Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857182 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online ntire2000

Multumim de "încurajari".  :-))

PS: sunt IT-ist, cam am idee; care mai apucam, o sa avem o batrânete cu "perversiuni".
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Fujitsu

Pilonul I se bazează pe solidaritatea între generații.
La ora actuala pensia este cca. 25 - 30% din salariul brut. Deja e puțin. Cumva tot vor trebui menținute la un nivel cat de cat acceptabil - să asigure necesitățile de bază.
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
"Si dai si lupta"...si vine Tudor Gheorge sa ne spuna ca suntem degeaba...ca tot ei...numai ca nu-i lasa ai dracului nemernici straini...Daca imi iau cetatenia, ma ridica alde "Tudorel" in furci cand ajung in tara?
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline NicNic

@Costique:
Nu are nimic cu tine alde "Tudorel".
Doar propune o tema de gandire, cu tema nationalista.
Este un artist. Nu il vad politician.

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline toma

Voi sunteti fericitii ce vor apuca somajul in masa si reducere timpului de lucru ca urmare a activarii AI. Sincer , mi-e teama ca politicienii habar nu au ce se intampla. Si nici inginerii, in majoritatea lor...

Asta e un mod de a vedea lucrurile. Dar la fel s-a spus si despre revolutia industriala si despre alte salturi ale tehnologiei... si totusi lumea nu o duce mai rau ci dimpotriva. Asistam le cea mai prospera perioada din istoria umanitatii. Daca e sustenabila sau nu, nu cred ca poate demonstra cineva cu adevarat, fiind vorba despre o problema prea complexa. Unele meserii o sa dispara si altele noi o sa apara.
Poate AI-ul va ajuta la rezolvarea mai rapida a unor probleme la care mintea umana inca nu le-a gasit solutie. Nu vad AI-ul ca pe o amenintare, dimpotriva vad o mare de posibilitati si ocazii care se vor deschide.

Ce este adevarat insa e ca ritmul in care se schimba lucrurile este din ce in ce mai rapid si omul este in general reticent la schimbare. Cine tine pasul va fi avantajat, dar la fel a fost mereu in istorie.

« Ultima Modificare: 31.Ian.2020, 05:27:37 a.m. de toma »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

Ca tot se vorbeste de carti de munca : dupa ce vad eu ca apare in presa, se pare ca dna ministru nu este cea mai abilitata persoana sa faca asemenea afirmatii, avand in vedere ca d-abia a invatat unde este ministerul(sau stie soferul!), pe de-o parte, iar pe de alta parte se pare ca are preocupari muuult mai serioase decat cartile noastre de munca.
  Iata ce spune CAPITAL :
   Cazul liftierei concediate de ministrul Muncii a făcut mare vâlvă. Femeia a fost dată afară pentru că Violeta Alexandru a considerat că minister nu este nevoie de o persoană care să apese pe un buton.

Se pare ca dna ministru are abilitati deosebite in ...apasarea butoanelor !!! Cinic...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

Mie mi se pare mai cinic sa iei 2000 de lei ca sa te plimbi cu liftul în fiecare zi apasând pe butoane.
Hai sa fim seriosi, sunt muncitori angajati în firme private care lucreaza în adevaratul sens al cuvântului pentru banii astia.

PS: Stiu un baiat de la o vulcanizare care nu câstiga atât, ca sa nu mai vorbim de conditiile de munca.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline rexkrokiDAU

E greu să alegi grâul de neghină din acest articol tâmpit, dar dacă am înțeles eu bine femeia tot la privat e angajată. Deci de cel puțin 12 ani banii publici intră într-un buzunar privat pentru un lucru fără sens. Aici e buba.

Online ntire2000

Firma probabil aleasa pe "sprânceana".
Ce, dealerii îmi vând masina cu conditia ca sa platesc si un sofer agreat de ei, ca altfel pierd garantia ?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Mie mi se pare mai cinic sa iei 2000 de lei ca sa te plimbi cu liftul în fiecare zi apasând pe butoane.
  Femeia nu era angajata ministerului, ministerul are contract de mentenanta cu o firma de intretinere care prevedea si necesitatea liftierei, intru-cat liftul era foarte vechi si modul lui de functionare fiind mai complicat, se pare ca nu era asa simplu de manevrat ca cele moderne. Sunt lifturi vechi la care se inchid doar manual cele 2 usi  (daca tragi de ele), exista o maneta de actionare, plus niste butoane. "Pe spranceana" n-ai cum s-o alegi, ptr. ca majoritatea firmelor fug de asemenea lifturi antice.
  Cat despre comparatia cu baiatul de la vulcanizare, e fara sens, vino tu in Bucuresti sa traiesti cu 2000lei.

Articolul nu mi s-a parut tampit, eu l-am citit pe tot si am inteles..., dar nu suntem toti la fel. Tampita este actiunea in sine !

Dar posibil ca ptr. femeie, orice sut in fund, e un pas inainte.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip