0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Corect, n-au gasit altceva cu care sa i-o traga ministrei si o apuca si presa de unde poate.[...]
Articolul nu mi s-a parut tampit, eu l-am citit pe tot si am inteles..., dar nu suntem toti la fel.
Asta e doar o fenta trista:
CitatAsta e doar o fenta trista: Din pacate nu este nici fenta nici mentalitate, este o realitate trista : ai venit din opozitie, toata lumea asteapta sa indrepti ce-au stricat predecesorii tai si prima ta actiune este sa-ti trimiti consilierul sa rezolve problema liftului(liftierei) din cladire. Si am mai inteles ca dna ministru s-a mai si laudat pe fb cu actiunea ei. Cine are fb poate verifica. Cred ca toti aveam alte asteptari de la dansa(probleme cu alocatii, pensii, ajutoare soc., etc.).Eu zic ca ar trebui privita mai in profunzime situatia si nu cu superficialitate. Din fapte marunte cunosti omul.
[...]P.S. Ultima ora : dna ministru tocmai a dat dispozitie sa se desfiinteze ghiseele de la casa de pensii si pensionarii sa stea pe scaun(nu in picioare si aplecati) in fata functionarului !(interviu dat la tv.)