Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857059 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline suzukisx4x4

• Full Member
  • Mesaje postate: 234
Si eu in seara asta ... si maine dimineata .. cu ce permis ma deplasez ?
In caz de control, spui ca ai permisul la preschimbat (e bine sa ai la tine macar o copie dupa permisul vechi) si nu se intampla nimic daca circuli doar in orasul sau judetul tau. Dovada e mai mult pentru circulatia in tara. Eu am circulat doua saptamani fara permis (era la preschimbare) in oras.
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline sfichiu

La noi in cazul asta se procedeaza astfel:
  -iti da dovada de circultie pe loc sau iti pune o stampila mica-rotunda pe copia de la permisul vechi si asa poti  sa circuli bine-mersi> :(
 -
  • VITARA S ,Matiz

Offline ASZ

Acum am inteles de ce nu au pus stampila pe copia mea de permis ... PT. CA STAMPILA ERA LA SUCEAVA !!!!
Asa ca azi dimineata am ridicat DOVADA pt. permis, am depus actele pt. preschimbarea talonului ... si dupa-masa iar tre sa ma duc sa ridic o dovada .. de data asta a talonului (probabil ca stampila aia mica rotunda era azi dimineata in alt judet/localitate...)

Offline adrian_r5

Eu sint mai greu de cap si nu pricep - de ce mama draqu trebuie sa-ti retina actu vechi inainte de a ti-l da pe cel nou  :-/ :-/ :-/
La fel se intimpla si in cazul cartii de identitate. Ultima data cind mi-am preschimbat CI-ul a fost in 23.09.2010 ... pe la h 12 am depus actele iar seara trebuia sa fiu la Beograd la concert ... noroc ca am si pasaport ca altfel draqu stie ce faceam. Practic in alea 10 zile pina iti da actu' nou nu poti face nimic - nu poti ridica un colet sau o scrisoare recomandata, nu poti semna un contract, la banca nu te baga nimeni in seama ... nu poti iesi din tara ... Si toate astea pentru ca exista niste dobitoci platiti din banii mei si pe care nu prea ii ajuta capu' sa faca o treaba simpla.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline adrian_r5

Deci ... in urma cu 2' suna telefonu' (ala mobil):
- buna seara
- buna seara
- ... efectuam un sondaj de opinie ... daca veti merge la vot pe care din urmatorii candidati il veti vota ? (imi insira o lista cu ceva candidati din Timisoara)
- ati citit Constitutia Romaniei  ?
- da
- si ce scrie acolo despre vot ?
- ca este secret
- ok ... daca stiti despre ce e vorba propun sa ne respectam reciproc si impreuna sa respectam Constitutia
- o seara placuta
- la fel

nr. de pe care am fost apelat este 0737397738

Offline suzukisx4x4

• Full Member
"Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane. In lume va exista o generatie de idioti. "
Albert Einstein

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
La fel se intimpla si in cazul cartii de identitate. ...  pe la h 12 am depus actele iar seara trebuia sa fiu la Beograd la concert ... noroc ca am si pasaport ca altfel draqu stie ce faceam.

Se poate intra in Serbia cu CI ?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline adrian_r5

Da !

Online cristidav

Vi s-a intamplat vreodata sa il claxonati pe careva ca, boul, a iesit din parcare fara sa se asigure, a schimbat banda idem, etc, iar el sa va scoata degetul mijlociu pe trapa BMW-ului lui infect din 1995 ? (bineinteles, cliseu deja) De 2 ori am patit-o. Ce e de facut ? Cum ii poti arde pe astia ?  :baston:

Eu evident mi-am vazut de drum, nu-mi pun mintea cu astfel de specimenul cocalaris beemweus  :fluier:
« Ultima Modificare: 30.Nov.2012, 08:19:13 a.m. de cristidav »
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline suzukisx4x4

• Full Member
Vi s-a intamplat vreodata sa il claxonati pe careva ca, boul, a iesit din parcare fara sa se asigure, a schimbat banda idem, etc, iar el sa va scoata degetul mijlociu pe trapa BMW-ului lui infect din 1995 ? (bineinteles, cliseu deja) De 2 ori am patit-o. Ce e de facut ? Cum ii poti arde pe astia ?

http://stiri.rol.ro/politia-rutiera-vrea-sa-pedepseasca-agresivitatea-in-trafic-cum-comentati-610178.html
Albert Einstein