Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857213 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Laurentiu, ti-ai imaginat...
Discutam in pivnita ca aici deranjam. :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Care ar fi legatura dintre filmulet si topicu' de fata  :-/

Pai tu nu traiesti in tara asta, unde te reprezinta, la Strasbourg; inteleg ca esti deosebit de incantat cine te reprezinta... :)
PS. Asta e legatura. Respectele mele a doua oara. :pardon:
Ignis 1.3 GLX+

Offline adrian_r5

inteleg ca esti deosebit de incantat cine te reprezinta... :)
Intelegi pe draqu' motcă  >:)
N-am nici un fel de simpatii politice ... nici de stinga nici de dreapta si evident nici de centru ... iar parerea mea despre clasa politica si ai sa-i reprezentanti se poate rezuma in citeva versuri:

Spanzurati-l, de-i misel,
De-i nebun, la gard cu el;
     De-i ciocoi cu fumuri,
Dati-l celor lui de-un fel:
     Canilor din drumuri!

In ceea ce priveste filmuletu' cu pricina ai impresia ca este 100% real fara prelucrari ulterioare  :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline adrian_r5

Offline cribo25

• Hero Member
Intelegi pe draqu' motcă  >:)
N-am nici un fel de simpatii politice ... nici de stinga nici de dreapta si evident nici de centru ...

In ceea ce priveste filmuletu' cu pricina ai impresia ca este 100% real fara prelucrari ulterioare  :-/
Corect, este real - uite si partea de "proza". Doar la sonor s-a umblat, pentru "parfum"..

"Tensiunea dezbaterii raportului MCV în Parlamentul European i-a produs Elenei Băsescu (EBA) grimase nefiresti prin care îsi exterioriza trăiri interioare ciudate. În timpul cuvântării europarlamentarului Pino Arlacchi, EBA, probabil enervată, a început să muste efectiv în gol. Iesirea nervoasă nu a scăpat operatorilor parlamentului, care transmiteau sedinta de miercuri seară, de la Strasbourg. Starea Elenei Băsescu este de natură să îngrijoreze, mai ales că se afla în faza primară a unei sarcini, anuntate de altfel recent. Aceste simptome vin după un discurs halucinant rostit în urmă cu doua zile, în parlamentul european de EBA, care transfera scandalul alegerilor din PDL în plenul de dezbateri. Numerosi observatori au comentat în registru medical acest discurs. Dacă adăugăm si episodul muscăturilor de miercuri, problemele se complică pentru EBA si familia ei."

Stiam, te mai harjonesc din cand in cand sa nu atipesti, in lupta cu gramatica..vad ca te "palmuiesti" singur. Nu merita, toti am chiulit la gramatica, sa nu fim ipocriti.. :)

PS. Uitasem sa pun "proza" ..
« Ultima Modificare: 17.Mar.2013, 08:42:09 p.m. de cribo25 »
Ignis 1.3 GLX+

Offline adrian_r5

Nu merita, toti am chiulit la gramatica, sa nu fim ipocriti.. :)
Eu n-am chiulit ... mama a fost profesoara de lb. romana  >:D<

PS - da' de atunci am imbatrinit / m-am ramolit / bosorogit  :( :( :(

Offline Laurentiu

Iesirea nervoasă nu a scăpat operatorilor parlamentului, care transmiteau sedinta de miercuri seară, de la Strasbourg. Starea Elenei Băsescu este de natură să îngrijoreze...
Ori statul pe scaun prea mult i-a produs un orgasm puternic ori doza trasa pe nas a fost dublata.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline M_TM

Reteta de mici cu carne de cal: "Kaufland"  
- Firma lui Marius Nicolescu nu da numai carnea de cal drept carne de vita, ci si cecurile si Biletele la Ordin fara acoperire drept hartii cu valoare

- "Nicolin" Ploiesti nu a avut disponibil in cont pentru 58 de cecuri si 381 de Bilete la Ordin, suma fara acoperire fiind de 3.689.027,71 lei.

S-a aflat ca din greseala ca un lot de mici congelati, cu carne de cal data drept carne de vita, s-a aflat la raft in "Kaufland", din noiembrie 2012 pana zilele acestea. Lotul a fost constituit din 1.920 de caserole a cate 800 de grame cu carnea tocata si preparata ca mici trasi si a fost distribuit in 36 de judete prin intermediul supermarket-urilor Kaufland. Nu se stie inca ce cantitate a fost vanduta si ce cantitate a fost retrasa. Mai mult, nu exista nicio posibilitate de a afla un raspuns la intrebarea cate astfel de loturi au mai existat anterior.

sursa..ANTITEPARI.RO
..se pare ca "schimbarea" e de bun augur pentru multi....
« Ultima Modificare: 18.Mar.2013, 03:21:53 p.m. de M_TM »

Offline cribo25

• Hero Member
Eu n-am chiulit ... mama a fost profesoara de lb. romana  >:D<

PS - da' de atunci am imbatrinit / m-am ramolit / bosorogit  :( :( :(

Total gresit, Murphy ne invata ( ordinea este atent gandita si pusa):

1 - "Toti avem taria sa induram nefericirea altora".
 2 - "Batranete inseamna intotdeauna a avea cu 15 ani mai mult decat am eu".
 3 - "Ideea este sa mori tanar, dar cat mai tarziu posibil".
 4 - "Un adult este un copil deteriorat".
.................................................
 5 - "Cu cat ai invatat mai mult pentru examen, cu atat esti mai nesigur de raspunsurile pe care sa le dai".
 6 - "Daca explici ceva atit de clar incit oricine poate pricepe, se va gasi cineva care sa te inteleaga gresit".  :D
Ignis 1.3 GLX+

Offline roberto

Cu punctul 1 nu sunt in totalitate de acord. ;)
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY