Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857149 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Pai si pe noi ce ne costa sa fim ca ei?!

Credite iau si la noi autoritatile pentru investitii - tot la ProTV vazusem despre "mirificele" achizitii de autobuze turcesti prin tara (https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3842857).
    Nu ne-ar costa nimic, dar nu prea vad ce companie+banca s-ar inhama la noi la o asemenea lucrare !

Chiar daca ani de zile m-am tot autoconsolat cu ideea ca protv are o atitudine neutra, si le vede si pe cele bune si pe cele rele si la stiri seara pe ei ii urmaream(cand aveam timp)cel mai des, deja vad ca au devenit partinitori, nu mai sunt cat de putin impartiali.
   La urma-urmei probabil ca in loc de 100 de bus-uri turcesti am fi avut 50 Mercedes si atunci ai de ales : calitate sau cantitate. Iar in alta ordine de idei, au si ele o garantie si e chiar bine ca se intampla acum si nu dupa ce ies din garantie.
   Dar am inteles ca urmeaza sa vina si Mercedes in Bucuresti.

Nu mai stiu ce se mai aude cu tramvaiele, ca am inteles ca se cam facuse o gainarie la licitatie, ca sa nu se cumpere romanesti.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

Cred ca a luat turcesti la pret de nemtesti
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim, toma

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

Trist cu Cristina Topescu - la fiecare moarte a unei celebritati hoitarii din presa se hranesc din belsug...

Insa mult mai trist mi se pare ca stirea despre fatuca asta de 7 ani este repede data uitarii.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline enicky

"Cristina Țopescu n-a răspuns la telefon trei săptămâni, dar toată lumea a presupus, firește, că a plecat în concediu."

Credeti ?! Dar sincer!

Ne creeam singuri iluzia ca daca avem n'spe prieteni pe f.b si inst.,  nu suntem singuri! Aiurea !!
Cati dintre ei te-au invitat la o cafea, bere sau la ziua lor? Tu pe cati i-ai invitat ? Dar ai curaj sa-i inviti? Dar ar veni daca i-ai invita? Ei te invita?  Daca ei te-ar invita, te-ai duce?

Sunt doar cateva intrebari, fara raspuns de altfel, din care reiese ca de fapt ne izolam singuri !

21.000 de prieteni(avea pe fb) si nicio lumanare aprinsa la usa casei, niciun doliu, nimic !!!

Cristina Topescu, pentru care am tot respectul, ca si tatal ei, va avea locul ei in istorie, dar e bine sa nu ne amagim singuri...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

Insa mult mai trist mi se pare ca stirea despre fatuca asta de 7 ani este repede data uitarii.

E revoltător și cu siguranță nu e ceva izolat.

Offline ntire2000

Asta este la ordinea zilei.
Este deja normalitate.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline toma

PS: Lasând gluma la o parte, mi se pare de bun simt justificarea edilului, faci un copil ca sa-l cresti/educi tu, nu sa ti-l creasca/educe altii prin contributia lor financiara la binele tuturor.

Daca informatiile din articol sunt adevarate... asta e cu adevarat gluma zilei  =))

Retrospectivă – Pardaillan și Șpagusta

Citat
[...]
Primarul de Târgu Mureș, Dorin Florea, fost prefect țărănist, actualmente independent nu va recunoaște niciodată că de prunc i s-a spus și “Pardaillan”, așa cum umblă zvonul . Nouă ne-a recunoscut barza care l-a adus pe lume și care, supărată de nerecunoștința lui, ajuns între timp om mare, prefect și apoi primar, a lăsat din cioc o anonimă la Poliție, unde a denunțat toată istoria “penală” a acestuia, inclusiv rușinosul nume. Nu știm dacă tatăl său natural, Napoleon Băcăran, rrom sadea din Drăgășani, județul Vâlcea, i-ar fi plăcut să știe ce o să ajungă feciorul său. Poate nu l-ar mai fi dat la orfelinat. Oricum, cariera sa este remarcabilă. Tânărul “Pardaillan” Băcăran a fost înfiat de familia Florea din Brașov, fapt care i-a schimbat destinul. Nu și numele, pentru că în perioada studenției, inclusiv pe diploma de licență, Dorin a fost Băcăran. Abia când a devenit medic stagiar, s-a dat de trei ori peste cap și s-a metamorfozat în Dorin Florea. Firesc, și-a schimbat și certificatul de naștere, subliniind că s-a născut în Brașov.
[...]
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain