Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857200 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline edy70

:D "VAND ROMANIA !
Stare tehnica:
Are probleme cu alimentarea, o mica defectiune la mecanismul de directie, ca nu tine linia dreapta, si merge cam înfrânata.
Cutia de viteze e blocata în marsarier. Este înmatriculata în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o luna.
Istoric:
Este fabricata acum 2000 de ani, sub licenta romana. A fost avariata în repetate rânduri. Prima data a fost condusa de niste ciobani, dar au mai calarit-o si altii. A fost reparata numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioada a fost condusa bine de niste nemti, Carol I si Ferdinand, dar apoi a încaput iarasi pe mâna unor idioti care au bagat-o prin toate gropile.
Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este înca plin de rugina. A mai avut câteva reparatii capitale, în 1600, 1859 si 1918, dar a mai si pierdut o parte din piese.
Combinatii:
Predau leasingul, mai sunt de plata la ea câteva zeci de rate FMI. Accept si variante de schimb cu o tara similara din Africa, oricât de mica ar fi dar sa functioneze.
De ce o vând:
Sincer sa fiu, o vând ca m-a lasat în drum si nu ma pricep la ea. Plus ca îmi consuma cam mult, si ca s-o repar ma costa cât nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de tara, asa ca sa o conduca cine s-o pricepe. Daca nu o vrea nimeni, o dezmembrez si o vând pe bucati (ca flota). E pacat de ea, va spun. Sper sa o ia cineva care stie sa o aprecieze."  :D
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline NicNic

:D "VAND ROMANIA !
[...] :D
Se vinde cu tot cu pasageri?

Nu de alta, dara daca ramane in pana, sa aibe cine sa traga la jug....!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline NicNic

Desteapta-te romane!

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

Istoria pe care nu o vom uita niciodată: ...

Dar si istoria pe care nu o cunoaste toata lumea: http://danlupu.net/2009/08/4-august-1919-armata-romana-elibereaza-budapesta/
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Istoria pe care nu o vom uita niciodată: lista turnătorilor şi securiştilor României

N-am apucat sa citesc pe indelete (urmeaza), dar cred ca aici este doar varful "aisbergului", fata de ce este in realitate.
Ignis 1.3 GLX+

Offline NicNic

Istoria pe care nu o vom uita niciodată: lista turnătorilor şi securiştilor României

De ce am impresia ca acea lista este doar un paravan? Ca sub acest paravan se ascund nume si miai sonore sau mai cunoscute?
Oricate nume ar fi asociate cu DSS sau cu epoca de "aur", prefer sa imi mentin o anumita distanta.
Nu toti cei care au colaborat sunt rai. Asa cum nici toti cei care n-au colaborat ar fi buni.
Orice padure are uscaturile ei, iar una mai batrana, sau una mai mare, are si mai multe uscaturi...
Cred ca o analiza a fiecarei persoane blamate, in parte, fara a fi introdusa intr-o galeata cu alte laturi, ar fi mult mai corect. Altfel cu ce s-ar deosebi aceste analize privind colaboratorii securitatii, fata de analizele securistilor?
Desteapta-te romane!

Offline eduard_b

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 397
  • Gen: Bărbat
  • cea mai buna maisna este aceea pe care o ai
da! si unii ne conduc, inca ....
aici, din pacate ne oprim, iar gustul amar pentru nerespectarea punctului 8 de la Timisoara va mai ramane inca 40-50 ani.....pana cand vor inchide ochii TOTI securistii. Ma intreb daca copiii lor au aceasi mentalitate, deobicei aschia nu sare departe de trunchi.

Din fericire astazi nu mai iesim in strada pentru liberatea presei, pentru liberatatea de miscare, pentru mancare si caldura in apartamnete...

Dar din pacate astazi ramanem muti, privind natura cu jind printr-un geam de sticla de la fereastra unei multinationale frumos ridicata in urbea noastra, gandindu-ne cum sa facem sa scapam mai repede de credite si asteptand ora 17.30  - 18.00 cand se suna de iesire.

Libertatea...cuvant greu de analizat pentru unul asa de mic si neinsemnat ca mine.
Today is the first day of the rest of my life

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
Hmmm... sunt multe de spus si s-au strans multe frustrari, amaraciuni si suparare. Nu stiu cand se va trezi spiritul poporului asta. Suntem adormiti de multe zeci de ani, vreo 70-80 asa... Oare cat trebuie sa mai treaca pana cand o voce se va ridica si o sa spuna lucrurilor pe nume si i se vor alatura altii si altii...

Nu voi pleca niciodata din Romania, eventual pe vreo insula exotica sa duc o viata de vis, dar nicidecum sa ma duc in vreo tara la moda gen Canada, Germania, Franta, Italia, Spania, Anglia, Irlanda, etc ca sa-mi castig ziua de maine... Am experimentat asta si nu vreau sa fiu un alt emigrant intr-o mare de oameni care si-au pierdut identitatea, spiritul national, atingerea pamantului stramosilor lui...

Nu vreau sa jignesc pe nimeni si stiu ca cei care au facut-o, plecand in asemenea tari au facut-o de nevoie si nicidecum pentru a-si parasi pamantul lor, al parintilor lor si al parintilor parintilor lor...

Hmm, unii vor spune uite un alt nebun, altii, ma vor intelege.
Depinde si ce vrei de la viata... E complicat, greu de discutat pe un forum.

Daca tot m-am intins.
Zilele trecute am participat la un eveniment organizat de o asociatie la Capidava. Eveniment organizat cu ocazia sarbatorii romanesti, Dragobetele.
Am aflat ca nu suntem putini cei care intelegem spiritul romanesc, care avem acea simtire ancestrala ce vine din negurile timpului.
Cum spuneam, e complicat daca judeci toate astea prin filtrul vietii actuale, o viata artificiala pentru multi dintre noi, fara identitate, fara trecut si din pacate, in legatura cu titlul topicului, fara viitor.

A fost o experienta interesanta sa vorbesc cu acest copil, pui de dac.