Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857149 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Să nu uităm totuși de ce am ajuns aici.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3091709477554320&id=100001458940361?sfnsn=mo&d=n&vh=i

LE: Sper sa mearga acum, deschideti in browser.

Mda, Cam asta e soarta Romaniei, sa fie salvata de unii când e in rahat si condusa de PSD când e bine, pana se intra in rahat din nou... PSD si-a asigurat din nou conducerea centralizata, ca pe aia locala oricum nu a pierdut-o niciodată in 30 de ani, ei au făcut jocurile si când erau "opoziție", au avut întotdeauna peste jumătate din consiliile locale si localități la mana lor. De aia Ciorbea, marele PM de la PNTCD anti PSD, a fost "marioneta poporului" PSD si a lăsat locul unei alte pramatii "liberala" numită Renate Weber, ca purtăm nemții in funcții înalte se vede etc... E un mesaj pe Facebook, ni se cer donații pentru spitale de către un stat care plătește zeci de mii de pensii speciale nesimțite...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: costin_bad

Offline Catalln

@Costique toți sunt o apa și un pământ, nu este nici o diferență între cei care ne-au mânat în ultimii 30 și de ani.
Sunt hiene îmbrăcate în piele de oaie.
Poate ne meritam soarta ca popor, am uitat de Dumnezeu, ne-am "judecat" și omorât conducătorul în zi de mare sărbătoare, ne-am avortat pruncii, suntem egoiști, suntem răutăcioși, suntem invidioși, facem numai bășcălie.
Dumnezeu sa ne ierte și sa ne lumineze pana nu e prea târziu.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

The following users thanked this post: Costique

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Ai' de l-au împuscat erau ca si el. Pol Pot, seful Kmerilor rosii din Cambodgia, a ajuns la putere cu un CC cu 26 de membri. In 4 ani cat a fost la putere a împuscat 22 dintre ei... Știi, conducea mult si bine Cambodgia daca nu ataca Vietnamul, care avea armata pe poziții si abia terminase cu americanii...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline FritzVonSpritz

Pe de alta parte sunt si oameni disperati !  ( doctorii sunt si ei oameni )

https://www.stiridiaspora.ro/medic-mesaj-pentru-arafat-sunt-disperat-nu-mi-distruge-i-familia_440266.html
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline FritzVonSpritz

• Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ntire2000

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14890
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Uite ca si "ultima tara" de pe strada Europa da o mana de ajutor vecinei Italia.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline NicNic

La cati romani au plecat sa munceasca in Italia, zic ca le dam mana de ajutor de mai mult timp ...
Si nu numai ajutor.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline edy70

În altă ordine de idei, în lumina ultimelor comunicate https://www.moise.ro/2020/04/06/presedintele-cere-guvernului-alt-buget-ar-fi-bine-sa-i-ceara-si-alta-filozofie-economica/ poate cineva să lumineze problema numărului de bugetari ? Și fac referire la structura celor aprox. 1,2 mil. de oameni ce acționează ca și bugetari ? Personal medical,ministere,  structuri de ordine publică( poliție, armata,pompieri, SRI, CIA , FBI  :D etc), învățământ, deconcentrate, consiliu județean, primăria, asistență socială etc ? Eu nu am găsit și unde am găsit nu pușcă :-t numărul nicicum :notlst:
Mulțumesc !
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline ntire2000

Nu-ti bate tu capul cu d-astea, tu trebuie doar sa mergi la munca ca sa-i sustii si pe ei.
Si când te duci, musai sa ai declaratia completata bine, ca altfel îti iei amenda.

Bine.... oricum îti iei .... dar macar sa stii ca esti nevinovat, ce dracu'?!?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού