0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Pai guvernu' de acum nu e tot liberal?!Au ajuns sa mi se para irelevante si alegerile astea ce stau sa vina.
Care ar fi șansele ca preluarea a puterii de către liberali în toamna sa coincidă cu o noua criza economica?
deci dupa 4 luni inca n-au terminat reorganizarea ministerelor, iar sotia inca nu si-a luat salariul, cam asta se intampla la statul ai carui angajati sunt intepati de cate ori apare ocazia... Guvernul nu dă destul, nu e prea generos. : El nu e in stare sa dea salarii, dar altceva...
[...]...A greși e omenește dar a persista in greșeală este prostește...
Nu stiu care de cine este indragostit, cat monopol si pe ce are, deocamdata vad doar incompetenta dublata de aroganta, iar din explicatiile voastre n-am inteles cand va lua salariul si cand ne vom achita rata si celelalte...
.... te izbesti de rautatea celor din jurul tau si neintelegerea lor ... de bolovanul greoi numit birocratie de care te impiedici daca vrei sa faci ceva in relatia cetatean-stat......prefer sa platesc taxe in alta tara, unde muncesc corect, si beneficiez si eu si familia de un tratament corect din partea autoritatilor.