Autor Subiect: Dezamagiri SX4  (Citit de 40436 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
Re: Dezamagiri SX4
« Răspuns #190 : 28.Feb.2011, 07:13:06 a.m. »
Cum am mai spus, singura mea dezamagire e ca Suzuki nu face rechemari pentru a scapa de posibile "defectiuni" post-garantie.
Chiar zilele trecute am vazut la tv cum cei de la toyota au facut rechemare pentru un simplu pres de la sofer care nu sta bine fixat si care AR PUTEA bloca pedala de acceleratie.Asta inseamna respect fata de clientii actuali si de viitorii clienti :clap: :clap: :clap:

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #191 : 28.Feb.2011, 10:56:50 a.m. »
Presupun ca stiai asta da la inceput, ce nu ai cumparat atunci si tu un Polo sau un Golf?

Pentru ca am crezut ca si Suzuki, fiind o marca japoneza, are standarde de calitate.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline Laurentiu

« Răspuns #192 : 28.Feb.2011, 01:22:42 p.m. »
...fiind o marca japoneza, are standarde de calitate.
Sa facem o mica comparatie: Dacia este sub pavilion Renault Franta si facuta in Ro ca si SX4 facuta de japonezi in Ungaria. Renault ia nota mare la testele NCAP dar Dacia NU. Care e explicatia ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline adrian_r5

« Răspuns #193 : 28.Feb.2011, 01:47:02 p.m. »
Renault ia nota mare la testele NCAP dar Dacia NU. Care e explicatia ?
Grea intrebare ... draqu' stie ... o fi asta de aici  :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #194 : 28.Feb.2011, 01:48:01 p.m. »
Explicatia este aceeasi pentru care si Skoda, de exemplu, nu va fi niciodata la acelasi nivel de dotari cu VW. Pai cine mai cumpara VW? La fel si cu Dacia. Adica e ca si cum as cumpara margarina cu aroma de unt. Dar Suzuki este unul si acelasi brand, fie in Japonia, fie in Ungaria sau unde mai vreti voi, deci ar trebuie sa fie aceeasi masina. Nu ma intereseaza unde o face. Trebuie sa aiba acelasi standard de calitate ca si originalul. Apropo, cei care ati mai intrat pe SX4club.com, aveti ideea, amercanii au aceleasi probleme cu ele? Ca pretul e cam la fel, in mare.
Deci inca o data, Laurentiu. Dacia este sub pavilion Renault, dar nu este Renault si nici nu va fi vreodata, este Dacia, buna/rea cum o fi ea. Insa Suzuki ar trebui sa fie acelasi produs oriunde in lume, ca si-au deschis ei fabrica in UE, sa nu mai plateasca taxe vamale, asta chiar nu e treaba mea. Am platit niste bani si vreau ceva de banii aia.
@Marius34: Foarte probabil ca samuraii sa nu stie despre hibele astea ale noastre si de aceea sa nu faca rechemari. Decizia asta ar veni in mod sigur de la ei si nu de la unguri daca ar fi sa fie. Foarte probabil sa nu stie nici de fazele pe care le fac reprezentantele cu montarea instalatiilor de GPL.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline xim

« Răspuns #195 : 28.Feb.2011, 06:15:57 p.m. »
Pentru ca am crezut ca si Suzuki, fiind o marca japoneza, are standarde de calitate.

asa este sunt de acord...dar fi sigur ca toata politica asta de marketing este inclusa in pretul "consumatiei" ... uitate la pretul unui Auris echivalent ca si performante cu Sx-ul sau la pretul lui Urban Cruser masina de clasa ceva mai mica...asa si apropo de acesta stiati ca a luat 3 * euroncap (http://www.euroncap.com/results/toyota/urban_cruiser/2009/391.aspx), deci, care este concluzia???

...vrei servicii premium, platesti premium si nu este sigur ca satisfactia va fi e masura pretului.
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline BigAir

« Răspuns #196 : 28.Feb.2011, 06:23:02 p.m. »
va spun eu orice masina ati avea ati gasi ceva ce nu se potriveste cu voi sau cu stilul vostru de viata, mereu se poate gasi o mica sau chiar f mica chichitza care sa deranjeze peste masura, asta pana intr-o zi cand te hotarasti sa schimbi masina cu ceva mai tare iar dupa 2, 3 luni o luam de la capat cu nemultumirile legate de noua achizitie, e natura umana prin definitie, vrem tot mai mult asta e si nu ne putem impotrivi.
  • Skoda Octavia 3 combi

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #197 : 28.Feb.2011, 06:34:40 p.m. »
Corect. Si as mai adauga eu ca sentimentul de dezamagire scade proportional cu numarul de km parcursi. Indiferent de probleme, atunci cand sunt la volanul ei eu ma simt foarte bine si imi face placere sa o conduc cat mai mult, ceea ce va recomand si voua.  :)

Offline macmat

« Răspuns #198 : 28.Feb.2011, 06:43:42 p.m. »
Daca ar fi omenosi ar corecta termenul de garantie pt.principalele bube(caseta,timonerie c.v.,bucsi bara stabilizatoare,scaun sofer etc...)peste cei trei ani ,urmind sa se raporteze doar la cei 100.000 km.Multi dintre noi implinim ,,virsta maturitatii=3ani ,,  fara sa ne apropiem de suta de mii de km, si prin urmare avem de pierdut fiindca toate defectiunile ,,de lot,, apar din cauza rularii(km) .

Offline Laurentiu

« Răspuns #199 : 28.Feb.2011, 06:45:36 p.m. »
Explicatia este ...
..... ca s-a terminat cu calitatea si cu fiabilitatea. Azi se merge mult pe cantitate si pe "denumirea firmei" ce si-a cistigat un renume in timp. Am mai spus-o si o mai repet: scoteti-va din minte ca o masina facuta azi, va tine cit a tinut si o dacie cumparata in 1968-1970.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!