Autor Subiect: Dezamagiri SX4  (Citit de 40437 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Dezamagiri SX4
« Răspuns #210 : 01.Mar.2011, 10:33:02 a.m. »
Am rugamintea ca primul priceputeanu care ajunge prin Cluj, sa treaca pe la mine sa-i dau berea ... si sa isi exprime parerea vizavi de modul in care se comporta trenul meu de rulare.
Poate e ok, poate ca nu ... insa nu ma pot increde in service-urile Suzuki .. pt. ca imi vor raporta si remedia eventualele probleme doar dupa ce masina va iesi din garantie (adica in septembrie)
Deci .. rog pe oricare coleg care are drum prin Cluj si a avut astfel de probleme (adica are urechea .. muzicala :) ), sa ma viziteze si sa ma ajute la diagnosticare.

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #211 : 01.Mar.2011, 07:09:05 p.m. »
Chiar nu stiam asta 10x.

daca asta se poate intampla pe garantie, eu le inghit...:)

Sau nah, poate se poate intampla doar la unele service-uri...puteti sa-mi spuneti si la care? Ma duc instantaneu la ei...
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline cosmin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 289
« Răspuns #212 : 01.Mar.2011, 07:20:23 p.m. »
Pentru ca am crezut ca si Suzuki, fiind o marca japoneza, are standarde de calitate.

Nu te chinui sa convingi de ceva pe cineva :) Aici sunt fani inraiti :) ...adevarul e ca acum mult timp, cand am deschis topicul asta eram foarte suparat pe masina asta, inca sunt, dar am mai evaluat situatia : ramane dezamagirea cu partea mecanica, am schimbat deja o caseta, asta noua nu are probleme dar inca troncane, de data asta  intr-un mod diferit. Consumul e mare si acum, dupa aproape 35.000km nu poate sa imi mai zica nimeni ca nu stiu s-o conduc.
sunt de acrod cu tine, daca dadeam pe ea 100 euro, aveam pretentia sa merg cu ea, am dat 11000, am pretentie sa merg foarte bine si fara probleme cel putin 5 ani...dupa aia, mai accept niste mici adjustari, inlocuiri...
Sa fim seriosi, in afara de motorul fara cusur din pct meu de vedere, masina vine doar cu fite pe care nu le gasesti la banii astia dar lasa de dorit asa cum alte masini din gama asta nu lasa...
ma rog, sunt opinii si opinii...iti urez mult bafta cu masinuta...
Suzuki SX4 1,5 SE

Offline macmat

« Răspuns #213 : 01.Mar.2011, 07:22:24 p.m. »
Poate vom mai vorbi peste citiva ani. ;)
Laurentiu,m-ai inteles gresit,eu nu te-am contrazis.Am sustinut doar ca era corecta prima postare,citez: ,,...scoateti-va din minte ca o masina facuta azi,va tine cit a tinut si o dacie cumparata in 1968-1970." apoi tu ai rectificat mesajul......Din prima postare am inteles ca dacia a ,,tinut''mai mult,fapt cu care sint de acord!!!! Nu vad de ce trebuia sa rectifici.... :D :D

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #214 : 01.Mar.2011, 07:34:37 p.m. »
daca asta se poate intampla pe garantie, eu le inghit...:)

Sau nah, poate se poate intampla doar la unele service-uri...puteti sa-mi spuneti si la care? Ma duc instantaneu la ei...

Nu trebuie sa le inghiti, ca poate nu-ti pica bine.  :)  Eu le-am schimbat la Autonet in Bucuresti, gasesti mai multe daca vrei in jurnalul meu de bord. Tot acolo am scris si despre toate problemele avute cu masina, deci se poate sa existe si fani obiectivi. Acu nu 100%, sa nu fim mai catolici decat Papa.  :)

Offline macmat

« Răspuns #215 : 01.Mar.2011, 07:59:23 p.m. »
macmat: masina i-am luat-o sotiei(18.000km- acum) si tinand cont ca nu e tocmai o soferita extraordinara .....

BigAir,m-am lamurit .Daca nu mergi tu cu ea , iti inteleg punctul de vedere.Si eu am tot 4x2,1.6gs 13.000 km,majoritatea asfalt,nu troncane,nu are soareci la scaun,(poate ceva scirtiit la bucsele de la bara stabilizatoare in jur de 0 grade-nu ma impacienteaza). La grija pe care o am fata de ea suprapusa peste cei 12500 E pret ma astept sa nu troncane!!!! De aceea mi-e teama ca ,,bubele clasice sa nu apara dupa cei trei ani de garantie.... MULTI KM,FARA EVENIMENTE iti urez!!!!

Offline Laurentiu

« Răspuns #216 : 01.Mar.2011, 08:28:44 p.m. »
apoi tu ai rectificat mesajul....Nu vad de ce trebuia sa rectifici.... :D :D
  :-j Pt ca am REcitit doar ultima parte a mesajului si am crezut ca am scris gresit. Deh, se mai intimpla si d-astea.  :)

Oricum ceea ce ma dezamageste la masinile astea noi este ca plasticaraia (ma refer la cea exterioara)  costa mai mult decit tablaria unei masini vechi.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #217 : 01.Mar.2011, 08:53:12 p.m. »
@Laurentiu, iarta-ma ca ma bag, dar esti nostalgic ! Dacia 1300 (si variantele ei) a fost automobilul national, asa cum Albatros a fost masina de spalat nationala, Diamant-televizorul national, Gloria-tranzistorul national. Toate intr-o perioada in care am fost in ordine copii, adolescenti si tineri, iar tara se afla intr-o alta etapa de dezvoltare. Nu poti compara mere cu pere. Daciile erau bagate iarna in folie sau in prelata si dormeau pana la primavara. Rata defectelor era uriasa, dar oamenii erau priceputi si le reparau pe marginea drumului. Asa era filozofia: Asteptai 5 ani s-o cumperi, dupa care o exploatai 20 ani, schimband uleiul la rigola si protejand-o la coroziune cu diverse solutii. Apoi o lasai mostenire la copil, pe care te suparai ca nu are grija de ea cum ai avut tu.  Masinile de azi sunt alta generatie. Pentru unii dintre noi sunt la fel ca Daciile de odinioara, adica le iubim neconditionat si le ingrijim pana la disperare. Pentru altii, sunt ca amantele sau ca ciorapii, adica le schimbam cat mai des pentru placerea sau confortul personale.

Concluzie: eu sunt foarte multumit de Suza mea, nu mi-a dat batai de cap pana acuma, dar, recunosc, nici nu am circulat cu ea atat si pe unde as fi dorit.   
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

« Răspuns #218 : 01.Mar.2011, 09:06:58 p.m. »
@Laurentiu...esti nostalgic !   
  >:D< Nu vad nimic rau in asta. Imbatrinim si cind ne lasa puterile, raminem cu amintirile. ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline adrian_r5

« Răspuns #219 : 01.Mar.2011, 09:59:43 p.m. »
Albatros a fost masina de spalat nationala
Parca Albalux le zicea:

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah: