Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857086 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline miaunica

pai da...dar, in cele doua cazuri noi eram cei pagubiti nu Unchiul Sam...acuma, daca tot am luat in brate marea natiune americana si-am pupat-o la cur (drept neingradit de survol, asezare baza militara etc) ce mai conteaza o extradare?!...daca-i ordin , cu placere!... si cum zice o vorba "pestele de la cap se impute", daca mai marele/i tarii nu misca-n front in fata lor, noi astia mititeii...doar comentam pe forumuri auto...
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline edy70

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline edy70

Stiati ca sunt 56000 de preoti si 48000 de medici in Romania ?

Ptr. amuzament  X-(  X-( treceti pe aici
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Stiati ca sunt 56000 de preoti si 48000 de medici in Romania ?

De aceea mi-a "căzut faţa" la un discurs de An Nou în care spunea că va continua modernizarea statului ...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline shpeedy

Partea proasta e ca din aia 48k medici multi mai si pleaca din tara, atunci cand le ajunge cutitu' la os; pe cand preoti nu prea am auzit sa se caute in UK, DE, FR...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline adrian_r5

pe cand preoti nu prea am auzit sa se caute in UK, DE, FR...
Pai ce mama draqu sa faca aia cu preoti ortodocsi  >:) >:) >:)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline shpeedy

O utilizare ar fi: religie "tampon" intre catolicism/protestantism si islamism...  :D

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
De curiozitate, oare cati preoti sunt la mia de locuitori in cateva tari din Europa, luate la intamplare, si cati medici tot la mia de locuitori.
Poate acest raport ne va spune ceva despre grija pentru proprii cetateni ai unei natii.

Sau poate sa apreciem cat accent pun oamenii la noi pentru sanatatea lor? Ca o paranteza, 20% dintre romani nu s-au spalat niciodata  pe dinti.

http://www.sursazilei.ro/social/20-dintre-romani-nu-s-au-spalat-niciodata-pe-dinti-03012013.html
Ignis 1.3 GLX+

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
Partea proasta e ca din aia 48k medici multi mai si pleaca din tara
La felul cum au fost tratati cel putin in ultimii ani, cine sa se mai mire  :-/

Citat
Un sistem sanitar prabusit. O reforma a Sanatatii blocata de Traian Basescu. Abuzurile procurorilor fata de medicul roman. Exodul medicilor, provocat de saracia care pune stapanire pe Romania. Scurgerile financiare din sistemul sanitar au o componenta clara, subfinantarea. Prin plecarea medicilor in strainatate statul a pierdut 3,5 miliarde de euro. Si cine a cerut arestarea preventiva a Maternitatii Giulesti.

http://incomemagazine.ro/articole/vasile-astarastoaie-prin-plecarea-medicilor-in-strainatate-statul-a-pierdut-3-5-miliarde-de-euro
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline shpeedy

Draga Laurentiu, te-ntreb si io din pura curiozitate :-/ :

La ora actuala, Basescu nu mai reprezinta o forta care sa impuna ceva, cel mult doar sa mai puna ceva piedici. Cu toate astea, vad ca tu il consideri inca raul suprem vinovat de tot ceea ce s-a intamplat rau in ultimii 23 de ani. Spune-mi si mie: in conditiile in care ati castigat cu ... 70% (si in crestere dpdv al majoritatii parlamentare), ce treaba mai ai cu Basescu ?