0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ciudat mod de gandire ai
Poti scoate oamenii din comunism dar cu scosul comunismului din oameni e mai greu...
Deja dupa ce am citit(mai ales comentariile), parca as da subventia mea la caldura(care n-a prea fost anul asta!), unui cetatean care si-a construit la curte o casuta(cu 1-2etaje) si nu poate beneficia si el.
eu [...] nici nu ma consider asa bogat incat sa platesc Gcal la pret intreg. [...] Si apoi vine X si spune ca nu trebuie subventie, ca noi cei de la bloc ne lafaim si suntem chiar bogati si putem plati pret intreg.
Pierderile din retea sunt nu de ani, de zeci de ani si atunci, ei, constienti fiind ca nu-ti pot livra un agent termic la parametrii normali, iti aplica aceasta subventie care aduce, sau reduce de fapt costurle beneficiarului la valoarea adevarata a agentului livrat !
Ce uitam noi (si eu am un exemplu in fata usii apart.) este faptul ca in aceste apartamente locuiesc o multime de familii de pensionari, care au chiar venituri/pensii f. mici, ca sa nu zic la limita saraciei, si care chiar n-ar putea plati 1500lei/luna.
Ce uiti tu sa spui in postarea ta, este faptul ca locuiesti tot intr-un bloc construit de comunisti, ca primesti caldura tot din sistemul centralizat(comunist) si ca o platesti tot subventionata ca pe vremea comunistilor !
@enicky, mie mi-e clar. Orice ai scrie poti reveni in postarea ulterioara si cu o gratioasa pirueta....
Cat despre reflexul meu comunistoid, pe care crezi ca l-ai sesizat, parerea mea este ca tu despre comunism stii cam cat stiu eu despre Balcescu(de ex.) , iar pe mine ma cunosti putin spre deloc, deci afirmatia este nefondata d.p.m.d.v !