Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857083 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
Culegem ce am semanat. ;)
Bine mai Brusli, tu ce varianta ai fi votat?  :dknw: Creca tocmai te uitasei la un film cu cichicean la teveul tau plat cu sistem de sunet yamaha... si credeai ca ai alta alternativa, ca-n filme  =))

Eu nu am votat ca nu am avut ce. Toti niste marsavi. Ca noi doi asa  ;-)

Offline roberto

La fel si eu hobbit mic. :) Cel putin in Constanta, oferta a fost de-a dreptul jalnica.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline suzukica

Offline shpeedy

Slava Domnului ca exista "televiziuni" cu divertisment "de kalitate"....
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline shpeedy

Am fost in dilema daca sa postez aici sau in alt topic. Pana la urma, postez aici intrucat frica mi-e ca avem tendinta de a uita...

Uniunea Sovietică sub Brejnev. Două mărturii
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
Se scumpesc gazele
Poate aveti copii la gradinita, scoala sau facultate. Asta inseamna o economie la buzunarul cetateanului:
Citat
Preţul gazelor naturale furnizate unor categorii de clienţi finali a scăzut, în medie, cu 23% de la 1 ianuarie 2013...
-----------------------------------------------------------------
În acest an, pentru consumatorii casnici, prima majorare a preţului la gaze naturale va fi realizată la 1 iulie 2013, când preţul reglementat va creşte cu 8%, iar cea de-a doua la 1 octombrie când acesta va urca cu două procente.
http://www.cotidianul.ro/anre-pretul-la-gaze-a-scazut-cu-23-pentru-anumite-categorii-de-consumatori-de-la-1-ianuarie-203771/
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Am fost in dilema daca sa postez aici sau in alt topic. Pana la urma, postez aici intrucat frica mi-e ca avem tendinta de a uita...

Uniunea Sovietică sub Brejnev. Două mărturii

Nu comentez nimic despre Codrut Constantinescu care mai scrie in "22" deoarece revista nu mai este demult ceea ce a fost oarecum pe la inceputuri, sau, ma rog, se dorea atunci.
Pot insa sa zic ca acest articol (aparut in 9 noiembrie 2010) a fost cat se poate de obiectiv, si este totusi ceva sa-ti exprimi de multe ori opiniile contra curentului care exista la un moment dat.
Fara sa intentionez o viitoare polemica, pe forum, dar spun direct, deschis, nici pe vremea cand era in "voga" Cenaclul Flacara nu dadeam doua parale pe ce se canta atunci acolo. Stiu ca unii se duceau din lipsa unei alternative, dar totusi nu este o scuza...  >:D<

http://filme-carti.ro/indignari-saptamanale/rusinea-de-a-fi-roman-4012/
« Ultima Modificare: 07.Ian.2013, 06:18:47 p.m. de cribo25 »
Ignis 1.3 GLX+

Offline body

Jos Basescu !  =))
Jos si cu boc, uups , cred ca am incurcat borcanele! :-j
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline bogdanb

Poate aveti copii la gradinita, scoala sau facultate. Asta inseamna o economie la buzunarul cetateanului:

Nu am inteles in ce masura ma poate ajuta pe mine, cu un copil la gradinita si altul la scoala; Sau poate ca economia o fi la buzunarul altui cetatean  :-/
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Silfax

@bogdanb

Onorabilul coleg de forum nu si-a terminat ideea... De exemplu in cazul tau, ambii copii s-ar putea integra cu usurinta intr-un sistem de invatamant mai normal decat cel de la noi, dintr-o tara vestica, unde pretul gazelor a fost deja redus. Cred ca asta a vrut sa spuna. :)
  • S-Cross Elegance benzina 4x2