Autor Subiect: Dezamagiri SX4  (Citit de 40427 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Gen: Bărbat
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
Re: Dezamagiri SX4
« Răspuns #220 : 01.Mar.2011, 10:15:54 p.m. »
Nu inteleg de ce va "certati" pe tema asta. Fiecare vede in masina lui ceva si fiecare are pretentiile lui. De exemplu eu nu am nicio dezamagire. La inceput ma deranja stalpul A la trecerile de pietoni dar m-am obisnuit. Acum 3 saptamani am vrut sa ii retusez niste zgarieturi mari pt ca plec din tara si las masina aici, dar se pare ca si in ziua de azi masina este toata petecita cu Body, neapucand sa o vopsesc. Am desfacut bordul si am uitat sa strang niste suruburi si vibreaza niste table producand un zgomot destul de accentuat....se poate trai cu asta... frana de mana nu prea tine...o tragi mai tare. Nu sunt luminate butoanele de la geamuri si de pe volan? Cine se uita la ele in timpul condusului? Probleme la motor? Se rezolva la service. Ce scop mai are viata daca totul e roz? Toate OK nu pot fi niciodata. Asta e doar parerea mea. Va rog nu imi sariti in cap pt ca imi dau doar cu parerea dar se pare ca unii sunt cam mofturosi pe aici :baston:
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline macmat

« Răspuns #221 : 01.Mar.2011, 10:53:09 p.m. »
...dar se pare ca unii sunt cam mofturosi pe aici :baston:
M-a lovit aluzia!!!  Recunosc, PE BANII MEI SINT MOFTUROS!!  (credeti ca poate fi titlu de topic ??? ;cu ocazia asta ne mutam cu filozofarile in alta parte si scapam si de pericolul de off-topic ce ne paste !!!)       :baston: cred ca moderatorii incep sa fie usor agasati  :baston:

Offline Silfax

« Răspuns #222 : 01.Mar.2011, 11:03:38 p.m. »
@Cerby

Sunt de acord cu macmat... Sa stii ca strici tot farmecul topicului cu postari de genul acesta! Poate nu te-ai prins, dar aici batem toaca pe "greieri", casete de directie, companii neplacute pe locul din dreapta sau orice se gaseste sau nu si la rubrica forumului - "probleme tehnice"...
Deci ori te dai pe brazda si te abtzii de la elogii, gasind noi chichitze masinii, ori daca nu, lasa ca are cine gasi! :D
« Ultima Modificare: 01.Mar.2011, 11:05:19 p.m. de Silfax »
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline bogdanb

« Răspuns #223 : 01.Mar.2011, 11:15:01 p.m. »
Hei, baieti! hai sa nu ne aprindem mai mult decat e cazul! Pentru probleme tehnice sunt topicuri dedicate, asta e doar ca sa ne lamentam putin ca masina nu are ceva ce ne-ar fi placut  :D
Si eu sunt de acord, cand dai un ban, mai ales daca e muncit, si nu in suma mica, e corect sa ai pretentia la un anumit nivel de calitate. Dar indiferent de banii pe care ii dai, nu sunt de acord sa faci mofturi doar se presupune ca ai cumparat in cunostinta de cauza, nu?
Nu zic sa inchidem ochii la probleme flagrante gen caseta de directie, dar nici sa cautam nod in papura doar de dragul de a ne plange. Ca daca e asa, pot gasi si eu minim 5 noduri in papura chiar si la cel mai luxos model de Mercedes, Jaguar sau mai stiu eu ce ...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline macmat

« Răspuns #224 : 01.Mar.2011, 11:31:16 p.m. »
Parca Albalux le zicea:

Mi-aduc aminte ca una din primele reclame la aparatura electrica pentru bucatarie se traducea asa:Nu va omoriti sotia cu bucataria,faceti-o cu electricitate !!!!   
PS: Total off-topic da' n-am putut sa m-abtin!!

Offline BigAir

« Răspuns #225 : 02.Mar.2011, 08:46:11 a.m. »
BigAir,m-am lamurit .Daca nu mergi tu cu ea , iti inteleg punctul de vedere.Si eu am tot 4x2,1.6gs 13.000 km,majoritatea asfalt,nu troncane,nu are soareci la scaun,(poate ceva scirtiit la bucsele de la bara stabilizatoare in jur de 0 grade-nu ma impacienteaza). La grija pe care o am fata de ea suprapusa peste cei 12500 E pret ma astept sa nu troncane!!!! De aceea mi-e teama ca ,,bubele clasice sa nu apara dupa cei trei ani de garantie.... MULTI KM,FARA EVENIMENTE iti urez!!!!

nu circula numai sotia cu ea, mai circul si eu. oricum dupa 3 4 ani incep sa imbatraneasca si componentele, deci de cazut o sa cada cete ceva, nu cad doar din cauza rulajului. degeaba ai doar 1500km si 4-5 ani vechime la agregat, se comporta ca si una cu 100.000 poate.rulajul conteaza doar pentru motor si atat. de la stat degeaba si rulmenti si articulatii se deterioreaza, deci nu te astepta ca daca nu circuli sa te tina si dupa 5 ani tot acelasi rulaj ca la cei care circula.
btw: parerea mea
  • Skoda Octavia 3 combi

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #226 : 02.Mar.2011, 10:10:21 a.m. »
Parca Albalux le zicea:

Ai dreptate, neuronii mei incep sa moara ! Albatros era un radioreceptor cu tranzistori  :good:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #227 : 02.Mar.2011, 05:18:57 p.m. »
Tocmai m-a sunat taicamiu si mi-a zis ca i s-a deschis capota in mers ( 120 km/h ) cand a trecut un tir pe langa el  :notlst:
Bine ca nu s-a intamplat nimic...
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline macmat

« Răspuns #228 : 02.Mar.2011, 05:31:36 p.m. »
... deci nu te astepta ca daca nu circuli sa te tina
[/quote]
@BigAir: sint convins ca noi doi privim sx-ul ca pe paharul umplut 50% din snoava: eu il vad jumate gol si tu jumatate plin! Sau invers !  Ideea e ca privim acelasi pahar (...acelasi sx...) ! Tinem la masinile noastre chiar daca in moduri diferite....Sa ne tina cit mai mult si sa ne satisfaca in cit mai mare masura asteptarile (oricit ar fi de diferite) !!!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #229 : 02.Mar.2011, 05:39:54 p.m. »
Tocmai m-a sunat taicamiu si mi-a zis ca i s-a deschis capota in mers ( 120 km/h ) cand a trecut un tir pe langa el  :notlst:
Bine ca nu s-a intamplat nimic...

Bine ca nu s-a intamplat nimic grav.  #:-S  Desi cred ca tot s-a indoit ceva pe acolo, daca nu s-a spart si parbrizul. Eu cred ca a verificat ceva pe la motor si nu a inchis bine capota.
Aceiasi faza a patit si taicamiu cu Loganul, dar a fost vina lui, a verificat uleiul, apa etc si nu a inchis bine capota. Cand a ajuns pe drumul principal, si a accelerat pe la vreo 70 s-a trezit cu capota motorului pe parbriz. A reusit sa opreasca fara probleme dar capota era indoita si parbizul spart. Noroc cu casco.  :)