Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857149 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Vecchio

Praf în ochii fraierilor.

Amenzile alea never nu vor fi încasate la buget.
Sunt o modalitate de a speria lumea si de a o manipula în directia dorita.
Nu exista cadrul legal pentru ceea ce fac ei acum, întrebati orice avocat.
Amenzile sunt datorii la bugetul local și se încasează cu prioritate. Nu știu cum e la voi, dar la noi ai probleme! Dacă nu anul acesta, sigur anul viitor! Și dacă nu plătești, faci muncă în folosul comunității!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline enicky

Praf în ochii fraierilor.

Amenzile alea never nu vor fi încasate la buget.
Sunt o modalitate de a speria lumea si de a o manipula în directia dorita.
Nu exista cadrul legal pentru ceea ce fac ei acum, întrebati orice avocat.
  @ntire2000 cat imi esti de simpatic si cu toata dragostea, dar  postarea asta nu te caracterizeaza si eu unul i-as da delete.
   Conform legii, afirmatia/informatia este falsa.

P.S. Un fel de indemn la incalcarea legii, cam asa suna afirmatia !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

Absolut deloc, nu te îndemn sa încalci legea.
N-am înteles unde ai citit tu în afirmatiile mele asa ceva, probabil analfabetismul functional este cauza.
Am afirmat doar ca dupa ce se termina toata distractia asta nimeni nu va plati acele amenzi.
Pentru ca n-o sa aiba de unde.

Dimpotriva, te rog cu tarie sa respecti legile statului român independent si suveran, exact asa cum o respecta iubitii nostri conducatori!

Cei care au jurat cu mâna pe Biblie la investirea în functii, sunt oameni seriosi ..... WTF?!?

Nu știu cum e la voi, dar la noi ai probleme! Dacă nu anul acesta, sigur anul viitor!

Nu stiu cum e la voi, dar acum va fi la fel peste tot.
Oamenii ìsi vor mânca pamântul de sub unghii.

Dacă nu anul acesta, sigur anul viitor!
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

Citat
probabil analfabetismul functional este cauza.
   Corect !
Cand spui ca amenzile nu se vor incasa, se intelege ca daca nu le platesti nu-i problema, deci poti sa iesi linistit sa te plimbi, pt. ca oricum nu vei plati amenda.
  ...
   Daca tu te orientezi dupa citat, n-ai decat, dar postarea ta este practic un indemn la nerespecatrea legii.
Iar daca n-ai observat, inseamna ca este vorba exact de ce spuneai tu.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

Ca sa opreasca lumea sa se plimbe aiurea cred ca erau mai utile niste imagini din alea înfioratoare cu muribunzi din sectiile ATI din Italia.
Cam cum sunt alea de pe pachetele de tigari ca sa te determine sa nu fumezi.

Ca pe unii coborâti de pe scara avionului sau debarcati din autocar care nici nu mai figureaza cu domiciliu valabil nicaieri degeaba îi amendezi.
Da' la asta pun pariu ca nu te-ai gândit.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Fujitsu

Eu dau dreptate guvernului Serbiei: a închis granițele țării inclusiv pentru proprii cetățeni rămași pe afară la declanșarea pandemiei din diferite motive.
As fi vrut sa vad aceeași hotărâre și la noi ...
Daca până acum Europa i-a tolerat / primit , să ii susțină și când e criză într-un fel sau altul ...
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline ntire2000

La noi nu se poate, ca sunt alegeri la toamna si nu mai are cine sa-i voteze....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Vecchio

Aici ai pus punctul pe i !
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline Catalln

Să nu uităm totuși de ce am ajuns aici.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3091709477554320&id=100001458940361?sfnsn=mo&d=n&vh=i

LE: Sper sa mearga acum, deschideti in browser.
« Ultima Modificare: 29.Mar.2020, 07:26:37 p.m. de Catalln »
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline ntire2000

Oare de ce?
Ca la mine arata o pagina goala....  :)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού