Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857187 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
Stai relax ca macar Sechelariu a intors ceva si catre poulime, in mod direct sau indirect prin ceea ce a facut in oras.
La noi in Galati, Durbaca Eugen care acum a ajuns si senator sau deputat ca deh, asta nu fusese, a distrus orasul intr-un mod aproape iremediabil si probabil ca doar dupa ce va muri orasul asta o sa scape de el.
Mai bine crapa Durbaca decat Sechelariu.

A nu se intelege ca-l apar pe Sechelariu... dar nu am putut sa nu vad ca orasul Bacau era mult mai ok pe vremea lui Seche decat era mizerul nostru oras.

Asta e. Dumnezeu sa-l ierte!

Offline sfichiu

AUTENTIC ROMANESC dar importat din Italia!!! :-))

• VITARA S ,Matiz

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Nici in DEX nu exista, daramite in Galati :D
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline hugbear

Ca nu exista mai inteleg. Da' sa-mi recomande sa ma mut pentru atata lucru?!  :D
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline edy70

Bancpost Dej a TERORIZAT PSIHIC o fetiță de 9 ani. O sunau și îi spuneau că familia ei va fi dată afară din casă

Titlul se incadreaza in spiritul topicului dar articolul este praf. Cred ca multe lucruri sunt omise din desfasurarea faptelor.
"Parerea mea, care ieste !"  >:)
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline adrian_r5

articolul este praf.
N-am citit decit citeva fraze  ;)

Offline adrian_r5

Muzeul din Deva a făcut căni omagiale în cinstea lui Aurel Vlaicu cu poza lui Traian Vuia

Managerul Muzeului din Deva, Liliana Țolaș, are o explicație: ”Datorită modului în care se tundeau oamenii în acea vreme. Amândoi erau bărbați chipeși, aveau aceeași freză, aceeași mustață”, ne spune doamna director.

Offline VAXXi

Pe același principiu, doamna director primește în pat pe oricine are aceeasi freza si mustata cu bărbat-su'?