Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857156 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Hârtia igienică dispare din toaletele trenurilor în zece minute, iar săpunul într-o oră.

Sa inteleg ca ne ca...cam mai des decat ne spalam ??? Sau sa ma bucur ca totusi ne mai si spalam ???  :-/
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline adrian_r5

Hârtia igienică dispare din toaletele trenurilor în zece minute
Dovada clara ca traim vremuri kakacioase  >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline sfichiu

• VITARA S ,Matiz

Offline edy70

Stiu ca este un subiect mai putin interesant dar ptr. cine are rabdare .....

Disparitia producatorului-taran autentic

X-( X-( X-(
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline bogdanb

Cam cate sute de ani o sa treaca pana cand disputele de acest gen in trafic se vor rezolva si la noi ca mai jos?

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline shpeedy

@bogdanb: se vede ca au fost un imperiu purtator de civilizatie...

Sent from my LG-P760 using Tapatalk 2
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Silfax

Cam cate sute de ani o sa treaca pana cand disputele de acest gen in trafic se vor rezolva si la noi ca mai jos?

Pai nu e filmat la noi? ... si puteam sa jur ca da ... :D
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Online NicNic

"Cei doi nu sunt soferi! Daca nu isi pot demonstra dreptatea pe care o au, cred ca sunt doar conducatori auto sau moto, nu stapanesc regulile ce guverneaza sofatul....."

Comentariul asta e ca sa fiu rautacios, fiindca mi-ar place si mie sa fie la fel in situatii de genul asta pe strazile din Romania.
Am patit ceva similar, cand cineva care m-a depasit a revenit prea repede (fiind fortat de  cei care ii veneau din contrasens...). Evident ca m-a atins in aripa stanga fata. Ne-am oprit, soferul (o doamna) a recunoscut situatia, insa sotul dansei, pasager pe scaunul din dreapta, a inceput "show-ul" spunand ca eu nu m-am dat mai pe dreapta! "Am fost un inconstient cand ei m-au depasit! Ce, eu nu am vazut ca le venea o masina din fata si trebuia sa le fac loc sa se replieze?"

Solutia mea a fost sa mergem la cel mai apropiat post de politie sa solicitam un Proces-verbal. Am plecat de la locul incidentului, iar in fata postului de politie, sotul doamnei sofer a spus ca nu vrea sa mai piarda  timpul, ca oricum politia e corupta si stie ca imi va da dreptate!
Totul s-a rezolvat apoi ca in videoclip, cu buna intelegere, dar discutia a fost purtata numai cu doamna sofer....
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
sotul dansei, pasager pe scaunul din dreapta, a inceput "show-ul" spunand ca eu nu m-am dat mai pe dreapta! "Am fost un inconstient cand ei m-au depasit! Ce, eu nu am vazut ca le venea o masina din fata si trebuia sa le fac loc sa se replieze?"
E o faza des intalnita si la o serie de TIRisti. Unii nu franeaza indiferent de ce se intampla in fata lor iar altii au prostul obicei sa mai si accelereze cind se vad depasiti.
Omeneste vorbind (nu legal), "sotul dansei" cam avea dreptate. Ce te-ar fi costat o mica apasare pe pedala de frana si o apropiere de acostament ? Asta ar insemna si o conducere preventiva. Pe o sosea mai alunecoasa, altul ar fi fost deznodamantul.
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein