NicNic şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
...dar haideţi să fim sinceri cu noi: nu există SI “la privat” angajaţi care lucrează mult mai puţin în raport cu alţi colegi? Eu zic că da...
P.S. Iar parerea mea este ca daca s-au marit salariile la bugetari, obligat-fortat s-au ridicat si la privat. Sau tu erai mai multumit cu vreo doua sute de euro?
[...] CitatAcolo se comenteaza despre situatia bugetarilor.Eu in paragraful anterior vad "privat", sau trebuie sa-mi pun ochelari, poate apare si bugetari ? Adica citezi una si comentezi ...pe langa ? Adevarul e ca totul s-a schimbat, deci nici limba romana nu mai e ce-a fost !! Daca tot ai dat citatul, il si comentezi, cel putin eu asa fac . Citezi doar ceea ce te intereseaza, ceea ce vrei sa scoti in evidenta ! Tizule, acum sper ca m-ai inteles ! Weekend placut iti doresc! Ca afara e primavara...P.S. Iar parerea mea este ca daca s-au marit salariile la bugetari, obligat-fortat s-au ridicat si la privat. Sau tu erai mai multumit cu vreo doua sute de euro?
Acolo se comenteaza despre situatia bugetarilor.
Iar cand rezultatele vor fi suficiente, voi avea si eu motive/argumente sa solicit ceva mai mult la salariu.