Autor Subiect: Dezamagiri SX4  (Citit de 40423 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: Dezamagiri SX4
« Răspuns #270 : 30.Oct.2011, 08:34:22 p.m. »
asta am observat si eu azi.. dar cred ca e din cauza frigului

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #271 : 30.Oct.2011, 08:36:57 p.m. »
Pe langa faptul ca asta iarna, mi-a sarit vopseaua pe capota, in muchie, in dreptul stergatoarelor, cred ca de la ghiata/zapada;

Si la mine s-a dus putin vopseaua pe acea muchie dar vinovatul am fost eu. Am atins cu unealta aia de spalat geamurile din benzinarie si mi-am zgariat singur vopseaua. Poate si la tine e la fel, doar ca nu ti-ai dat seama cand s-a intamplat.  :)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #272 : 30.Oct.2011, 08:39:06 p.m. »
După 4 ani de utilizare soft, amortizoarele ce susțin hayonul nu mai sunt capabile de o erecție completă... :dknw:
Rușine Dinu Patriciu !!!  :-t

Ce are sula cu prefectura?   :-/

Offline bogogica

« Răspuns #273 : 30.Oct.2011, 08:48:21 p.m. »
Si eu am observat zilele astea ca haionul nu se mai ridica de tot. Mai mult ca sigur ca au fost subdimensionate din proiectare. Nu cred ca se pot strica atat de repede, iar acest lucru, din experienta mea cel putin aici in Romania, nu poate constitui un temei pentru o eventuala interventie pe garantie. In cel mai fericit caz putem cauta pe la dezmembrari unele mai puternice de la alt tip de masina.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #274 : 30.Oct.2011, 08:51:00 p.m. »
Ce are sula cu prefectura?   :-/

Dacă așa a intrat în folclor ...
Citat din opera unuia celebru (puțini au atins o asemenea cotă de celebritate încă în  timpul vieții) despre un domn ce părea (cel puțin într-o seară) la fel de important...Ca-n filmele americane unde comportamentul deviant se explică exclusiv ca rezultat al traumelor suferite în copilărie, mentalul meu s-a blocat în perioada respectivelor evenimente și sunt printre optimiștii care așteaptă ca „luni, după validarea rezultatelor alegerilor prezidențiale” să apară d-nul Vântu cu dezvăluirile senzaționale legate de vizita d-lui Geoană...

Mergea mai bine „rușine, Ildiko Suzuki” ?
Eu n-am cunoscut unguroaice care să nu ducă hayonul în poziția „pregătit pentru lansare”...
« Ultima Modificare: 30.Oct.2011, 09:09:41 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain