Autor Subiect: Dezamagiri SX4  (Citit de 40431 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline macmat

Re: Dezamagiri SX4
« Răspuns #180 : 27.Feb.2011, 12:09:22 p.m. »
Orice are o posibila rezolvare macar: se poate lipi o bucatica .........
La rezolvarea asta ma gindisem si eu dar mi-e teama sa nu ma-ncurce cumva la frinare;e suficient sa se intimple o singura data.... Solutia am mai vazut-o pe vremuri la soferii de autobuze:unii aveau o caramida in preajma pedalei.

Offline Laurentiu

« Răspuns #181 : 27.Feb.2011, 02:50:47 p.m. »
...mi-e teama sa nu ma-ncurce ...
Da, stim cu totii povestea cu drobul de sare.
Cu teama in suflet vom ramine fara progres.  :)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #182 : 27.Feb.2011, 04:11:04 p.m. »
Dragi colegi suceveni
Cred ca daca va suna dealerul de la care ati ati cumparat Suza nuconstituie o dezamagire... Mai ales daca va intreaba daca sunteti ferititi.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline marius34

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #183 : 27.Feb.2011, 06:40:00 p.m. »
macmat-@fara suparare ce numar porti la papuci?
Eu nu am sesizat ca pedala ar fi prea inalta.Eu port 41. :-?

Offline BigAir

« Răspuns #184 : 27.Feb.2011, 09:27:44 p.m. »
nici la mine nu am sesizat sa fie pedala inalta. ai incercat sa lasi putin cablul de acc.? nu stiu cum se lasa dar maine fac o investigatie scurta, eu personal nu vad de ce nu s-ar putea regla lucrul acesta.
btw: am 40 la papuci.
  • Skoda Octavia 3 combi

Offline BXXENL

« Răspuns #185 : 27.Feb.2011, 09:56:19 p.m. »
Pedala este electronica.  Mie mi se pare foarte ok pozitia, si eu am picioare mici, si merg cu scaunul destul de ridicat si dat in spate.  Aveam impresia ca e cam mica in schimb cursa pedalei, pana am gasit pus sub pres vreo 4 carpe.  :-t Pusese tata cand a vazut ca s-a rupt presul si acolo au ramas. Si ce ma mai rugam eu in depasiri de masinuta :fluier:
  • SX4 1.5
Alex

Offline macmat

« Răspuns #186 : 27.Feb.2011, 11:22:39 p.m. »
Port 42 da'  nu cred ca aici e broblema.  Nu stiu cit de bine m-am facut inteles dar eu m-am referit la unghiul mic (spre 90 grade)pe care-l face gamba cu talpa in momentul in care apas doar putin pedala de acceleratie.Unghiul amintit,in conditii ,,nestresante,, are o valoare spre 120 grade.Probabil ca totul e un lant de slabiciuni cauzat de pozitia (mea si a altor citiva)la volan.

Offline cristian_ionescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 236
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #187 : 27.Feb.2011, 11:25:56 p.m. »
Am scris si acum ceva timp despre treaba cu reglatul coloanei de directie de adancime. Insa, asa de oftica unora, o sa mai scriu. Sunt dezamagit in continuare de bucsile care scartaie de parca se rupe masina, de scaunul care a inceput sa zdragane si el, de scartaielile din bord, de cutia de viteze, de faptul ca nu-mi place uneori cum o ia la cheie, de caseta de directie, de chederul de la parbriz, de niste probleme de-a dreptul prostesti cu instalatia de climatizare, de faptul ca am 4x4 doar pana la 60km/h si nu cand am eu chef. Si pe langa toate astea nu inteleg de ce exista unii care cred ca trebuie sa dai 'jdemii de euro pe o masina ca sa functioneze normal. De exemplu de ce soacra-mea conduce un Polo de unspe mii de euro (luat de nou) care nu are nici pe dracu', de mai bine de 4 ani? Pentru ca aia sunt "mai nemti" , iar Suzuki e facuta in Ungaria, d-aia! Imi pun intrebarea daca cumva un specimen facut in Made in Japan are aceleasi handicapuri. Si mai exista unii care se consoleaza cu ideea ca sunt si masini mai scumpe care fac probleme. Da, probabil... una la un lot de cateva mii. Veti zice ca d-aia se da garantie.
Si inca ceva. Am dat aproape saispe mii pe masina asta, dar nu am dreptul sa fiu nemultumit, pentru ca am dat doar saispe mii. Dar daca ar fi costat doar doua mii? Inseamna ca o puteam duce direct la casat, ca deh! a costat doar 2 mii. Si ca sa invart ciobul mai adanc in rana, am noroc si de un "service autorizat" Suzuki in Ploiesti, de toata scarba. Pacat ca nu stiu japoneza. Ca dadeau de dracu' orezarii.
Suzuki SX4, GS 1.6 4WD

Offline Laurentiu

« Răspuns #188 : 27.Feb.2011, 11:34:59 p.m. »
Ca dadeau de dracu' orezarii.
Roaga-te sa nu inventeze lingura ca altfel, dam noi de dracu'. ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #189 : 28.Feb.2011, 12:38:52 a.m. »
Pentru ca aia sunt "mai nemti" , iar Suzuki e facuta in Ungaria, d-aia!

Presupun ca stiai asta da la inceput, ce nu ai cumparat atunci si tu un Polo sau un Golf?