Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857099 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Exact ! Pe preoţi nu i-a alungat din ţară (în campanie mai bat şi politicienii 2-3 mătănii, se filmează cu familiile la biserică), a afirmat în mai multe rânduri că statul nu-şi permite să mai plătească personalul medical şi personalul didactic ...
În rest, ospătari şi tinichigii să fie, fără număr, fără număr !

Personal, nu sunt îngrijorat de numărul mare de preoţi ci de practicile unei mari părţi a clerului. Iar aşa cum se doreşte fiscalizarea agriculturii (unii economişti propăvăduiesc lucrul acesta de 2 decenii, rezervele mele sunt legate de faptul că nu poţi impozita un domeniu de activitate pe care te străduieşti să-l extermini prin alte mecanisme), este firesc ca şi cultele să fie vizitate periodic de către agajaţii fiscului.
Excepţie făcând clericii ce trăiesc precum ne îndeamnă pe noi s-o facem, respectiv în smerenie şi totală austeritate ! :popa:

La ora actuala, Basescu nu mai reprezinta o forta care sa impuna ceva, cel mult doar sa mai puna ceva piedici. Cu toate astea, vad ca tu il consideri inca raul suprem vinovat de tot ceea ce s-a intamplat rau in ultimii 23 de ani. Spune-mi si mie: in conditiile in care ati castigat cu ... 70% (si in crestere dpdv al majoritatii parlamentare), ce treaba mai ai cu Basescu ?  

Din păcate, trăim în statul modernizat cu abnegaţie şi competenţă de actualul preşedinte. Degradarea învăţământului şi a sănătăţii este opera tuturor guvernărilor postdecembriste, cu un maxim avânt în "guvernările" Boc însă nimeni nu i-a sfătuit să "se care" din ţară pe profesori, medici şi asistenţi în afară de Băsescu.
Pe de altă parte, poate că este cel mai sincer şi eficient politician ... că nu prea mă pricep la specia asta ...
« Ultima Modificare: 25.Ian.2013, 09:53:43 a.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline sxtelu

• Hero Member
Biserica Ortodoxa nu vrea concurenta. Slujbele in cimitirele private, interzise

Păi asta voiam să insinuez, dacă tot e negustorie iar nu credinţă, să fie fiscalizată ...

Mark Twain

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
La ora actuala, Basescu nu mai reprezinta o forta
Daca analizezi (gramatical) mai bine cele scrise mai sus, vei observa ca e vorba de timpul trecut si nu de cel "actual".

La felul cum au fost tratati

P.S. Am incercat sa-l contactez pe Laurentiu insa nu am gasit nici un mijloc de comunicare cu el. Poate imi spui tu pe unde si cum pot lua legatura cu el.
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline shpeedy

P.S. Am incercat sa-l contactez pe Laurentiu insa nu am gasit nici un mijloc de comunicare cu el. Poate imi spui tu pe unde si cum pot lua legatura cu el.

Keep tryin'... DID might be an answer :)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline adrian_r5

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti

Iti spun eu cum sa faci: Da-i un Personal Message pe contul @Laurentiu , iar software-ul il va redirectiona in casuta personala de email a lui Laurentiu.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sfichiu

Biserica Ortodoxa nu vrea concurenta. Slujbele in cimitirele private, interzise

Ceva asamanator va relatez si eu: La scoala unde lucreaza sotia mea,preotul a construit o bisericuta mai mult cu eforturi proprii si cu ajutorul profesorilor cu acei 2% sau alte donatii.Eu unul l-am admirat cat de mult a muncit preotul asta pentru ca acei copii(este scoala speciala)sa aiba un loc e reculegere,nu o data l-am vazut in sutana preoteasca sus pe schele facand diferite treburi de maseriasi.bun,acu urmeaza problema:In zile de sarbatoare sau duminici ,la slujba veneau si oameni din zona lucru care ia pus pe jaratec pe popii din oras.Intr-o buna zi a venit o delegatie de la Arhiepiscopie si a fost somat preotul ca nu cumva sa oficieze o cununie,un botez,parastas,etc ca vor fi consecinte grave! Bisericuta fiind in curtea scoli,constrite aproape prin efort propriu dar cu supunere la mai marii ..  :popa:
E  corect cum procedeaza Biserica Romana!?? :-?
  • VITARA S ,Matiz

Offline adrian_r5

nu o data l-am vazut in sutana preoteasca sus pe schele facand diferite treburi de maseriasi
Astia de la biserica n-au departamentu' ala numit "Protectia muncii"  :-/ :-/ :-/

Offline sxtelu

• Hero Member
Ceva asamanator va relatez si eu: La scoala unde lucreaza sotia mea,preotul a construit o bisericuta mai mult cu eforturi proprii si cu ajutorul profesorilor cu acei 2% sau alte donatii.Eu unul l-am admirat cat de mult a muncit preotul asta pentru ca acei copii(este scoala speciala)sa aiba un loc e reculegere,nu o data l-am vazut in sutana preoteasca sus pe schele facand diferite treburi de maseriasi.bun,acu urmeaza problema:In zile de sarbatoare sau duminici ,la slujba veneau si oameni din zona lucru care ia pus pe jaratec pe popii din oras.Intr-o buna zi a venit o delegatie de la Arhiepiscopie si a fost somat preotul ca nu cumva sa oficieze o cununie,un botez,parastas,etc ca vor fi consecinte grave! Bisericuta fiind in curtea scoli,constrite aproape prin efort propriu dar cu supunere la mai marii ..  :popa:
E  corect cum procedeaza Biserica Romana!?? :-?

Oameni de bună credinţă există în ţara asta. Îndrăznesc să sper chiar, că ar fi majoritari. Sistemul face tot posibilul să-i pervertească, lucru valabil şi pentru B.O.R..

Mark Twain