Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857077 ori)

NicNic şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

„Vom fi cu adevărat liberi când vom învăța compasiunea, perseverența și curajul”

Citat
[...]
Pe măsură ce timpul risipește miasmele înșelătoare ale comunismului, sper că vom descoperi că patriotismul înseamnă mai mult decât manifeste sforăitoare, și că libertatea are valențe mult mai bogate decât simpul „am voie să spun ce vreau”. Așadar, în opinia mea, ca să fie liberi și fericiți, mai trebuie să-i învățăm pe copiii noștri și: compasiune, perseverență, optimism, curiozitate și, desigur, curaj. (Această listă nu este exhaustivă).
[...]
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: shpeedy, ariciul

Offline ntire2000

Dar ca erau niste betivi, nu se poate?!
 Vedeti c-ati sarit-o p-aia in care chiar un tip si-a pocnit o petarda in gura. :)

La ala care si-a bagat-o în gura vorbim de selectia naturala, atâta l-a dus intelectul, am scapat de unul care oricum respira degeaba.
Dincoace este vorba de cu totul altceva, sunt cei care nu-i lasa (si) pe altii sa traiasca.
Data viitoare poate chinuie un copil sau un batrân, persoane la fel de lipsite de aparare.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline hugbear

Dar ca erau niste betivi, nu se poate?!
Să înțeleg că tu nu reușești să faci diferența între intoxicație alcoolică și comportament psihopatologic?
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline ntire2000

La câti din astia avem deghizati în betivi si prosti (analfabeti, debili, retardati) am început sa trecem cu vederea psihopatii.
Dinca de la Caracal vroia sa faca sex cu niste minore oferindu-le 30 de lei, i se parea o suma rezonabila de care sa-si cumpere fetele niste bomboane si sa fie super impresionate ca sunt curtate de un libidinos de 60 de ani când ele visau la Fat Frumos.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Problema este ca uitam cate situatii a generat si poate genera alcoolul : incepand cu accidente de circulatie si terminand cu jafuri, violuri, crime, chiar crime in familie !!!
   Este adevarat si ce spune @ntire2000 ca de multe ori nu-i poti deosebi unii de altii, sau chiar alcoolul declanseaza boala.
   Dar cazul de la Caracal nu mai are legatura cu alcoolul.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline hugbear

Greșit. Alcoolul nu declanșează nimic. Alcoolul doar estompează inhibiția, ceea ce permite manifestarea comportamentelor latente.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline enicky

Greșit.
    Cum zici tu colegu', eu nu am expertiza in domeniu, doar ce-am vazut/auzit de-a lungul vietii...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline shpeedy

Tocmai ce am vazut la stirile de dimineata - https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3842957

Si da, tipa din reportaj este acea Oana Bogdan, ex-PLUS, ale carei afirmatii cu privire la proprietatea privata au fost rastalmacite / scoase din context si a fost linsata mediatic in tara natala. No problem, ea s-a intors in tara adoptiva si face acolo chestii semnificative pentru respectiva societate. Per ansamblu, cine pierde?

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline enicky

Exemplul si solutia adoptata sunt bune, dar Belgia e Belgia si Romania... nu prezinta atatea garantii ...precum un stat din "Tarile de Jos"...
   Cat de "sarac" era unul din cele mai bogate state ale Europei, asta e alta problema, dar principiul lor este de ce sa facem cu banii jos, cand putem sa facem in rate.
   Noi nu reusim sa facem autostrazi dupa acest sistem, pe cand ale lor sunt mai bine iluminate decat capitala noastra. Am stat acolo vreo 3 saptamani, si am vazut nivelul lor. La ei practic nu stii cand esti in oras si cand ai intrat intr-un sat, iar simtul civic al cetateanului este departe de cloaca de la noi.

Offline shpeedy

Pai si pe noi ce ne costa sa fim ca ei?! De 3 decenii ne tot gasim scuze, dar - in esenta - problema suntem noi...

Credite iau si la noi autoritatile pentru investitii - tot la ProTV vazusem despre "mirificele" achizitii de autobuze turcesti prin tara (https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3842857). Si era vorba de credite de 25, respectiv 60 milioane euro luate la BV si SB. Deci nu prea exista scuze...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci