Autor Subiect: Dezamagiri SX4  (Citit de 40444 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Dezamagiri SX4
« Răspuns #160 : 23.Iul.2010, 05:35:29 p.m. »
Probabil e o chestie de gust - mie nu place varianta cu cotiera prinsa de scaun :P
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #161 : 23.Iul.2010, 06:08:33 p.m. »
Nici mie;plus ca suprafata ei e mult mai mica decat una "centrala".
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline nuibai

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 41
  • Gen: Bărbat
  • B-15-NBI
« Răspuns #162 : 24.Feb.2011, 10:42:42 a.m. »
Stau si ma intreb daca va ajunge la prima revizie fara sa se umble in C.V.

He, He...
Iata ca a trecut mai mult de un an si de-o revizie si nu am umblat in C.V.
Asta pt. cei care isi mai aduc aminte de "testul" pe care l-am facut in Ianuarie 2010 si la care Dl. Laurentiu a avut ceva comentarii...
P.S. nici nu ar da semne ca ar fi ceva probleme pe la cutie...
« Ultima Modificare: 24.Feb.2011, 10:44:39 a.m. de nuibai »
"mmsx4x4"

Offline Laurentiu

« Răspuns #163 : 24.Feb.2011, 01:14:53 p.m. »
Iata ca a trecut mai mult de un an...pt. cei care isi mai aduc aminte de "testul" pe care l-am facut in Ianuarie 2010 si la care Dl. Laurentiu a avut ceva comentarii...
Pai la felul cum ai chinuit masina, ce puteam sa spun ?
am ajuns in treapta a 3-a, aprox. 50Km/h, calc ambreiajul, scot din viteza, bag a 1-a, scot, bag a 3-a, continui drumul. Surpriza? a mers. Adevarat, nu foarte lejer dar a intrat. Si daca tot m-a mancat, pe la 110Km/h ... scot din a 5-a, bag a 1-a, (fara sa debreiez ;)) scot, bag a 5-a si continui drumul.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Daniel42

« Răspuns #164 : 25.Feb.2011, 09:48:10 p.m. »
Ca dezamagiri enumar si eu citeva : bridele de prindere pentru teava de esapament ruginesc foarte repede , scutul metalic lipseste in comparatie cu alte masini care al au pe standard , stergatorul de pe luneta cam micut si cu probleme la stergere ( in partea superioara ) , greierasi destul de desi ( in functie de cum nimeresti masina )  :) , clicul de la releul de semnalizare se aude destul de vag ( nu stii daca s-a cuplat semnalizarea sau nu ) vezi numai pozitia manetei  :P , discurile de frinare de o calitate indoielnica in ce priveste striatiile ce apar in timp . Mai sunt destule aiureli dar sa nu criticam in exces .  ;) :D
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline macmat

« Răspuns #165 : 25.Feb.2011, 11:41:05 p.m. »
Nu deranjeaza pe nimeni pozitia prea inalta a pedalei de acceleratie ,,neactionata,, ?? La sarcini mici,in oras,piciorul meu drept amorteste de un an si jumatate!!!

Offline BigAir

« Răspuns #166 : 26.Feb.2011, 12:00:17 a.m. »
pe mine ma dezamageste lumea asta carcotasa ca se asteapta lumea sa primeasca de 10 - 15000 EUR nush ce limuzine cu luminitze, brizbrizuri, simfoni ale motorului lucrate, butoane sensibile la pipait, clima (dar el nu are bani decat pentru AC Manual) stergatoare de parbriz care sa nu miste pedalierul, etc...pai fratilor treziti-va nu v-ati luat sofer? asa cu sofer nu mai ai nici o jena stai si admiri peisajul si te feliciti ca ai o masina in care din pozitia de stat in spate nu simti nici un greieras , nu te sacaie zgomotul releului de semnalizare ... pai daca tot ti-ai luat masina pe masura buzunarului (asa e la romani in general - daca erai mai potent sigur schimbai clasa) bucura-te de ea, scoate-o la plimbare, in drumetii si nu te mai tot vaita ca aia are, ca aia nu are - daca te simti bine mai treci cu vederea peste micile neconcordante care sa fim sinceri se gasesc si la case mai mari...daca esti dezamagit de masina ta marit-o, schimb-o cu alta nu lasa asta sa iti intunece viata si daca tot inveti sa te bucuri de lucruri simple din nou scapa si de fixu' cu masina perfecta - NU EXISTA SA CEVA! exista doar O MASINA PERFECTA LA UN MOMENT DAT ...cu asta am incheiat.
  • Skoda Octavia 3 combi

Offline BigAir

« Răspuns #167 : 26.Feb.2011, 12:06:06 a.m. »
btw: Singura mea dezamagire e cand am masina stricata si nu pot sa o urnesc din loc.
  • Skoda Octavia 3 combi

Offline macmat

« Răspuns #168 : 26.Feb.2011, 12:13:27 a.m. »
Sigur ca exista si circotasi numai ca multe din problemele semnalate aici ar fi putut fi rezolvate de fabricant cu bani putini ceruti in plus ,daca s-ar gasi cineva sa ne ia in seama....Daca te bucura ,,soriceii,, si te entuziazmeaza lipsa butoanelor luminate de pe usa sofer,puteai sa-ti cumperi la banii de sx, 10 dacii 1300 din'83 cu care ai fi putut(desigur ipotetic!) sa pleci in 10 excursii in natura in acelasi timp.

Offline BigAir

« Răspuns #169 : 26.Feb.2011, 12:26:13 a.m. »
macmat crezi ca e asa mare diferenta intre suzuki si dacia asta asa de blamata. am logan VAN la firma si au toate butoanele luminate, crezi ca daca sunt luminate se apasa mai usor pe ele? la suzuki este totul gandit ergonomic si instinctiv, mie cel putin nimik nu m-i se pare nelalocul lui. Tu vrei sa imi spui ca daca butoanele erau luminate tu chiar te uiti la ele cand deschizi geamul? cat despre soricei e de la siliconul cu care o lustruiesti zilnic, sa sti ca siliconul e toata buba pentru greierasi...wtf.
  • Skoda Octavia 3 combi