Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857153 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Parerile desigur sunt diversificate iar un forum un prilej de dezbateri permanente - invitatie la lectura chiar daca timpul este pretios pentru multi.

Explicatia biologica a religiei.

Pun acest link considerandu-l relevant, si sper totodata sa starnesca oarece interes.  >:D<

http://ro.wikipedia.org/wiki/Explica%C8%9Bia_biologic%C4%83_a_religiei
Ignis 1.3 GLX+

Offline hugbear

Dupa umila mea parere, singura legatura dintre religie si biologie este reprezentata de frica, o emotie (prezenta in intreg regnul animal) ce are ca manifestare primara o actiune. Era doar o chestiune de timp ca homo sapiens sa remarce faptul ca prin controlul emotiilor unui individ puteau fi determinate actiunile sale (evident in beneficiul controlorului) asa cum un curent minuscul injectat in baza unui tranzistor e capabil sa controleze modul in care acesta livreaza o putere mult mai mare sarcinii. Aceasta abilitate a fost insusita ca orice alta unealta inventata de ingeniozitatea specifica speciei, fiind ulterior perfectionata si rafinata in timp pana la producerea acestei minunate masinarii care este religia. The rest is history...
« Ultima Modificare: 30.Ian.2013, 08:51:58 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanb

Dupa umila mea parere, singura legatura dintre religie si biologie este reprezentata de frica, o emotie (prezenta in intreg regnul animal) ce are ca manifestare primara o actiune. Era doar o chestiune de timp ca homo sapiens sa remarce faptul ca prin controlul emotiilor unui individ puteau fi determinate actiunile sale (evident in beneficiul controlorului) asa cum un curent minuscul injectat in baza unui tranzistor e capabil sa controleze modul in care acesta livreaza o putere mult mai mare sarcinii. Aceasta abilitate a fost insusita ca orice alta unealta inventata de ingeniozitatea specifica speciei, fiind ulterior perfectionata si rafinata in timp pana la producerea acestei minunate masinarii care este religia. The rest is history...

Ce se vede deformatia profesionala la domnu' inginer... =))
In ciuda meseriei, sunt de admirat adevarul si concizia exprimarii  :D
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline adrian_r5

In ciuda meseriei
Aici m-ai pierdut ... ce vrei sa spui  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline bogdanb

Offline adrian_r5

M-ai bagat complet in ceata :(
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline edy70

http://capitalismpepaine.wordpress.com/2013/01/31/miscarea-antitaxe/

Prevad o veselie .....  >:)

ps. nu evitati comentariile !
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline bogdanb

ps. nu evitati comentariile !

Eu unul nu am neaparat o parere. dar am gasit niste opinii nu chiar magulitoare la adresa initiatorului acestei "miscari":  aici si aici

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Nici nu s-a terminat inca de tot subiectul topicului si ce sa mai comentam la asa imagini...ca despre comportament nu mai este cazul... :-?

http://www.kanald.ro/Emisiuni/Stirile-Kanal-D/stiri/REVOLTATOR-Preot-prins-beat-volan-refuzat-legitimize-VIDEO/
Ignis 1.3 GLX+

Offline hugbear

Ce se vede deformatia profesionala la domnu' inginer... =))
In ciuda meseriei, sunt de admirat adevarul si concizia exprimarii  :D
Aici m-ai pierdut ... ce vrei sa spui  :-/ :-/ :-/
Mai mult ca sigur se referea la clasicul atavism ingineresc:-j
« Ultima Modificare: 31.Ian.2013, 08:42:03 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon