0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
La ora actuala, Basescu nu mai reprezinta o forta care sa impuna ceva, cel mult doar sa mai puna ceva piedici. Cu toate astea, vad ca tu il consideri inca raul suprem vinovat de tot ceea ce s-a intamplat rau in ultimii 23 de ani. Spune-mi si mie: in conditiile in care ati castigat cu ... 70% (si in crestere dpdv al majoritatii parlamentare), ce treaba mai ai cu Basescu ?
Biserica Ortodoxa nu vrea concurenta. Slujbele in cimitirele private, interzise
La ora actuala, Basescu nu mai reprezinta o forta
La felul cum au fost tratati
P.S. Am incercat sa-l contactez pe Laurentiu insa nu am gasit nici un mijloc de comunicare cu el. Poate imi spui tu pe unde si cum pot lua legatura cu el.
nu o data l-am vazut in sutana preoteasca sus pe schele facand diferite treburi de maseriasi
Ceva asamanator va relatez si eu: La scoala unde lucreaza sotia mea,preotul a construit o bisericuta mai mult cu eforturi proprii si cu ajutorul profesorilor cu acei 2% sau alte donatii.Eu unul l-am admirat cat de mult a muncit preotul asta pentru ca acei copii(este scoala speciala)sa aiba un loc e reculegere,nu o data l-am vazut in sutana preoteasca sus pe schele facand diferite treburi de maseriasi.bun,acu urmeaza problema:In zile de sarbatoare sau duminici ,la slujba veneau si oameni din zona lucru care ia pus pe jaratec pe popii din oras.Intr-o buna zi a venit o delegatie de la Arhiepiscopie si a fost somat preotul ca nu cumva sa oficieze o cununie,un botez,parastas,etc ca vor fi consecinte grave! Bisericuta fiind in curtea scoli,constrite aproape prin efort propriu dar cu supunere la mai marii .. E corect cum procedeaza Biserica Romana!??