Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857182 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Dezvolta, te rog, sa intelegem corect.....
   Pai o intelege fiecare cum vrea, cu toate ca d.p.m.d.v. are un singur sens !

Ma rog, se pare ca vorbesti in numele mai multor, sau a unora dintre cititori... sau pur si simplu te-ai erijat tu in reprezentant...whatever.

Daca tie chiar iti trebuie lamuriri suplimentare, eu voi fi condescendent si te voi lasa pe tine sa alegi ce este mai bine pentru un domn/doamna in varsta : sa stea comod/civilizat pe un scaun, fata-in-fata cu functionarul, sau in picioare si aplecat, chinuindu-se sa relationeze cu functionarul prin gaura  unui paravan !

P.S. Si cum sa scapi de tinicheaua care ti-ai pus-o singur/cum s-o dregi/cum s-o scoti, te faci ca nu stii/n-ai vazut/n-ai auzit, si-o arunci in curtea celuilalt si nici gura nu-ti miroase...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline NicNic

Hei, hai ca nu te-ai fi suparat pe mine, tizule ...
Fac si eu conversatie cu tine ...

PS.: Tot pe acest topic, ca sa nu se piarda din numarul postarilor.  :)
Mi-au zis unii ca nu s-ar contabiliza cele din aria de pacalici.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

Fac si eu conversatie cu tine ...
   Nici vorba de suparare, dar uite, de dragul conversatiei, iti spun ceva :
Tare m-as bucura ca stirea pusa de mine sa fie un fake, sa ma/ne fi pacalit psd-ul cu o gogorita IT-ista ! Si stii de ce?
  Pentru ca atunci ar insemna ca dna ministru chiar se ocupa de chestii serioase din minister si nu de nimicuri legate de liftiera, portar, etc., ceea ce mi s-ar parea normal.

Ar mai fi avut respectiva dna o actiune, nu stiu daca buna sau rea, dar destul de brutala, din cate imi dau seama :
  Mihai Tomescu, singurul demnitar român cu dizabilități, a aflat pe facebook că a fost demis
   Cu ce-o fi gresit acest om?!!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

Fara suparare secretarii de stat sunt numiti si revocati politic
Daca nu mai avea sustinere politica , asta e
E functie politica,
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline enicky

E functie politica,
   Pai era pus de Ciolos, nici macar nu era psd-ist si nici ei nu l-au dat jos...

Offline shpeedy

Nu iau apararea PNL-ului si Guvernului...

Dar sunt cativa oameni p'acolo care ar avea sanse sa faca ceva. Si cu cat lāturile vārsate in capul lor sunt mai mari, cu atât inclin sa cred ca sunt pe drumul cel bun...

Pentru ca atunci ar insemna ca dna ministru chiar se ocupa de chestii serioase din minister si nu de nimicuri legate de liftiera, portar, etc., ceea ce mi s-ar parea normal.

Alea pe care le vezi tu ca nimicuri (apropo, eu nu am regasit sa se ia de liftiera, ci doar a spus ca nu va beneficia de respectivul serviciu caruia nu-i vede sensul) sunt de fapt foarte importante in ideea transmiterii unui mesaj cum ca activitatea unui ministru presupune si altceva / se poate face si altfel, fara risipa inutila...

Cred ca cel mai bine a surprins CTP "valoarea" actului jurnalistic facut de Antena pe marginea acestui (non)subiect - https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/social/ctp-despre-cazul-liftiera-de-la-ministerul-muncii-ce-spectacol-am-putut-sa-vad-rar-1253444

Ar mai fi avut respectiva dna o actiune, nu stiu daca buna sau rea, dar destul de brutala, din cate imi dau seama :
  Mihai Tomescu, singurul demnitar român cu dizabilități, a aflat pe facebook că a fost demis
   Cu ce-o fi gresit acest om?!!

Pai era pus de Ciolos, nici macar nu era psd-ist si nici ei nu l-au dat jos...

In articolul din Fanatik (unde dreaq gasiti, nene, publicatiile astea fantoma de-si dau fwd la 'stiri' una alteia si astfel se legitimizeaza reciproc?) spune "Mihai Tomescu a fost numit ca președinte al autorității de Guvernul Cioloș şi păstrat în această funcție de Cabinetele PSD."

