii, dupa 60 de ani de comunism unde toate lumea era la fel si nu prea exista o mare varietate de modele in societate, judeca cum ca asa ar trebui sa fie si acum. Toti sa fim cam la fel. Ori asta nu se poate.Apropos de atipic. Mie oamenii astia imi plac. Cu siguranta se gaseste ceva de invatat de la ei. Pe cand de la restul lumii... deja e totul fumat.
Ce mai conteaza si o catedrala a intregului nostru neam pe linga casa poporului ? Nu trebuie si ACTUALUL sa intre in rind cu FOSTUL ? Pe clopote are numele trecut, pe fresca linga "colegul" Mihai Viteazul este asa ca, un "mausoleu" nu cred ca-i strica.