Autor Subiect: Motor New Vitara  (Citit de 22689 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Online NicNic

Re: Motor New Vitara
« Răspuns #90 : 06.Mai.2017, 11:21:02 p.m. »
       [...] Poate @Nic Nic isi aminteste de Vitara cu care venise admin-ul la Zetevar si toti am crezut ca este diesel si de fapt era 1,4.
      [...]
Asa e, de afara se auzea mai intens motorul de la Vitara S.
Iar noi l-am comparat cu un motor diesel.
In realitate, nu mi se pare chiar asa de grav. De fapt, strugurii-s acri.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

« Răspuns #91 : 07.Mai.2017, 01:10:32 a.m. »
... De fapt, strugurii-s acri.
             De fapt eu sunt genul clasic, nu ma incanta deloc mot.mici cu puteri mari. Si acum daca ar fi sa aleg, aceeasi alegere as face-o.  Asta(1,6) este cel mai "sanatos".  :)
« Ultima Modificare: 07.Mai.2017, 01:35:26 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: SuViPa

Offline toma

« Răspuns #92 : 07.Mai.2017, 01:36:01 a.m. »
Nici vorbă, nu e leneş. Doar că pentru a nu fi leneş devine obositor.

Asta spuneam si eu. De asta am ales diesel. E o chestie cat se poate de subiectiva. Pe altii poate nu-i oboseste, ci dimpotriva le creaza placere.

Ce nu e subiectiv e ca la cele doua motoare turbo (diesel si benzina de pe S) ai cuplu si putere mare mai "repede" adica la turatii mici si asta e un avantaj incontestabil.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: adibaiacos2003

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #93 : 07.Mai.2017, 08:06:22 a.m. »
 @bekxy Si o mica precizare cu privire la zgomotul de pe masinile cu motorul diesel, din interior, datorita parbrizului antifonat si cred a izolarii fonice, ai impresia ca e motor pe benzina. Daca deschizi geamul, sunetul de diesel te loveste din plin.
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline ambmihai

« Răspuns #94 : 07.Mai.2017, 08:55:57 a.m. »
eu doar citez,pareri mai tarziu(pentru ca o am doar de 2 luni)
citat:Despre motorul de 1.6 benzina 120 CP atat ADAC cat si Dekra Germania spun ca este printre cele mai fiabile din lume.
Intamplator si recent am vizionat un test comparativ pe AXN, test realizat in Ungaria, iar realizatorii spuneau ca adora acest motor pe benzina pentru ca este foarte relaxant.
Castigator din multe modele prezentate in acel test a iesit Suzuki Vitara, dotat cu acest fiabil si longeviv motor.

sub nici o forma eu la 60 de ani nu m-as simti confortabil cu un motor "nervos",mi-ar da sentimentul ca nu pot sa-l stapanesc.
soferii cu vechime stiu ce inseamna ca te conduce masina pe tine.
  • Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison

The following users thanked this post: adibaiacos2003

Offline AT

« Răspuns #95 : 07.Mai.2017, 12:01:38 p.m. »
1.6 VVT MT este mai zgomotos si obositor in regim de viteza mare pe autostrada (incepand cu 130 km/h viteza GPS).  Altfel pana in 120 km/h este un motor OK.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline dAlex

« Răspuns #96 : 07.Mai.2017, 12:34:32 p.m. »
test realizat in Ungaria, iar realizatorii spuneau ca adora acest motor pe benzina pentru ca este foarte relaxant.
Castigator din multe modele prezentate in acel test a iesit Suzuki Vitara, dotat cu acest fiabil si longeviv motor.

Nu ca nu as fi de acord cu ei, dar testul s-a realizat in Ungaria iar masina e fabricata in..Ungaria, deci un interes clar ca exista, de aia nu as lua in calcul testul lor. Mai ales ca nationalismul la unguri...ma rog.

Si mai ales in contextul in care ei faceau comparatii cu d'alde Mercedes si Range Rover adica...sa fim seriosi!

Totusi m-a bucurat ca Dusterul a iesit pe locul 2..pe undeva, cu toata dragostea unguri-romani.
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

The following users thanked this post: SuViPa

Offline alex martinas

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
  • Gen: Bărbat
    • Timisoara
« Răspuns #97 : 07.Mai.2017, 06:29:30 p.m. »
m-am hotarat la un Vitara 1.6 benzina, echipare Spirit, turcoaz metalizat + cotiera fata la 17.050 EU.
Sper sa fie intr-un ceas bun!  :)

acum urmeaza asteptarea pana prin iulie-august... :dknw:

Multumesc!
  • Suzuki Vitara Copper Edition

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #98 : 07.Mai.2017, 06:34:00 p.m. »
Să fie într-un ceas bun!
Numi să nu fie... septembrie-decembrie... Sara Motors?
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #99 : 07.Mai.2017, 06:39:56 p.m. »
Dacă e de la Sara, poate fi și august.
2018
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308