Autor Subiect: Dezamagiri SX4  (Citit de 40435 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sanduraveica

Re: Dezamagiri SX4
« Răspuns #170 : 26.Feb.2011, 12:46:49 a.m. »
     Pana la urma ramane acel ceva, acea intuitie, acel zvac, care ne-a facut sa ne luam aceste masinute cu bune si cu rele. E bine sa le spunem aici si poate nu ca repros sau regret dar sa le stie lumea, ca daca nu aici atunci unde!? Ramane placerea condusului, acestei marci si cel mai important crearea si strangerea unor legaturi intre oameni.
  • Ignis

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #171 : 26.Feb.2011, 08:14:53 a.m. »
Va dau cateva exe,ple de probleme la alte marci cu pretentii:Toyota rav4(pompa de apa la 25000km),Nissan qashqai (bielete antiruliu,amortizoare spate la 47000km),mercedes (discuri frana ovalizate la 55000km)-toate schimbate pe garantie,plus ce vedem pe la tv cu rechemari in masa.
Singura noastra dezamagire e ca cei de la Suzuki stiu de punctele slabe ale masinii(caseta de directie,levierul de comanda al cv responsabil si de uzura prematura a ambreiajului deoarece incurca vit 1 cu 3 si la cateva plecari cu a 3-a si cu ceva fum............) si nu fac rechemari pentru verificare.
Ei mizeaza pe faptul ca majoritatea nu sesizeaza aceste probleme,nu se pricep,iar dupa garantie vi se comunica probabil.
In general masina e cool!!!!!

Offline Laurentiu

« Răspuns #172 : 26.Feb.2011, 09:51:39 a.m. »
Nu deranjeaza pe nimeni pozitia prea inalta a pedalei de acceleratie ,,neactionata,, ?? La sarcini mici,in oras,piciorul meu drept amorteste de un an si jumatate!!!
Ai doua variante:
1. rectifici "curbura" pedalei de acceleratie. Intr-un an si jumatate, n-ai putut sa indoi putin tija pedalei astfel incit sa-ti vina comod condusul ?
2. iti cumperi pantofi cu tocuri inalte. :)

Din cite observ, esti cam singurul care se plinge de asa ceva si de aceea trag concluzia ca in timpul condusului, tu NU tii calciiul piciorului drept in podea si sa "mingii" pedala de acceleratie doar cu talpa.

...uzura prematura a ambreiajului deoarece incurca vit 1 cu 3 si la cateva plecari cu a 3-a si cu ceva fum...
  :D Aici e defecta piesa dintre volan si spatarul scaunului stinga fata. ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #173 : 26.Feb.2011, 02:07:02 p.m. »
Prima oara cand a patit sotia mea si eu am  :-)),dar am patit si eu.Pur si simplu nu intra in vit 1 :dknw:.Am fost la Suzuki si au facut acel "reglaj" la schimbator(o inventie romaneasca).Saptamana trecuta mi-au schimbat levierul si surpriza:cel nou nu are niciun reglaj :-?

Offline Daniel42

« Răspuns #174 : 26.Feb.2011, 02:50:10 p.m. »
Sincer nu cred ca la o masina de 10-15 mii de euro ar fi fost deosebit de greu sa remedieze cel putin ce am observat eu . Sunt niste chestii simple care au calitate aiurea , iar cele de calitate mai buna nu sunt cu mult mai scumpe . Apoi scutul de care vorbesc am vazut ca nu costa decit 3,5 mil . Au postat baietii in topicul dedicat acestui obiect . Toata lumea al vroia stati fara grija . Referitor la silicoane , eu personal  nu folosesc asa ceva la interior si nici nu recomand la altii deoarece in timp , are un efect de albire al materialului din bord . Apoi nu cred sa fi auzit pe cineva pina acum care sa afirme ca , o masina noua indiferent cit costa ea, sa  aibe probleme cu caseta de directie si cutia de viteze . Nu este normal asa ceva iar producatorul daca stie aceste neajunsuri ar trebuii sa faca ceva studii . De ce au mai scos noul model de SX4 cu aceleasi hibe ? Sau le-au remediat si nu stiu eu ? Din ce am discutat cu altii se pare ca nu . :-? Nimeni nu are pretentia sa primeasca ceva de top la pretul asta dar , macar ce se da sa reziste cit de cit pina stringem bani de alta Suza . :)))))))))
« Ultima Modificare: 26.Feb.2011, 02:54:47 p.m. de Daniel42 »
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline macmat

« Răspuns #175 : 26.Feb.2011, 03:31:25 p.m. »
@laurentiu: nu sint chiar singurul,problema mai e ridicata de @dan radu in,,erori de proiectare,, p.10;el nu a reusit rezolvarea in service dupa cum povesteste... In ceea ce priveste corectia curburii,mi-e teama sa nu pierd din cursa,sau sa rup ceva pe-acolo....o sa mai studiez.Nu sint sigur ca varianta a doua va elimina problema dar probabil ca  imi vor amorti ambele picioare la mersul pe jos.Plus ca ar crea o serie de alte complicatii........(daca tot nu am facut-o pina acum!) : :D
@bigair:te rog sa nu ma intelegi gresit,stiu ce inseamna o masina de 12-16.000 E. Consider in continuare ca 70% din problemele ridicate  puteau fi rezolvate macar cu ocazia faceliftului din 2010( cum bine aminteste colegu' @daniel 42) fara ca pretul sa creasca cu mai mult de 300-400 E.       P.S. Nu am nimic cu loganu' nu stiu de unde ai tras concluzia asta..

Offline miocrl

« Răspuns #176 : 27.Feb.2011, 12:27:28 a.m. »
pedala a reclamat-o si @despada..

nu cred ca se poate schimba curbura.. e din plastic.
cred ca problema cu pedala e din cauza ca pozitia la volan e destul de sus, lucru care se datoreaza in proportie de 75% scaunului soferului.
adica vrei sa stai sus ca intr-un jeep si sa nu te doara piciorul? :D nu se poate.

Offline Laurentiu

« Răspuns #177 : 27.Feb.2011, 09:18:25 a.m. »
nu cred ca se poate schimba curbura.. e din plastic.
Orice are o posibila rezolvare macar: se poate lipi o bucatica de lemn pe covorasul masinii astfel incit sa-ti tina tocul (calciiul) mai sus de nivelul podelei.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline sfichiu

« Răspuns #178 : 27.Feb.2011, 09:55:25 a.m. »
..zilele trecute am primit un telefon de la dealer-ul din oras (de unde am cumparaty masina),faceau un fel de chestionar sa vada daca sunt multumit de SX-ul cumparat de mine.Masinuta face in iulie 2 ani iar pana in pprezent nu am avut probleme,lucru pe care le-am zis-o si lor.Acu nu stiu daca acest sandaj a fost la nivel local sau national.. :-?
  • VITARA S ,Matiz

Offline Silfax

« Răspuns #179 : 27.Feb.2011, 10:01:57 a.m. »
Avand in vedere ca si Zuka mea e suceveanca, am primit si eu acel telefon. Sincer am acordat un "9" masinii :). La mine a contat f. mult satisfactia personala vs. scopul achizitiei.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2