Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857083 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
2x/!\ - Prea odihnitilor colegi (cei doi de mai sus), cu "scrisul" stati cum stati insa la rubrica "inteles" mai aveti de muncit.  :D
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline adrian_r5

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline M_TM

mda...am vazut azi la tv imaginile... :-O shocant..astia-s cocalarii nostriii...
..tot azi,venind spre casa,la intersectia Brancoveanu cu Rebreanu..doua masini pe dreapta  :-? ...lovite rau...un Tigra de TM (sofer blonda)si un..??? de B..de firma(sofer barbat)...airbaguri sarite..si smurdul la fata locului...am trecut..nu am reusit sa fac poza...

Offline adrian_r5

la intersectia Brancoveanu cu Rebreanu..
Pai da ... ca doar avem Serviciul Reglementări Transporturi Urbane / Biroul Transport şi Siguranţa Circulaţiei ... au pus semafoare "sincronizate" la ca sa poata intra directoru' cu masina pe poarta din fata (ca daca intra pe ii scade rangu') ... in schimb in punctele fierbinti - , , sau ... Dumnezeu cu mila  :( :( :(
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
gabineg, ma inciti la nazdravanii... :)

Ignis 1.3 GLX+

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Am primit pe email urmatorul indemn si am decis sa il urmez:

Va rugăm să participaţi la popularizarea demersului publicistic şi fotografic găsit în link-ul de mai jos prin expedierea lui către prietenii şi apropiaţii dvs.

http://www.patrimoniuromanesc.ro/

Este în limbile română şi engleză, are 882 de imagini, împărţite în 43 de galerii, care se încarcă individual, aşa că va trebui să aşteptaţi cîteva secunde la fiecare galerie, când se încarcă prima dată. Conţine poze din toate sit-urile româneşti declarate patrimoniu UNESCO. A fost creat de o persoană pasionată, cu un efort întins pe o durată de trei ani, din resurse financiare proprii.   Fotografiile sunt superbe. Va doresc vizionare placută.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC..... si sa inghit mizeria altora:

Citat
Ce a găsit Euronews în groapa de gunoi de la Glina
Un reportaj realizat de postul TV Euronews abordează acuzaţia adusă mafiei italiene că spală bani prin firmele care gestionează deşeurile româneşti.

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/ce-a-gasit-euronews-in-groapa-de-gunoi-de-la-glina-290800.html

Citat
Afacerea deseurilor se ridica la sute de miliarde de euro, pentru ca planeta nu mai are spatii de depozitare. Asa ca, generosi, romanii au ajuns sa adune la ei acasa si gunoiul venit din strainatate.

http://www.ziarelive.ro/stiri/romania-groapa-de-gunoi-a-europei-rovana-plumb-vom-suspenda-importurile-de-deseuri-periculoase.html

Citat
Navodari, un oras industrial, vrea sa devina un oras turistic. Dupa ce au trait ani de zile intre combinate chimice si rafinarie, locuitorii nu vor langa ei un depozit de deseuri industriale.

http://observator.a1.ro/temazilei/2010-06-05/147.html
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
^

Doua surse diferite spun asa:
Prima sursa: România e groapa de gunoi a Europei.  ( Are si un grafic interesant).

http://www.riscograma.ro/2087/romania-e-groapa-de-gunoi-a-europei-3-metode-de-a-face-bani-din-asta/

A doua sursa zice asa: Imagine si text:

Flora si fauna locala din zona gropii de Gunoi Glina de langa Bucuresti a fost studiata recent de un grup de savanti britanici.
In urma descoperirilor senzationale, respectiv 40 de noi specii de paduchi, 30 de noi specii de viermi si o noua specie de corvus romaniensis, groapa de gunoi a fost declarata rezervatie a biosferei.
Ca urmare, activitatea gropii de gunoi va continua in mod normal, insa nimeni nu are voie sa deranjeze flora si fauna locala, care vor fi studiate in continuare prin satelit.

Sursa: www.trombon.ro
Ignis 1.3 GLX+

Offline Silfax

De ce oare trebuie intotdeauna sa ne calcam pe demnitate? Nu ca-i iau apararea lui Aurel Fratila, poate ca va trebui sa dea socoteala pentru ceea ce a facut, dar de ce nu solicitam sa se judece la noi cazul? Cate cereri de extradare din partea romana au fost acceptate de catre americani? Imi vin in minte acum 2 cazuri celebre legate de moartea lui Teo Peter si rapirea jurnalistilor romani in Irak.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2