Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857182 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Nu ne-am bucurat unii dintre noi de cresterile de salarii de cate doua procente (ori alte beneficii similare), fara sa ne gandim putin de unde vin banii (cum ar fi de la reducere/taierea investitiilor in sistemul de sanatate ori de la educatie)?

Ca sa te corectez ....de zeci de procente....
In rest, ai perfecta dreptate.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline solymir

Cred ca a vrut sa spuna doua cifre.
Dar da, in tarile unde s-au luat rapid masuri draconice e tinuta sub control. S-a miscat greu, ca orice regim autocratic, dar totusi eu consider ca China s-a miscat exemplar.
Eu unul personal cred ca in Romania va fi o catastrofa similara cu Italia. Poate mai rau.
Si mai rau decat oriunde va fi in State. Finalmente, bursa, oamenii, lumea incepe sa vada ca Trump e doar un imberb cu vorbele la el incapabil sa conduca intr-o situatie reala.
Era o vorba:
1. Good times breed idiots.
2. Idiots bring hard times.
3. Hard times bring good people.
4. Good people bring good times.
5. Repeat

Din pacate cred ca suntem abia la inceputul pasului 2...
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

The following users thanked this post: shpeedy, toma

Offline shpeedy

Scuze, doua cifre in procente, asa cum ati sesizat...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline enicky

Coronavirus în România: 5 noi cazuri confirmate, toate în București. Bilanțul a urcat la 64

In alta ordine de idei, nu stiu ce are sula cu prefectura, ca doar acum sunt la putere ce-i "buni", care se pare ca nu au reusit decat sa amplifice derapajele, hotiile, incompetenta, iresponsabilitatea  celorlalti, ba mai mult, scormonim in rahat, in loc sa vedem ce putem face acum, in acest moment !!!

Ce a facut Ungaria !

Ce a facut Cehia !

Ce a facut Serbia!

Romania n-are guvern !

A venit weekend-ul, hai sa lasam Mall-ul, parcurile, fast-food-urile, in supermarket sa nu mai mergem decat un membru al familiei si sa stam cuminti in casa, sa folosim aceste momente cand putem avea familia reunita.

Hai sa respectam niste reguli minime de igiena prin autoizolare, sa nu le luam in deradere, deci sa incercam sa n-ajungem ca Italia !!!
« Ultima Modificare: 13.Mar.2020, 09:49:17 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

Ce-ti mai place sa plasezi problemele la altii...

Nu spuneai tu ca nu e nevoie de atatea reguli, ci e suficient bunul-simt? Na, acum bunul-simt al unora spune ca trebuie sa fuga din carantina, din izolarea la domiciliu samd...

Nu stiu de unde ai ajuns la concluzia ca astia de acum ar fi aia "buni" - cam greu de spus "buni" in conditiile in care si ei sunt parte a distrugerii facute in ultimele 3 decenii. S-a vazut aseara cat de "buni" sunt cand au pus niste interese politicianiste in fata interesului (imediat) al acestei natii...

In mocirla asta in care am ajuns, poate nici noi nu mai stim ce inseamna "bun"...

« Ultima Modificare: 13.Mar.2020, 10:01:29 a.m. de shpeedy »

Offline solymir

Cum adica bo$$ sa nu ne ducem noi la un gratarel sa vada lumea ce bani am facut in italia?
Bine ca e mai urat in week-end. Partial, parca as vrea o vreme d-aia scarboasa - ori ploaie intr-un cum a fost intr-un an, ori o zapada tarzie cum a fost in altul, sa nu mai aiba lumea chef de iesit (navasta-mea included, se uita la geam impreuna cu pisicile, mai are putin si sare si ea la pasari)
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

The following users thanked this post: NicNic, saureign

Offline hugbear

O veritabila hartie de turnesol va fi aceasta pandemie pentru societatea umana (la nivel global, european, al Romaniei) - o sa se vada cat de pregatiti suntem pentru asta.

Și aș completa: ADEVĂRATA față a omenirii, în mare, și a românimii, în mic, o vom vedea când va fi găsit antidotul, și (cel puțin în primă fază) nu va fi destul pentru toți.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

The following users thanked this post: shpeedy, NicNic, toma, saureign, solymir

Offline NicNic

[...]
Și aș completa: ADEVĂRATA față a omenirii, în mare, și a românimii, în mic, o vom vedea când va fi găsit antidotul, și (cel puțin în primă fază) nu va fi destul pentru toți.

Cred ca deja putem avea un indicator al nivelului de civilizatie atins de fiecare societate in parte, ori la nivel global.
Acest indicator ar fi procentul de asigurare a antidotului la nivelul populatiei, cat si la nivelul celor deja virusati.

Abia astept sa vad astfel de date ...   :-S
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline shpeedy

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890