Autor Subiect: Dezamagiri SX4  (Citit de 40443 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Silfax

Re: Dezamagiri SX4
« Răspuns #150 : 24.Ian.2010, 08:01:54 p.m. »
Apropos de "dezamagiri". Eu pe SX4 sunt doar sofer de Duminica si ocazional pe parcursul anului, in rest masina firmei sa traiasca..., dar azi am descoperit ca orientand prizele laterale in sus si apoi putin spre parbriz, partea inghetata superioara a parbrizului care cu cateva posturi mai sus era reclamata ca fiind greu de dezaburit, s-a facut clara si transparenta in cateva minute....

Scuze de off topic... promit sa mai caut dezamagiri... :D
« Ultima Modificare: 24.Ian.2010, 08:06:40 p.m. de Silfax »
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Leutz

« Răspuns #151 : 24.Ian.2010, 11:53:29 p.m. »
@Silfax, esti odios dom'le.

Ai rasturnat cu o cruzime greu de inteles un intreg univers in care oamenii astia care au postat in ultimele 10 (zece) pagini pe acest topic credeau cu desavarsire si incrancenare. Sa-ti fie rusine.
Daca te mai prind pe topicul asta ... nu stiu ce-ti fac !!! (te umplu de ... bere :D )
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline bogdanb

« Răspuns #152 : 25.Ian.2010, 10:05:56 a.m. »
Ma voua va plac mai mult astea virgine.. =))

Ce sa zic... o fi o chestie care vine cu varsta.. >:)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #153 : 19.Feb.2010, 08:09:27 p.m. »
Una din dezamagirile mele este ca nu au facut si ei volanul reglabil si pe adancime.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline adrian_r5

« Răspuns #154 : 20.Feb.2010, 10:03:30 a.m. »
Nu e chiar dezamagire ... da' nu pot sa nu remarc faptul ca au pus 2 "dispozitive" pt. reglat intensitatea luminilor de pe bord - unu' "semi SF" pt. panoul cu instrumente si unu' oarecum clasic cu buton pt.  consola centrala  >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Gen: Bărbat
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
« Răspuns #155 : 20.Feb.2010, 12:22:38 p.m. »
chiar nu imi vine in minte poza bordului cu butoanele pe care le zici  :dknw: ...doar cel de Illumini Cancel sau asa ceva
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline adrian_r5

« Răspuns #156 : 20.Feb.2010, 01:09:31 p.m. »
"Illumini Cancel" de care zici tu e ala pt. consola centrala (CD player si tentativa de "computer de bord") iar pt. panoul cu instrumente reglajul se face din butonul cu care se manevreaza odometer-ul.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline shpeedy

« Răspuns #157 : 23.Iul.2010, 04:05:59 p.m. »
Dupa 2,200 km si o luna jumate de la achizitie, m-am decis sa scriu si eu aici.

Desi nu le-as cataloga ca 'dezamagiri', ci mai degraba 'ce mi-ar fi placut sa aiba':
- lumini la toate butoanele de pe usa soferului - o iau be bajbaite cand trebuie sa umblu la ele;
- lumina in torpedou - am vazut ca exista solutii, dar ar fi fost frumos s-o faca din fabrica;
- cotiere - si aici ma refer la o cotiera in fata subtire, rabatabila, atasata de scaunul soferului (am vazut ca ar exista pe unele modele de SUA) si inca una spate, integrata in bancheta (la modelul sedan pentru India am vazut ca exista);
- cel putin mufa Aux-In, daca nu si port USB - coreenii de la Hyundai-Kia le au inca de pe versiunile de baza;
- desi nu ma plang de spatiile de depozitare disponibile, macar unul mai maricel - cat sa acomodeze un pachet cubic de servetele - ar fi fost de dorit (puteau sa-l puna in locul difuzorului central, pe care oricum nu-l aud, si mai economiseau si niste bani).
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #158 : 23.Iul.2010, 04:40:51 p.m. »
- cotiere - si aici ma refer la o cotiera in fata subtire, rabatabila, atasata de scaunul soferului (am vazut ca ar exista pe unele modele de SUA) si inca una spate, integrata in bancheta (la modelul sedan pentru India am vazut ca exista);
De ce nu-ti pui o cotiera centrala, intre cele 2 scaune. Existe mai multe variante, nu stiu daca ai apucat sa vezi topicul cu cotiere. :) Eu o am pe cea de la dealer si ma inteleg de minune cu ea.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline shpeedy

« Răspuns #159 : 23.Iul.2010, 05:20:53 p.m. »
Multumesc! Am citit tot ce se poate despre cotiere atat de la noi de pe site cat si de pe sx4club.com.

O cotiera Armster oricum e planificata, dar parca solutia de mai jos imi place mai mult:

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci