Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857182 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Când vezi o vita de maxim 35 de ani cu gândire de baba speriata de biserica realizezi ca nu prea mai sunt sanse sa ne vindecam ...

De parca n-am sti .... nu (cred ca) era cazul ca asta sa apara pe post...

Adica daca nu vedem, înseamna ca nu exista. Simplu, nu?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline shpeedy

Situatia mi se pare cel putin dubioasa...

Pentru ca stiam ca numele respectivei comune prahovene avea o legatura cu Lidl, am gasit ca aceasta comuna are o prezenta serioasa de capital privat (http://www.ecologic.rec.ro/articol/read/afaceri-finantari/12021/). Acuma, la ce performante financiare are doar Lidl, m-as astepta ca la bugetul comunei sa se fi strans niste sume consistente. Cu toate astea, imaginile din clipul video nu lasa impresia (drumuri de pamant, aspect prafuit al urbei) ca s-ar fi facut ceva investitii care sa arate locuitorilor cam ce inseamna prezenta unor investitii straine la ei in urbe. Dincolo de nestiinta localnicilor si de propaganda voit-nationalista diseminata fara scrupule pe diferite canale in societatea romaneasca a ultimilor nshpe decenii (nu numai a ultimilor 3), se adauga si opacitatea autoritatilor locale cu privire la investitii...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline enicky

Când vezi o vita de maxim 35 de ani cu gândire de baba speriata de biserica realizezi ca nu prea mai sunt sanse sa ne vindecam ...

Adica daca nu vedem, înseamna ca nu exista. Simplu, nu?
      Pai daca n-a iesit din sat decat sa-si faca buletin, ce pretentii ai?!
 Numai daca treci pieton prin sat, se uita toti la tine ca la urs, dar sa mai vina niste straini(si chinezi!) sa le strice lor "habitaclul"(cu toate ca au parc industrial)?! Adica si daca ii vad si daca nu-i vad la tv., nu ma mira reactia !

In speranta ca imaginile sunt chiar din satul cu pricina..., tocmai citeam despre noul sediu LIDL.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

In speranta ca imaginile sunt chiar din satul cu pricina..., tocmai citeam despre noul sediu LIDL.

Spune in prefata ca este un complex in Aviatiei...

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline toma

Nu e doar furt... e industrie:  Marele Furt Românesc se vede din spațiu

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: shpeedy

Offline enicky

Câtu cred ca de asta s-a retras, stie ceea ce nu stim noi si nu a vrut sa fie în prima linie de raspundere în calitate de prim-ministru.
   Evident ca stie si nici nu-i greu de prevazut de altfel !!! Nu vad decat fuga de raspundere si lipsa de bun-simt!
 Virusul a venit din Italia si la acest moment avem 700 000 de persoane venite din Italia si intrate in tara, deci e de prevazut ce urmeaza in urmatoarele doua saptamani !!!
   E clar ca dl. Citu n-a vrut sa-si asume responsabilitatea gestionarii situatiei !
   Tot la fel de clar este ca declararea Starii de Urgenta ar simplifica mult aplicarea tuturor regulilor ce trebuiesc respectate ptr. a stopa propagarea virusului si s-ar asigura rapid cadrul legal necesar tuturor companiilor atat private cat si de stat pentru a respecta indicatiile Grupului de Comunicare Strategica.
    Altfel, daca vom haladui in continuare pe strada, in magazine si tramvai/metrou, China scrie pe noi !!!
    La acest moment aveai doua exemple clare in fata, ce mai astepti sa se intample ca sa nu mai permiti intrarea in tara a celor ce vin din zonele "rosii" : China, Italia, Spania ??!! Si nu azi, de acum o saptamana trebuia luata masura !!!
Pe cine isi inchipuie ca tin in carantina/izolare, oameni care de dragul bauturii, fug din izolare si mai fac si accident cu masina ?!

Astazi, la ora la care scriu, trebuia sa avem si guvern si o serie de masuri/OUG adoptate !! :-j

Altceva n-am ce sa zic, decat : vai-de-capul nostru !! :-((
« Ultima Modificare: 12.Mar.2020, 11:56:53 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

700.000 e totusi o cifra cam alarmista, nu crezi?
Eu zic ca mai mult de 50.000 nu au venit.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1659
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Stai ca acum sosesc din Spania si Germania.
Problema nu este ca vin, problema este ca se dau ei smecheri si fenteaza autoritatile referitor la tara de un sosesc. 
Eu cred ca daca nu luam noi singuri masuri minime ajungem in prapastie. Cu ai nostri politicieni o sa devenim o tara pustie  X-( X-(
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline shpeedy

O veritabila hartie de turnesol va fi aceasta pandemie pentru societatea umana (la nivel global, european, al Romaniei) - o sa se vada cat de pregatiti suntem pentru asta.

Nu stiu de ce ne miram ca nu se respecta regulile (de carantina, de izolare, de revenire in tara dintr-o zona afectata) - nu asta a girat o parte semnificativa a societatii (sa ne ghidam dupa "bunul-simt", nu dupa reguli/lege)?! Nu ne-am bucurat unii dintre noi de cresterile de salarii de cate doua procente (ori alte beneficii similare), fara sa ne gandim putin de unde vin banii (cum ar fi de la reducere/taierea investitiilor in sistemul de sanatate ori de la educatie)?! Sau cum am girat/am inchis ochii la toate derapajele, hotiile, incompetenta, iresponsabilitatea celor pusi acolo sus pentru a ne reprezenta si a lucra in interesul nostru...

E adevarat, in absenta unui antidot, toate sistemele - chiar si din tarile dezvoltate - sunt coplesite in fata pandemiei, dar ce face diferenta este castigul de timp asigurat de respectarea regulilor, precum si de dotarea medicala (mai multe locuri de terapie intensiva, acces la mai multe echipamente de respiratie artificiala pentru cazurile grave).

Dincolo de grija pe care am acordat-o sistemului imunitar al societatii in ansamblu, vine si grija pe care am acordat-o fiecare propriului organism. Om vedea...

The following users thanked this post: toma