Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 856951 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Situatia "la cald, din interior" doar Grindeanu cred ca o stie, [...]

Mama, mama, ce "tare" e Grindeanu ....

Este vorba  tot despre cel care a fost dat afara din functia de premier?  :D
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline enicky

Alta ciudatenie :
 Oficial: Jens Stoltenberg a anunțat că Mircea Geoană va fi adjunctul lui la NATO
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

Mama, mama, ce "tare" e Grindeanu ....

Sa-l vad eu pe ala care nu s-ar "întari" cu asemenea consiliere.  :fluier:
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline shpeedy

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

The following users thanked this post: toma

Offline Leutz

Un articol care, daca ar avea vreo valoare, ar fi descalificat de tonul autorului.

Dar n-are nici o valoare, deci nici nu mai conteaza tonul autorului. Luand doar continutul in sine, e doar o ingramadire de clisee cu priza la publicul suparat pe Romania, clisee care apoi, cand se vor explicate, rezulta intr-un numar impresionant de confuzii, care... nu se mai vad din cauza violentei/negativismului discursului.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: enicky

Offline ntire2000

Din Canberra totul se vede mai frumos decât la fata locului.
Tu de ce n-ai ramas aici daca e atât de bine?
Ca sigur te-au deranjat niste "aspecte" ale vietii cotidiene care te-au determinat sa-ti iei lumea în cap.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

"Cred că cel mai mare bine pe care poți să-l faci unui copil este să-i hrănești talentul, să nu-l lași să se stingă. Și aici, tot respectul pentru părinții care înțeleg acest lucru și investesc constant în talentul copiilor lor."
    Acesta mi se pare singurul adevar suta la suta corect exprimat de autor, in rest, emite idei care se contrazic de la un punct la altul.
      ”Să fii cuminte. Să asculți pe doamna.”.
     N-am inteles ce semnificatie da acestor sfaturi, dar a le pune in ridicol mi s-a parut  culmea! Pai sa-mi spuna el ce sfaturi sa dau copilului cand pleaca la scoala, ca sa fie "tigru" ! 
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

Din pacate cei 50 de ani de comunism ne-au spalat creierele iremediabil.
Copiii nostri sunt crescuti la fel, subconstientul modelat cu grija de tovarasi ne face (aproape 2 generatii dupa asa zisa cadere a comunismului) fara sa ne dam seama sa îi crestem soimi ai patriei în acelasi spirit patriotic imbecil.
Daca doamna aia de la scoala e o idioata pusa pe criterii de partid (si nu de competenta) sa-ti educe tie copilul, tu esti nevoit sa o accepti ca model pentru copilul tau?
Sa-l ghidezi sa faca "ce spune doamna"?
Ce înseamna sa fie "cuminte"? Sa nu iasa din rând, daca toti merg într-o directie, obligatoriu sa mearga si el cu turma? Ca asa e "bine", pentru ca asa zic altii?
Aminteste-ti ca inovatiile si progresul omenirii au fost facute de catre "razvratiti".
Câti au murit sa demonstreze ca Pamântul nu e plat? Pe câti i-a prajit inchizitia pentru ca gândeau "altfel"?
Cauta exemple printre marii savanti ai lumii si vei gasi destule cazuri în care aia n-au facut ce le-a "spus doamna".

Articolul este 101% adevarat, omul face o analiza formidabila.
Doar detasându-ne de "sabloane" impuse de niste veleitari si incompetenti ne putem desprinde de mocirla în care ne aflam.
In RO este o moda de prea mult timp ca orice sef incompetent sa-si angajeze în subordine alti incompetenti pentru a nu-i stirbi "valoarea".
Un lider adevarat se înconjoara de oameni inteligenti care sa-l faca sa treaca neobservat, sa se "piarda" în echipa, sa nu le sara altora în ochi incompetenta lui.
De asta alte natiuni au progresat, au stiut sa promoveze valoarea, sa accepte schimbul de idei în societate, sa-i tolereze si sa asculte opinia celor "diferiti".
Mai avem mult pâna acolo.
« Ultima Modificare: 19.Iul.2019, 11:59:03 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: shpeedy, toma

Offline Leutz

[quote author=ntire2000 link=topic=1096.msg280099#msg280099 date=1563563792
Din Canberra totul se vede mai frumos decât la fata locului.
Tu de ce n-ai ramas aici daca e atât de bine?
Ca sigur te-au deranjat niste "aspecte" ale vietii cotidiene care te-au determinat sa-ti iei lumea în cap.
[/quote]

Vezi ca aici ma discuti pe mine, nu articolul  :). Daca eram suparacios de fel, ma suparam foc  :D.
Discutand articolul nu am afirmat in nici un fel ca in Ro e bine sau rau. M-am referit strict la calitatea aticolului, asa cum a perceput-o eu.
Totusi, ca sa raspund si punctual intrebarilor:

1. Eu tind sa vad lucrurile frumos de oriunde. Nu stiu de unde mi se trage. Mostenirea genetica ruso-germana probabil  :).
2. De-acasa n-am plecat de rau si nici nu ma feresc sa ma intorc de rau. As fi mers in Australia si daca traiam in Franta, Germania, Japonia etc. De fapt ideea plecarii in Australia nu s-a infiripat in timpul cand traiam in Romania ci in ... Japonia. Partenera mea nu e romanca; si o mutare in Romania e dificila cel putin pentru moment. Insa sper sa se intample la un moment dat.
3. Cat am fost acasa nu m-a deranjat nimic. Eram bine conditionat si adaptat la nisa ecologica in care evoluam; la fel ca toti cei din jur. N-am avut vreun... ou in plus care sa ma faca in vreun fel diferit.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline enicky

Educatia la scoala se face in mod organizat, cred eu, iar "razvratitii" nostrii, de obicei raman ...repetenti !
 Iar "doamna", da, poate fi incompetenta, dar nu te gandi ca partidele isi pun oamenii in functii de ...profesori ! Ca nu sunt atat de prosti...
    Cat despre sfaturile respective, la vederea lor, pe mine m-a dus gandul la acei profesori care nu-si pot tine corect ora din cauza catorva "elemente", la acei profesori injurati si chiar agresati de elevi, la nenumarate batai intre elevi si chiar dintre eleve.
    Ori eu nu sunt tocmai multumit de aceaste situatii !

Dar cu fraza asta m-ai pierdut :
"Un lider adevarat se înconjoara de oameni inteligenti care sa-l faca sa treaca neobservat, sa se "piarda" în echipa, sa nu le sara altora în ochi incompetenta lui."
   Ceva imi scapa : ori e lider adevarat, ori e incompetent?! :-O Sau ambele? :-))