Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857181 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Au obosit sa o ia iar de la capat si sa fie nevoiti sa le explice si altora ca ei au fost primii aici.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Online ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: enicky

Offline enicky

Asta fiindca tot vorbeam zilele trecute de ministrul cu 5 secretari de stat si un colegiu... :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Sefer Jesirah

Apropos de ditrau
E un fals! Daca era adevarat, ar fi spus: maine vine doua srilankezi, ...  =))
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline shpeedy

Potential de ura pare ca avem - https://m.hotnews.ro/stire/23640827#.XjkYYNC-QT8.facebook

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Nu noi, sunt cei ce isi spun "ünguri"si sunt doar...sovini   X-(
Go Terios!!!:)

Offline shpeedy

Imi vine greu sa cred ca toata strada aia din Cluj este populata doar de etnici maghiari... Frica mi-e ca avem un cumul de factori la nivelul unei parti a populatiei Romaniei (indiferent de etnie) - propaganda nationalista/anti-migrationista/rasista din surse interne si externe, pe fond de lipsa de educatie si interese dintre cele mai meschine...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Sefer Jesirah

Frica mi-e ca avem un cumul de factori la nivelul unei parti a populatiei Romaniei (indiferent de etnie) - propaganda nationalista/anti-migrationista/rasista din surse interne si externe, pe fond de lipsa de educatie si interese dintre cele mai meschine...

Adevarat si trist, in egala masura! Cu toate astea, sunt altii care ne intrec, doar ca o fac cu zambetul pe buze, vorbind frumos si pe la spate!
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Online ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

Doar un clickbait...  :mester: