Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857153 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sfichiu

Bucuresteni si nu numai, aveti grija unde parcati masina!!!!

Patriarhia avertizează că parcarea subterană de la Universitate nu e sigură, nefiind sfinţită .......  :popa: :popa: :popa:
Patriarhia Română a emis un comunicat prin care avertizează şoferii bucureşteni asupra pericolelor la care se expun dacă aleg să-şi lase maşinile în parcarea subterană de la Universitate.
Potrivit clericilor, parcarea nu a fost sfinţită din cauza tergiversărilor Primăriei Bucureşti, iar şoferii care parchează acolo riscă inclusiv prăbuşirea plafonului.
Primarul Oprescu suţine însă că situaţia a fost provocată de comisioanele mari ale Bisericii, precum şi de absenţa unui sistem de facturare.
"N-aveam cum să justific o cheltuială, pentru că ei nu dau chitanţe niciodată. Pe lângă asta, comisionul de sfinţire ar fi dublat costurile parcării, care erau şi aşa foarte mari", susţine primarul capitalei.

Fara cuvinte! :-j
  • VITARA S ,Matiz

Offline hugbear

va relatez si eu: La scoala unde lucreaza sotia mea,preotul a construit o bisericuta ...... Bisericuta fiind in curtea scoli, ....... E  corect cum procedeaza Biserica Romana!?? :-?
Poate ma lamureste si pe mine cineva: ce mama naibii cauta biserica in curtea scolii?! Si cine i-a dat dreptul s-o construiasca acolo? Din cate stiu, terenul scolii e proprietate publica!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline adrian_r5

Cum mama draqu la nemti e mai ieftin cu cca 72 de euro ... sau atfel spus in .ro e mai scump decit in .de cu aproape 30 %. De unde draqu le iau nemtii ... e marfa "de furat" / prada de razboi / marfa contrafacuta ???

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline sfichiu

Poate ma lamureste si pe mine cineva: ce mama naibii cauta biserica in curtea scolii?! Si cine i-a dat dreptul s-o construiasca acolo? Din cate stiu, terenul scolii e proprietate publica!
hugbear,te lamuresc sau mai bine zis incerc: am zis, scoala este un centru scolar unde sunt cca. 300 de copii care stau la internat si biserica s-a construit foarte greu dupa "inspe" aprobari si semnaturi si se afla pe terenul scolii unde toata locatia este imprejmuita cu gard.Sunt biserici in incinta spitatelor,puscariilor etc . si de ce n-ar fi si in incinta unei scoli pentru copii fara un parinte,orfan sau cu alte probleme medicale?  :-?
  • VITARA S ,Matiz

Offline shpeedy

Cum mama draqu la nemti e mai ieftin cu cca 72 de euro ... sau atfel spus in .ro e mai scump decit in .de cu aproape 30 %. De unde draqu le iau nemtii ... e marfa "de furat" / prada de razboi / marfa contrafacuta ???

Ca o parere personala, nu cred ca tine de Romania problema asta, ci de niste considerente pur economice:
1. MediaMarkt este "Europe's largest retailer of consumer electronics, and the second largest in the world after American retailer Best Buy". MediaMarkt are 580 de magazine in 14 tari europene, multe dintre tari avand inca o clasa de mijloc care isi permite sa achizitioneze acest gen de scule.
2. Altex are - impreuna cu MediaGalaxy - 95 de magazine intr-o tara in care nu exista o cerere prea mare pentru acest gen de scule.
Nu cred ca se poate compara puterea de achizitie (si implicit capacitatea de negociere) a MediaMarkt cu cea a Altex...

Dar de ce nu incerci sa dai o fuga in HU (Szeged), unde exista MediaMarkt ?!?!
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline adrian_r5

Dar de ce nu incerci sa dai o fuga in HU (Szeged), unde exista MediaMarkt ?!?!
Sa dau o fuga  :-/  ... si daca ma prinde radaru'  :(

Nu sint eu prea hotarit ce si cum ...adica daca sa pun o unitate 2 DIN si gata sau o unitate 1 DIN si ceva instrumente de masura Raid HP sau Equus.
JVC puteam sa iau cind am fost in decembrie in Germania ... modelu' "urmator" JVC KW-AV60 era pe raft la MediaMarkt cu 279 €.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline hugbear

Sunt biserici in incinta spitatelor,puscariilor etc . de ce n-ar fi si in incinta unei scoli?  :-?
Eu as pune intrebarea invers... Iar daca biserica doreste sa se ocupe de copiii fara adapost sau cu probleme sociale, ar face bine sa le construiasca/sponsorizeze internate - dar asta ar insemna sa scoata bani din buzunar numai ca buzunarele sutanei sunt adanci: banii intra usor si ies greu.

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanb

[...] daca biserica doreste sa se ocupe de copiii fara adapost sau cu probleme sociale, ar face bine sa le construiasca/sponsorizeze internate [...]

Sunt convins ca si BOR ar face acte de caritate, daca juristii lor nu ar fi prea ocupati sa retrocedeze bisericii terenuri, paduri sau alte proprietati...  >:)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline hugbear

... ca, de exemplu, un amarat de muzeu de arta vizuala, ca si-asa nu prea cadra cu fenomenul multicultural complex denumit popular manea ...

http://wikimapia.org/#lat=45.4515467&lon=28.0523496&z=17&l=29&m=b

Offline shpeedy

Poate ca arta vizuala este mult prea "revolutionara" in acceptiunea BOR ... o natie prea educata nu mai poate fi asa usor controlata ;)

Cu alte cuvinte, Sa ne intoarcem la evul mediu alaturi de BOR.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci