Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857678 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
Hai ma Robi ma, nu mai fi ipocrit. Tu nu (mai) poti sa spui ca ai taria... dar placerea, cu siguranta o ai... sa induri suferinta altora...

Offline roberto

Mai ales pe cea generata de catre Statler & Waldorf. :D
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline Kingy

• Sr. Member
Tre' sa ne hotaram care e ala si care e celalalt  =))

P.S. am niste poze pentru tine... sale pun, sa nu le pun... te-am vazut pe autostrada si te-am poznat.

In alta ordine de idei, vaz ca iesit Nastase de la bulau si acum devine si martir... cat de repede uita oamenii din tara asta.
Bine, ce-i drept, nici ce i s-a intamplat lui nu-i corect si apropos de justete/justitie, cand astia din EU ne zic ca avem probleme cu justitia, au dreptate, chiar daca nu e in sensul in care cred ei.

Offline Laurentiu

6 - "Daca explici ceva atit de clar incit oricine poate pricepe, se va gasi cineva care sa te inteleaga gresit".  :D
  :clap:  Eu cam de asta am parte pe aici. Poate fi oare din cauza citatelor (dezagreate de unii dar folositoare altora) pe care le dau pt a arata concret la ce anume ma refer ?  :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Kingy

• Sr. Member
Laurentiule, "suferi" si tu de aceeasi problema. Esti atipic. Nu esti ca turma  :-))
Din pacate, romanii, dupa 60 de ani de comunism unde toate lumea era la fel si nu prea exista o mare varietate de modele in societate, judeca cum ca asa ar trebui sa fie si acum. Toti sa fim cam la fel. Ori asta nu se poate.

Poti scrie orice lucruri pe forum atata timp cat nu jignesti pe nimeni in mod explicit, nu folosesti un limbaj de joasa speta, etc.
Din pacate, exista in societatea romaneasca problema asta. Exista unii care atunci cand nu inteleg ceea ce a scris un oarecare, considera ca a fost injurat de mama si trebuie sa ia atitudine ce pana mea.

O sa zica iarasi careva ca ce legatura are cu topicul? Cititi ce scrie in titlu, e al naibii de ontopic.

Apropos de atipic. Mie oamenii astia imi plac. Cu siguranta se gaseste ceva de invatat de la ei. Pe cand de la restul lumii... deja e totul fumat.

Putem sa facem o discutie serioasa pe tema topicului dar e dura, realista, suparatoare, te face sa cazi in depresie daca ai curajul sa judeci cu adevarat societatea romaneasca actuala si premisele viitoare pentru copii nostri.
Tocmai de aia noi, romanii, am dezvoltat acel haz de necaz.

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Kingy

• Sr. Member
Mda, deci chiar tineti ca astazi sa-mi pierd traditionalul  :-)) si sa ma enervez  X-(
In urma cu o ora discutam cu cineva care imi spunea ca se simte cu musca pe caciula ca nu a platit taxa de 50ron pe an la biserica din cartier... Si i-am spus, dar bani pentru un spital nu ai da...

Bine ca o sa ne laudam cu un mastodontic kitch national care sa ne caracterizeze ca natiune si neam in loc sa fi avut cel mai modern spital din Europa centrala si nu de est cu eronat spun mai toti.

Offline Laurentiu

... o sa ne laudam cu un mastodontic kitch national care sa ne caracterizeze ca natiune si neam ...
Ce mai conteaza si o catedrala a intregului nostru neam pe linga casa poporului ? Nu trebuie si ACTUALUL sa intre in rind cu FOSTUL ? Pe clopote are numele trecut, pe fresca linga "colegul" Mihai Viteazul  este asa ca, un "mausoleu" nu cred ca-i strica.  :D
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline Laurentiu

:D   :clap:  A inebunit lumea. TOTUL e pe bani.

Citat
Potrivit avocaţilor, între Dristor Kebab şi Patriarhie au existat unele negocieri, însă suma cerută de Patriarh ar fi fost inacceptabilă.

"Noi am vrut să dăm, dar pretenţiile Patriarhului au fost de-a dreptul îngrozitoare. Ne-a spus că el mai puţin de 5 milioane de Euro nu ia".

http://www.timesnewroman.ro/politic/8990-decizia-intrarii-in-post-atacata-de-dristor-kebab-la-curtea-constitutionala
  • Suzuki SX4

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577

Din pacate, romanii, dupa 60 de ani de comunism unde toate lumea era la fel si nu prea exista o mare varietate de modele in societate, judeca cum ca asa ar trebui sa fie si acum. Toti sa fim cam la fel. Ori asta nu se poate.

Apropos de atipic. Mie oamenii astia imi plac. Cu siguranta se gaseste ceva de invatat de la ei. Pe cand de la restul lumii... deja e totul fumat.

Omul de tip nou ( o aberatie in mintea multora din acea perioada, a aparut, il vedem pretutindeni, in mentalitate, comportament ( deprinderi, obiceiuri, metehne etc. etc.)
Si nici in comunism nu doreau "si altceva" - doar o slujba pe viata, un loc usor de munca sau o masina cel mult, sau sa apuce repede un apartament la "blocarau".

N-ai observat ca majoritatea oamenilor atipici au cam plecat, spre alte puncte cardinale si nu doar atat, s-au realizat, parte dintre acestia.

Ce mai conteaza si o catedrala a intregului nostru neam pe linga casa poporului ? Nu trebuie si ACTUALUL sa intre in rind cu FOSTUL ? Pe clopote are numele trecut, pe fresca linga "colegul" Mihai Viteazul  este asa ca, un "mausoleu" nu cred ca-i strica.  :D

Cateva comentarii, si un reportaj ( partial in engleza dar si in romana) in videoclip. De vazut.
Blogul este gasit la intamplare  - sa vedem cum gandesc si alte generatii..

http://www.zoso.ro/600-milioane-euro-catedrala-mantuirii-neamului/

Ignis 1.3 GLX+