"Cei doi nu sunt soferi! Daca nu isi pot demonstra dreptatea pe care o au, cred ca sunt doar conducatori auto sau moto, nu stapanesc regulile ce guverneaza sofatul....."
Comentariul asta e ca sa fiu rautacios, fiindca mi-ar place si mie sa fie la fel in situatii de genul asta pe strazile din Romania.
Am patit ceva similar, cand cineva care m-a depasit a revenit prea repede (fiind fortat de cei care ii veneau din contrasens...). Evident ca m-a atins in aripa stanga fata. Ne-am oprit, soferul (o doamna) a recunoscut situatia, insa sotul dansei, pasager pe scaunul din dreapta, a inceput "show-ul" spunand ca eu nu m-am dat mai pe dreapta! "Am fost un inconstient cand ei m-au depasit! Ce, eu nu am vazut ca le venea o masina din fata si trebuia sa le fac loc sa se replieze?"
Solutia mea a fost sa mergem la cel mai apropiat post de politie sa solicitam un Proces-verbal. Am plecat de la locul incidentului, iar in fata postului de politie, sotul doamnei sofer a spus ca nu vrea sa mai piarda timpul, ca oricum politia e corupta si stie ca imi va da dreptate!
Totul s-a rezolvat apoi ca in videoclip, cu buna intelegere, dar discutia a fost purtata numai cu doamna sofer....