Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857101 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Oameni de bună credinţă există în ţara asta. Îndrăznesc să sper chiar, că ar fi majoritari.

Sincer, ma cam indoiesc...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Sincer, ma cam indoiesc...

Posibil să ai dreptate. De aemenea nu este exclus ca din Bucureşti lucrurile să se vadă altfel decât din provincie, mai ales dacă nu facem abstracţie de mediul rural.
Caut pilule pentru combaterea naivităţii dar au fost scoase din fabricaţie odată cu vitamina A soluţie uleioasă şi gluconolactatul de calciu şi magneziu injectabil, etc.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline bogdanb

E  corect cum procedeaza Biserica Romana!?? :-?

Pai Biserica Ortodoxa Romana ca insitutie este un nonsens. In afara de lacomia unor betivani imbuibati (episcopi, arhiepiscopi, etc...) nu stiu ce ar putea justifica existenta unei astfel de for, care sunt convins ca se afla in Top 3 instutitii la evaziune fiscala.
Ca sa reglementeze ce? credinta cetatenilor? sau indoctrinarea prin inregimentarea in rit ortodox?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Posibil să ai dreptate. De aemenea nu este exclus ca din Bucureşti lucrurile să se vadă altfel decât din provincie, mai ales dacă nu facem abstracţie de mediul rural.
Caut pilule pentru combaterea naivităţii dar au fost scoase din fabricaţie odată cu vitamina A soluţie uleioasă şi gluconolactatul de calciu şi magneziu injectabil, etc.

Draga sxtelu, nu mai cauta pilule, scoase sau nu din uz, ai la indemana o solutie mult mai eficienta, fara cheltuiala, cu rezultate sigure pe termen lung (propriul creier) :) : uite ce zice domnul Prof. dr. Dumitru Constantin - Suntem ceea ce gandim - Suntem cu 150 de ani în urma în materie de gandire. Pe larg in linkul respectiv. Lectura agreabila.
http://www.almanahmedical.eu/inpage/sanatatea-creierului-si-conditia-umana/

Sustin varianta ca oamenii de buna credinta s-au cam imputinat, pe diverse cai, prin disparitie fizica, partial prin emigrare (nemaisuportand mocirla autohtona), alt procent prin pervertire si omogenizare cu restul, sau pentru supravietuire. S-ar putea sa existe si alte cauze dar nu le identific asa pe moment...

Ca o observatie "suplimentara" voi remarcati ca exista o permanenta goana pentru "a apuca" ? Ex. sa intre primul pe usa magazinului, sa traga din raft peste tine, sa treaca cu masina in fata ta, dupa care la primul semafor sa piarda tot acest "efort", sa cumpere mai mult decat ii este necesar sau sa se bucure pentru orice "prostioara" capatata gratis dar care nu-i foloseste ulterior etc. etc.

Pai Biserica Ortodoxa Romana ca insitutie este un nonsens. In afara de lacomia unor betivani imbuibati (episcopi, arhiepiscopi, etc...) nu stiu ce ar putea justifica existenta unei astfel de for, care sunt convins ca se afla in Top 3 instutitii la evaziune fiscala.
Ca sa reglementeze ce? credinta cetatenilor? sau indoctrinarea prin inregimentarea in rit ortodox?

Daca doresti amanunte despre " o afacere scapata de sub controlul statului" dar cred ca de fapt "itele" sunt mult mai incurcate de cum par la prima vedere - un link pentru edificare. N-am apucat sa-l citesc in intregime, dar l-am pus la bookmarks pentru viitorul apropiat.

http://www.news42day.com/2010/09/biserica-ortodoxa-o-afacere-scapata-de-sub-controlul-statului/
Ignis 1.3 GLX+

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
Da-i un Personal Message pe contul @Laurentiu , iar software-ul il va redirectiona in casuta personala de email a lui Laurentiu.
:) Multumesc de sfat. Chiar a functionat "smecheria" asta.  ;)

Keep tryin'... DID might be an answer :)
 :-j

P.S.  @shpeedy, Laurentiu mi-a spus sa-ti transmit doar atat:
Citat
Caiinele moare de drum lung si ............
........... continuarea cica ar trebui s-o stii tu. :dknw:
« Ultima Modificare: 25.Ian.2013, 06:42:18 p.m. de suzukisx4x4 »
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline shpeedy

P.S.  @shpeedy, Laurentiu mi-a spus sa-ti transmit doar atat:........... continuarea cica ar trebui s-o stii tu. :dknw:

Niciodata n-am sustinut ca as fi Einstein, doar ca ma bazez mult pe logica ...  ;)

Tu sa fii sanatos...

PS: da' raspuns la intrebare tot nu mi-ai dat (nici tu, nici Laurentiu)... poate o fi adevarat ce se spune la gazeta ...  :D
« Ultima Modificare: 25.Ian.2013, 07:04:30 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
:) Multumesc de sfat. Chiar a functionat "smecheria" asta.  ;)

Stiu ca functioneza, si eu i-am scris si mi-a raspuns. Tie ?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline adrian_r5

........... continuarea cica ar trebui s-o stii tu. :dknw:
... o varianta de continuare ar fi asta - si taica Jerome Olive de grija diminuarii locurilor de munca la Mioveni  >:)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
eu i-am scris si mi-a raspuns. Tie ?
Am vorbit ieri cu el la telefon.
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein