Autor Subiect: Motor New Vitara  (Citit de 22678 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Motor New Vitara
« Răspuns #40 : 04.Mai.2017, 03:34:32 p.m. »
Vezi ca ai uitat de Dodge Viper cu al sau V10 de 8.0L... >:)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline wolfin

« Răspuns #41 : 04.Mai.2017, 03:40:22 p.m. »
Ala mi a placut in tinetete. Acum mai m am temperat. =))
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #42 : 04.Mai.2017, 04:20:13 p.m. »
După drive test cu 1,6 aspirat, 1,4 BoosterJet m-a dat pe spate. După ce am luat 1,4 și m-am dat iar cu 1,6, mi s-a părut puturoasă cea cu 1,6.

Deci nu compar 2,0 și alte aviono-tancuri cu tă felu' de V-uri cu 1,6, ci cele două motoare ale Vitarei, 1,6 vs 1,4 Turbo. Și nu-s subiectiv, să mor io  :D
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline wolfin

« Răspuns #43 : 04.Mai.2017, 04:28:01 p.m. »
Si mie mi a placut.

20 min am avut un zambet continuuuuuu.
Delarul tot timpul s a tinut cu ambele maini de manerul din plafon

Glumesc....dar nici bine nu i a fost.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Lerua07

« Răspuns #44 : 04.Mai.2017, 04:32:38 p.m. »
Eu am avut un A6 cu motor de 3,2 litri V6 pe benzina si pot spune ca totdeauna un motor mai mare ofera un confort sporit la condus indiferent de stil (mai linistit sau mai sportiv) Beleaua este cu consumul - eu nu am reusit sa scot o medie mai mica de 11-13 l/100 km, iar numai in oras ... nu mai zic !  ;)
Motorul aspirat de 1,6 de pe Vitara consider ca este un compromis optim ptr drumurile noastre - suficient de odihnitor ptr croaziera la 130-140 km/h si ideal in traficul din oras.  :happy:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

The following users thanked this post: SuViPa

Offline Daniel42

« Răspuns #45 : 04.Mai.2017, 04:36:34 p.m. »
Eu unul nefiind inca posesor de Vitara ,  numai datorita faptului ca nu am decit 45.000 km la bord si SX 4  este ca si nou , imi dau cu parerea dupa vreo doua experiente pe la munte . Parerea mea este ca, pe asfalt prin oras motorul aspirat 1,6 benzina este destul de suficient ca si pentru mersul pe autostrada masina fiind destul de usoara . Numa ca dupa ce adaugi o  sotie , un copil si inca o persoana ce nu a incaput in alta parte si ceva bagaje in masina , o sa vedeti ca nu mai merge treaba chiar asa de simplu . La drum intins poate merge dar , pe coasta cu  asfalt de munte motorul trage destul de greu . Raman la parerea celor care cred in Vitara S care are si caluti si cuplul mai bun . Apoi fiecare dupa buget si placere .  :good:
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline Sconx

« Răspuns #46 : 04.Mai.2017, 04:42:51 p.m. »
@bogdanzarnescu  - Bogdan, compari un motor cu turbosuflanta cu un motor aspirat, chiar daca exista diferenta de 200 cm3 intre ele.

Sa nu te superi pe mine dar mentin ideea ca ai comparat porci cu struti, bine hai, nu chiar struti dar iepuri tot sunt :D

Revenind, nu ai cum (nu trebuie) sa compari un motor cu turbo cu unul fara...si 1200 cm3 daca avea + turbo avea "zvac" mai mare decat un 1600 cm3 fara turbo....asa este si normal...

Cum spunea un amic mai sus, il citez : "Motorul aspirat de 1,6 de pe Vitara consider ca este un compromis optim ptr drumurile noastre - suficient de odihnitor ptr croaziera la 130-140 km/h si ideal in traficul din oras".
Exact asta am cautat, exact asta am luat.
Sa nu ma intelegi gresit, probabil ca si 1.4 turbo ca a ta este la fel de confortabila si tine cu casa la consum, dar am preferat (noi, restul) multiple dotari decat un motor cu turbo intr-un interval de pret binenteles. Banuiesc ca asa au gandit si ceilalti, la mine cel putin asa a fost strigarea, dar eu sunt calm la condus si linistit si da, pentru cine se intreaba am si am avut motoare si mai puternice, 2l turbo diesel, il am inca, 140 CP dusi la 200cp, am schimbat deja volanta dar nu conteaza si am avut si un Audi TT Mk2 2l TFSI 220 CP pe care l-am vandut ca mergeam cu el tot cu 120 km/h ca un melc, asa imi este firea.

Deci subiectiv :D

• Suzuki Vitara 1.6 VVT Spirit

Offline SPIRIDUSHU

« Răspuns #47 : 04.Mai.2017, 04:47:38 p.m. »
Este ceea ce spuneam si eu, pentru o masina de familie, cu calatorii si pe la munte, cu thule si portbagajul pline ochi ... 3 bucati in masina sau 4, un diesel parca e mai potrivit.
Acum depinde f mult pentru ce iei masina, esti singur si vrei un suv, o iei pentru familie ...difera foarte mult nevoile. Deci aici nu cred ca facem comparatie intre tipul de motoare, ci intre ce nevoi avem si cum sunt ele implinitie in diferite circumstante. Ca se numeste diesel sau benzina sau hibrid, cu sau fara turbina, ofera niste plusuri si minusuri pentru ceea ce dorim sa facem cu acele masini.
Eu sunt de parere ca dieselul tine cu familia, in multe situatii pe cand benzina poate e mai potrivita pentru cei care sunt in cuplu sau singuri. Cei care nu aveti copii ... nu va imaginati ce inseamna sa pleci la munte cu un copil de 1 an sau 2 ani .. pe scurt : parca iei toata bucataria si o parte din dormitor, inclusiv pat :)))
  • New Vitara 1.6 ddis, Luxus

Offline Sconx

« Răspuns #48 : 04.Mai.2017, 04:53:42 p.m. »
Sau asa :D
  • Suzuki Vitara 1.6 VVT Spirit

Offline zongor

« Răspuns #49 : 04.Mai.2017, 05:04:46 p.m. »
Eu unul nefiind inca posesor de Vitara ,  numai datorita faptului ca nu am decit 45.000 km la bord si SX 4  este ca si nou , imi dau cu parerea dupa vreo doua experiente pe la munte . Parerea mea este ca, pe asfalt prin oras motorul aspirat 1,6 benzina este destul de suficient ca si pentru mersul pe autostrada masina fiind destul de usoara . Numa ca dupa ce adaugi o  sotie , un copil si inca o persoana ce nu a incaput in alta parte si ceva bagaje in masina , o sa vedeti ca nu mai merge treaba chiar asa de simplu . La drum intins poate merge dar , pe coasta cu  asfalt de munte motorul trage destul de greu . Raman la parerea celor care cred in Vitara S care are si caluti si cuplul mai bun . Apoi fiecare dupa buget si placere .  :good:

Eu unul fiind posesor de Vitara 1.6 VVT si AT pe deasupra pot sa-ti spun ca nu ai dreptate. Facut asta-vara Bucuresti -Halkidiki prin pasul Shapka cu 4 adulti in masina si bagaje ca pentru o saptamana de concediu. Motorul trage impecabil.
Este ceea ce spuneam si eu, pentru o masina de familie, cu calatorii si pe la munte, cu thule si portbagajul pline ochi ... 3 bucati in masina sau 4, un diesel parca e mai potrivit.
Acum depinde f mult pentru ce iei masina, esti singur si vrei un suv, o iei pentru familie ...difera foarte mult nevoile. Deci aici nu cred ca facem comparatie intre tipul de motoare, ci intre ce nevoi avem si cum sunt ele implinitie in diferite circumstante. Ca se numeste diesel sau benzina sau hibrid, cu sau fara turbina, ofera niste plusuri si minusuri pentru ceea ce dorim sa facem cu acele masini.
Eu sunt de parere ca dieselul tine cu familia, in multe situatii pe cand benzina poate e mai potrivita pentru cei care sunt in cuplu sau singuri. Cei care nu aveti copii ... nu va imaginati ce inseamna sa pleci la munte cu un copil de 1 an sau 2 ani .. pe scurt : parca iei toata bucataria si o parte din dormitor, inclusiv pat :)))

Hehe, atunci cand aveam copiii mici aveam un Opel Rekord Diesel Break. Puturos ca un iak insarcinat dar bagam in el jumatate de apartament :)