Pastrat pe dreaq... Iete faptele:

Martie 2017 (cateva luni de la castigarea alegerilor parlamentare de PSD) - https://www.news.ro/social/adrian-vlad-chiotan-este-noul-presedinte-al-autoritatii-nationale-pentru-persoanele-cu-dizabilitati-1922403608022017031116830006

Septembrie 2019 (ALDE se desparte de PSD) - https://lege5.ro/Gratuit/gm2dgojtge3q/decizia-nr-230-2019-privind-eliberarea-la-cerere-a-domnului-adrian-vlad-chiotan-din-functia-de-presedinte-cu-rang-de-secretar-de-stat-al-autoritatii-nationale-pentru-persoanele-cu-dizabilitati

Urmata de - https://lege5.ro/Gratuit/gm2dinbuhe2a/decizia-nr-238-2019-privind-numirea-domnului-mihai-tomescu-in-functia-de-presedinte-cu-rang-de-secretar-de-stat-al-autoritatii-nationale-pentru-persoanele-cu-dizabilitati

Noiembrie 2019 - https://lege5.ro/Gratuit/gm2tcnrsgaya/decizia-nr-413-2019-pentru-eliberarea-domnului-mihai-tomescu-din-functia-de-presedinte-cu-rang-de-secretar-de-stat-al-autoritatii-nationale-pentru-persoanele-cu-dizabilitati

Deci Mihai Tomescu a fost dat jos de PSD si, dupa mai bine de 2.5 ani, pus la loc, tot de PSD.

Acuma, cand vii cu un Guvern de compromis, de sacrificiu, cu legitimitate/suport la limita, si trebuie sa faci chestii nu-ti ridici un semn de intrebare "bai, da' de ce l-a pus PSD inapoi?" Dar tinand cont de timpul relativ scurt avut la dispozitie pentru a face ceva cu guvernarea, exista posibilitatea sa nu-ti permiti sa mai astepti raspunsul la intrebare, faptul ca a fost pus de PSD ridicand suficiente semne de intrebare...

Hai, mai baga o fisa cu privire la Ministrul Muncii...

Si in timp ce noi combatem p'aici pe niste non-subiecte, intr-un sat din Harghita tocmai s-a pierdut razboiul propagandistic dus de Fidesz/Viktor Orban pe teritoriul tarii noastre (o analiza interesanta - https://balkaninsight.com/2020/01/30/living-like-in-hungary-orban-bankrolling-romania-ethnic-parallelism/). Trist...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

The following users thanked this post: enicky

Offline enicky

Citat
Nu iau apararea PNL-ului si Guvernului...
  Da' nici nu m-am gandit la asa ceva !

Cum sa cred una ca asta, dupa ce ai cautat in(cel putin) 6(sase) site-uri, m-ai citat pe mine de 3(trei) ori si ai scris vreo 25(douazecisicincinci) de randuri(asa iese pe laptop, pe tel. cred ca de 5x mai mult), ca iei apararea pnl-ului !! :)

Unu.Sincer, n-am atata timp sa disec cv-urile si activitatea politicieni/partide(prebleme curente cu serviciu, acasa, market, etc.) :pardon:
   Doi. Suntem(cel putin pe ast subiect) pe artere  diferite, in sensul ca ce vad eu "nimicuri", tie ti se par "foarte importante"(am inteles ca poate sa dea afara de la opinca pana la vladica), asa ca n-am ce comenta !!!

P.S. Fiindca vad ca te pricepi mai bine la politica, iti mai vand un pont de analizat : Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor(dupa mine sunt doua ministere prea importante ca sa le unesti!!!) are un HG de infiintare?(la 3 luni de la alegeri!)
Dar Agentia subordonata fostului minister al comunicatiilor(acum desfiintata!) are HG de infiintare si daca nu are, cum primeste salariile?
   Cum se descurca dl ministru si cu santierele si cu IT-ul ? Chiar foarte bine se pare, cu 5 SS si un... colegiu ! :-))
« Ultima Modificare: 02.Feb.2020, 02:22:25 a.m. de enicky »

Offline Utilizator_Anonim

Apropos de ditrau
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: Costique

Online ntire2000

Mai grav e ca vor autonomie în autonomie.....  :-O
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

... vor autonomie în autonomie.....  :-O
  Deci va fi concurenta mare pe autonomie ! :-))